Тренировки в домашни условия - 92

• 73 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
За днес БР 7. Ужасно трудна ми беше, не знам какво ми стана. Имам  МТ на страничните коремни мускули от вчера, това допълнително усложни нещата. Явно трябваше да почивам.

# 166
  • 1st floor
Аз започнах трета фаза от 80ДО. Днес правих ААА, хареса ми.  Peace Но вно едно от упражненията не правя както трябва, защото не усещам никакво натовраване, направо си почивам. Не знам как да го опиша - от легнала позиция на земята, краката вдигнати, коленете на 90 градуса и се навеждат ту към едната, ту към другата страна. В ръцете се държи гира, не знам и тя за какво е. Laughing Някакава опоро и център давала.

# 167
Непо, нещо подобно имаше в бр6 май, но с прави крака. За страничните коремни е, те помагат при местенето на краката. И аз практически не го чувствах. Вчера гледах част от ааа. Забелязах на едно упражнение пулсара на Оутъм, показваше 218. Ако това е пулс/моят показваше калориите чак в края на тренировката/, е абсурд. Беше седнала.
Аманда, за мен силовите от втора фаза са най-добрите силови. В трета има повече кардио елемент и трябва да сваляш тежестите. И да, бр5 разбива трицепсите, а бр 7- гърди и рамене. Според мен дори е възможно да се редуват 4-те тренировки в рамките на целия месец вместо да ги караш две по две седмици.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 11:17 от zvezdi4ka14

# 168
  • Пазарджик
Здравейте!!!

Отдавна не съм писала, но ви чета най-редовно!

Отчета: в момента тренирам С Румяна 90 дневното предизвикателство ниво 3; последно направена тренировка в петък  - ДЕН 47; а в събота направих Day 3 Cardio Core Phase 1. 80 Day Obsession, много ми хареса тренировката, подготвям се за 80 Day Obsession по-скоро психически, заради едночасовите тренировки и по-ранния час на ставане.

В тази връзка да попитам, някои ползва ли тези ластици:
https://www.olx.bg/ad/lastitsi-za-trenirovka-x6-fitnes-lastik-ko … 9e09612e;promoted

Ще се пробвам с вас да се обеззахарявам, но плодовете си остават.

Като цяло от 2 месеца тъпча на едно място, тренирам , но и хапвам солидно и естествено резултата не е желаният!!!

# 169
  • 1st floor
И аз ги гледах тези ластици, но накрая взех от Декатлон тези:
https://www.decathlon.bg/p/8490988_lastici-za-gimnastika-3-br.ht … /7435-254-no_size
Харесват ми! Peace

Плодовете и аз не съм отказала. За днес си забърках в робота извара, ябълка, малко кисело мляко и канела. Дано става за ядене! Mr. Green С това ще заместя следобедното ми хранене, да видим дали ще укротя глада до осем. Mr. Green Имам нужда от рестрикция на калориите, иначе явно няма да се получи да махна този гаден последен килограм. Crossing Arms В тайните ми мечти даже е килограм и половина, но да бъдем реалисти! Laughing

Звездичке, помня, че в БР го имаше това упражнение с прави крака. Peace

# 170
Отчитам за вчера дърти 30- това ми е любимият ден и от 21 Дей фикс и сега от Екстрийма.
За днес не знам дали да направя йогата, дали да почна с понеделнишката тренировка или нищо да не правя:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 171
  • Пазарджик

НеПоКоРнА и аз ги гледах тези от Декатлона, мисля, че са хубави, но в Пловдив няма, казаха ми да поръчам до техен адрес от сайта и  на място да ги видя дали ме устройват. Писах им и ми отговориха, че не са налични в сайта..........Rage, затова се чудя на тези от OLX.

# 172
  • Пазарджик
НеПоКоРнА  Hugблагодаря , че ме подсети бях ги отписала , вече са налични и ми запазиха, дано в неделя да се сдобия с тях

# 173
  • Варна
Здравейте момичета, след триседмично прекъсване на тренировките и дълго отсъствие от тук, ако може пак да се включа. Предишната седмица отчитам 4 тренировки от 21DFix, почти добро хранене и 1 кг надолу. Аз явно атрофирам бързо, защото се сдобих с доста силна мускулна треска. Доста се почудих дали пак да пиша тук, чета ви редовно, шапка свалям на мотивацията и организацията ви. При мен дните са доста хаотични, по няколко пъти на ден сменям графика и посоката. По принцип съм подредена и организирана и това много ме дразни, но работата ми е такава за съжаление. Хубава вечер на всички.

# 174
Непо и в 21 дей фикс екстрий има подобно от лицева опора подскоци напред, назад и в страни - никаква ме няма там.
Реших да не почивам и тренирах - пропуснах йогата и се метнах на Плайо-то. Исках да започна от понеделник и да си вървя по календара. Тази седмица, ще е "първа", "здрасти-то" мина.
Момичета, имам 2 тренировки, на които не зная къде е мястото. В календара не са вписани, къде да ги вместя?
Power Strength Extreme and The challenge
Някой знае ли?

# 175
Духче, с Power Strength Extreme може да заменяш PLYO FIX Extreme, а The fix challenge се води някаква бонус тренировка, на мен ми харесва много, вече два пъти я добавях към основната тренировка за деня.
Днес не можах да тренирам, трябваше да правя пилатес...нищо утре.
Най-накрая и аз да хвана цаката на майфитнеспал  Simple Smile днес си направих регистрация, че и храната си въведох. 1600 калории ми дава за да отслабна с 1 килограм за един месец, идеално се вместих в калориите. Само не разбрах 100 грама вратна пържола е 260 калории, но не е пояснено това в сготвено състояние ли е или в сурово.

# 176
Арсен, благодаря за пояснението.
Май фитнес пал има опция за сготвено, ако някой е въвел преди това храната. Например ако меря ориз пиша ориз варен или киноа варена.
Ако се съмняваш можеш да потърсиш в ББ тийм там също пише основните храни и дали са готвени или сурови.
Освен това внимавай, поглеждай какво е въведено, случва се понякога да са въвели само калориите, без макросите или да е неточна информация.

# 177
Аз установих, че бих могла да изчисля колко калории поемам, ако престана да ям готвена храна и поемам предимно яйца, извара, кисело мляко, банани, ядки, домати. Все неща, които обичам и трябва някога да пробвам.Ама с вечерите у дома изобщо не ми се получава, защото в две трети от случаите не съм ги правила аз, а и да ги правя, същата работа , защото не готвя по рецепти . Навън ям предимно плодове и ядки и до пет следобед имам приблизителна представа колко поемам.
Звездичка, следващият път, когато правя програмата, ще пробвам така. Звучи ми като да е по - забавно. Непо, тази гира неподвижна ли стои? Можеш да я размърдаш до зад главата или да ползваш две за повече пот . Но сигурно пък тренировъчната концепция ще се промени...

# 178
  • Бургас
Сутринта:
Клек:5×20кг;3×30;3×35;3×3×40кг.
Румънска тяга  3×10×40кг.
Лицеви опори
Хип тръстери 4×5×40кг.
Набиране
Планк на една ръка
Вечерта:Кизомба
Аманда,моето девойче е 3ти клас,в училище няма проблем много ми я хвалят,но вкъщи е голяма драма всеки ден.Мързи я да учи и пише домашни,ходи на занималня и ако е останало нещо нервите ми се късат.Понякога ги бъзикам,да става време за работа,че да си почина 😀!

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 05:38 от mis_val

# 179
За днес - Paola's BodyBarre Below. Хубави упражнения, но малко повторения.
http://wellvideo.net/video/paola-body-barre-below.html
Аманда, и аз имам същия проблем, като се храня навън, като най-голяма неизвестна са ми сосовете. Не мога да определя нито грамаж, нито калории.
Непо, в петък правих една тренировка с пудовка, в която имаше нелошо упражнение за горна и долна часта на коремната стена. Ако искаш можеш да замениш това от ААА с него. На 1:15
https://www.youtube.com/watch?v=vz3ceMTCwjw

Общи условия

Активация на акаунт