Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 80 996
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • ВАРНА
 Ако шеф Ангелов продължи да хвали Гичка,Нина ще се самообеси или ще изчезне безкрайно.При добра дума ,към друг участник гледа,като отровена.А Ерикназ ми изглеждаше много уморена и изтощена-явно режима и идваше натоварващ.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 10:05 от иланг-иланг

# 721
  • Испания
Ерикназ днес ще е при Гала.

Може и да си въобразявам, но снощи ми се стори, че на Ангелов не му беше особено приятно да я прегърне. Направи го, защото така трябваше да стане. На никого, сякаш, не му стана мъчно за нея. Просто мястото ѝ не беше там.

На мен ми дожаля за нея.

До довечера ще пусна нова тема.

# 722
Снощи при излизането за номинациите, когато Мариела се караше с Филип, някоя от жените май го нарече "кълвач" и другите се разсмяха. Така и не разбрах кой отправи тази реплика.

# 723
Филип според мен е най-способен, но имам чувството, че умишлено дават грешките му леко преекспонирани.
Съгласна съм, все пак е работил като" Chef de partie в Париж и в ресторанти с 2 и 3 звезди Мишлен - Ritz Paris като Demi chef de partie и Hotel de Luxe-Palace 2*Michelin." Цитирам визитката му. Нямаше да стигне до тези позиции, ако е толкова бос в кухнята колкото го изкарва Ангелов.
Някой с познания по френски или е запознат тази терминология би ли ми казал какво означава точно - Chef de partie и  Demi chef de partie. Гугъл преводача не ми помогна.

# 724
  • София-Младост
Като "шеф на станция(зеленчуци, риба+месо, сосове...)" го разбирам това:
  chef de partie, station chef, or line cook[1] is a chef in charge of a particular area of production in a restaurant. In large kitchens, each chef de partie might have several cooks or assistants.

In most kitchens, however, the chef de partie is the only worker in that department. Line cooks are often divided into a hierarchy of their own, starting with "first cook", then "second cook", and so on as needed by the establishment.

# 725
Ала-Бала bouquet

# 726
Ерикназ днес ще е при Гала.

Може и да си въобразявам, но снощи ми се стори, че на Ангелов не му беше особено приятно да я прегърне. Направи го, защото така трябваше да стане. На никого, сякаш, не му стана мъчно за нея. Просто мястото ѝ не беше там.

На мен ми дожаля за нея.

Да, така беше, и на мен  ми дожаля. Малко беше "уморените коне ги убиват" ...

Но все съм склонна да мисля, че тя си знаеше, че не е за там. И на излизане, като че ли и падна товар от плещите.  Мисля, че всеки си знае по режисура ролята.

# 727
  • Другата България
Кой какъв е в личния си живот и на кого си оставил децата няма място в темата. Тя не е за да обсъждаме личния живот на участниците. Затова подобни коментари нямат място тук. Неприятна е Мариела с тези коментари, но според мен не са я показали много откъм готварските ѝ умения, аз поне все още не мога да преценя дали е добър готвач. Поне не съм я забелязала да мрънка като Нина, която е все недооценена, все неоправдана, все на нея някой друг ѝ е попречил да се покаже и да се изяви. Изключително неприятна ми беше снощи с тези жестове с ръце и мимики на лицето Mr. Green Stop. И аз смятам, че умишлено саботира отбора. Факт е обаче, че е добър готвач.
Заслужено отпадна Ерикназ, време беше. Сега според мен е ред на Божидар. Дани и Марко да го последват.
От мъжете най ми допадат Иван и Станимир, с всеки епизод затвърждавам мнението си. От жените Силвия ми е съвсем незабележима newsm78, не знам дали е по сценарий, но до тук нищо от нея не сме видели.
Гичка - президент. newsm18
По някаква причина са подбрали повечето жени да са физически неугледни, да не кажа противни.
newsm78 Доста грозно изказване. Това не е конкурс за красота, нито пийп-шоу.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 11:18 от Merri_An

# 728
Изключително неприятна ми беше снощи с тези жестове с ръце и мимики на лицето
А, само снощи. Няма такова говедо като тази. Ужасна е.

# 729
Много е готин Ангелов като подвикне Гичее Grinning

# 730
  • Другата България
Приемам, че е по сценарий, но нека наблегнат на готварските ѝ умения поне малко, за да не оставя неприятно впечатление у повечето гледащи.

# 731
  • София-Младост
Много е готин Ангелов като подвикне Гичее Grinning
Хаха да...а снощи и като и вика "муцка" синът ми заключи "той май я харесва" Simple Smile)))

# 732
  • София
Ангелов много ми хареса как лакомо си хапваше. Mr. Green

# 733
Много ми бяха смешни Божо и Гичето на състезанието с баланс байкчета . Как колелата не се счупиха не знам ?

# 734
Приемам, че е по сценарий, но нека наблегнат на готварските ѝ умения поне малко, за да не оставя неприятно впечатление у повечето гледащи.
Това въртене на очи в стил "много сте зле, аз съм връх" никой не може да ме убеди, че е режисирано. Обиграна е, личи, че е част от реалните й реакции в живота. И явно често ги забелва с такова самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт