Тренировки в домашни условия - 92

• 73 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте трениращи дами, моля за малко помощ. Искам да си купя едни аксесоари за фитнес , но не знам как се казват. Стъпва се върху тях  и се правят упражнения с плъзгане на краката върху пода. Например в 80 DO - 40 ден има много упражнения с тях. Кажете ми как се казват, че не мога да ги открия по сайтовете. В Джъмбо дали ги има за да знам дали утре да ида до Бургас? Благодаря.

# 151
И аз не пия допълнителен протеин. Днес вече излапах минимум 65 грама/по най-консервативни изчисления/, а сега си готвя рибно филе, в което има още 20. Стига ми толкова.
За днес - Low Impact Challenge с Кети Фридрих.
Дези, с топка за корем е много хубаво и сгъването до тригълник.
https://www.popsugar.com/fitness/photo-gallery/7859508/image/253 … 9/Ball-Pike-Plank
п.п. лулу, ето. можеш да ползваш и подръчни материали на първо време/торбички, чорапи, ако си на паркет/. н езнам дали ги има в джъмбо. в декатлон не откривам такъв продукт.
https://www.emag.bg/komplekt-plyzgashti-se-diskove-liveup-17-5-s … pcs/pd/D80M69BBM/

# 152
  • Бургас
Аз нали все наваксвам с темата ще пиша за супермена,макар темата вече да не е актуална. С триста зора вдигам по 1кг.на ръка,даже в някои случаи хващам само едната гира с двете ръце,а тягата вчера я докарах до 67кг.
Та за вчера:Мъртва тяга,военна преса,набиране,ластик и едно упражнение,в което при легнало положение съм с вдигнати крака,които бавно свалям надолу
Днес :нещо като йога практика с Гери Брънзова

# 153
  • София
Ден 56 Cardio Core и за вечеря 30 мин кростренажор във фитнеса с доза протеин.Боря ПМС и за да не ям и нас , отидох на фитнес.

# 154
Лу ли, не знам как се казват, но в Джъмбо в София ги има Simple Smile
Пс
Имам мускулна треска на дупето. Голям кеф.

# 155
Слайдери? Глайдери?
Аааа!
Комплект плъзгащи се дискове!
https://www.google.com/search?q=%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D … rome&ie=UTF-8

# 156
Аз съм на ски с децата вече трети ден. Нищо друго не съм тренирала за съжаление, но ще го пиша тренировки за крака и от понеделник пак на "нивата."

Аз вече свикнах с пиенето на протеин + банан преди тренировка в 5 сутринта и даже взе да ми харесва. Единственият проблем е, че сутрин като се събудя, дори и да не трябва да тренирам, ме гони вълчи глад. Иначе бездопълнителен протеин и аз не мога да си добавя достатъчно. Не обичам месо, а от бобовите се подувам.

Звезди, аз преди ядях само гръцкото изцедено кисело мляко, но от няколко месеца съм си харесала този скир и съм предимно на него. Вкъщи си правим кисело мляко, но него го използвам само за смутита.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 15:37 от Анонимен

# 157
  • 1st floor
Sprinkles, страхотни снимки!  Grinning

За днес отчитам Cardio Flow -ден 50! Навън времето е ужасно, ще се ходи на разходка в МОЛ-а! Mr. Green

# 158
  • Sofia
За днес отчитам Plyo Fix Extreme, малко се озорих, че не бях спала. Първи ден ми е на Екстрийма. Не е толкова зле. После си направих сериите - 3х 50 коремни, и още едно за корем.

От вчера не ям сладко, само плодове си позволявам. Не знам дали ще издържа, много обичам да ям сладки неща.

Яденето съм понамалила, гледам да избягвам картофи и бял хляб. Мариновам сега едно пиле, за утре. Днес съм на суши с приятелки, така че няма да се лишавам. И винце ще пия Simple Smile

Целулита обаче как борите? Взела съм си едни вендузи, правя си масажи с тях по време на душ. После мажа с кремове. Увеличила съм и водата на ден.

# 159
За вчера кардио 2 от БР, днес тази тренировка на Кристин https://www.youtube.com/watch?v=AdWyo_3KrfA&t=1333s
Не я правя за първи път, много ми харесва.
По план трябваше да почивам, но реших да направя нещо след заседяването през уикенда. Получи се така покрай многото контролни на големия ми син и мързеливата фаза, в която е навлязъл. Не съм вярвала, че в пети клас ще има  необходимост от постоянно ръчкане...., дано да не продължи така занапред. Досега не съм усетила, че ходи на училище, но напоследък е ужасно. Пропусна си и тренировките по плуване, ама нямаше как....
Sprinkles,  изглежда прекрасно!
Непо, малко плашещо изглежда изживяването.... ама хубавото е, че сте се разходили
mis_val, 67 килограма ми звучи много, абсолютно невъзможно. Но аз никога не съм тренирала по този начин в зала и изобщо не знам какви са ми възможностите.
Vesito, целулитът понамалява с тренирането, а ако се махнат и въглехидратите, положението съвсем се подобрява. Аз съм забелязала, че има и някаква периодичност в появата му - най-много около овулация и преди цикъл, явно е и задържане на вода. Имам нужда от процедури,но хич не си падам по масажи и мазотене на кожата, та  не знам възможните ползи. Никакъв съвет не мога да дам извън постоянството в тренировките.
п.п добавям и кардио от ФБ.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 16:14 от Аmanda

# 160
  • Sofia
Amanda, благодаря Simple Smile Не съм сигурна, че ще успея напълно да махна сладко  и въглехидрати, но ще пробвам. Иначе от около месец си тренирам всеки ден. Почвам и нова работа от понеделник, затова не съм си взела карта за фитнес, чакам да видя там какви са опциите. Много добре ми действа Спининга на мен, много искам да си подновя тренировките, изчиствам се чудесно с тях.

# 161
Снощи към Plyo Fix Extreme за деня добавих и кардиото от алфа фазата, плановете ми за борова горичка и язовирче и не знам си още какво, се провалиха  Relaxed След малко започвам Upper FIX Extreme + 10 Min Hardcore. Тези 10 Min Hardcore, не знам аз ли не ги правя като хората, или ми е супер лесно и не усещам натоварване или супер трудно. Например страничен планк с тежест надолу нагоре, не успявам и на половината на техните повторения да направя.
Vesito, здравей, за първи път ли ще правиш програмата...готино е, станахме повече хора, които правим фикс екстрийм. За целулита и аз като Аманда мисля - редовно трениране и без бързи въглехидрати и вредни храни, при мен това помогна, даже мога да кажа, че нямам...постоянство му е майката.
За протеините нали се чудех дали ми стигат, погледнах си режима от Руми Илиева, тя ми е дала даже по-малко от колкото приемам сега с храната, така че, най-вероятно ми стига, отказах се да купувам добавка.

# 162
  • Sofia
арсен, да, за първи път ми е Simple Smile Харесва ми, много. Аз обичам да е по- интензивно, почнах с 21 day fix, но накрая ми беше много лесно и веднага застъпих с това. Благодаря за съветите, ще спазвам и ще се похваля при резултати.

# 163
За днес - Athletic Training с Кети Фридрих.
Весито, можеш да включиш и малко упражнения за външно бедро. Външно и задно бедро са едни от най-слабо натоварените мускулни групи/не се използват често в ежедневието/, поради което и мазините най-лесно се окопават там. Ето три доста ефикасни 10-15-минутни програми.
https://www.youtube.com/watch?v=LXv8j3Lxtac
https://www.youtube.com/watch?v=CleZelki_L8
https://www.youtube.com/watch?v=QI-mMMzziuI&t=0s&index=2 … RAPAPMDvuiVw2ij5w
Спринкълс, много е красиво. Аз съм доста зиморничава, но такъв пейзаж с удоволствие бих гледала през прозореца на хижата.

# 164
  • Sofia
zvezdi4кa14, супер са упражненията, благодаря Simple Smile Ще ги включа задължително!

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 22:26 от Vesito

Общи условия

Активация на акаунт