Тренировки в домашни условия - 92

• 73 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • 1st floor
Непо и в 21 дей фикс екстрий има подобно от лицева опора подскоци напред, назад и в страни - никаква ме няма там.

Аааа, не, това е друго. Моето упражнение, дето си почивам, е легнала на земята с вирнати нагоре крака. Laughing

За днес отчитам Ден 52 и Cardio Flow. Винаги началото ми е трудно, после свиквам. Продължително е, но очаквах да е мега трудно, а не се оказа така.

Звездичке, ще го пробвам това! Мерси! Hug

# 181
Oh обърках се, глупости говоря. Исках да кажа, че го знам, имаше го някъде и него, може би в пилатеса. И исках да кажа, че и аз не усещах натоварване и опитах различни техники, докато усетя напрежение, където твърдят че трябва - в страни на корема.
Исках да кажа... ма кво казах... никой не разбра Grinning

# 182
  • 1st floor
Духче,  Joy Joy Joy !!!

ПП: Забравих да добавя - отчитам първи беззахарен ден вчера. Колежката, с която следобед пием кафе и ядем сладолед, ме попита дали ще ме дразни, ако си вземе. Контрирах я с отговор: А аз ще те дразня ли като извадя след един месец плочките на корема? Joy Взе си сладолед и каза, че ми е сърдита!  hahaha В интерес на истината не свалям кг от премахването на захарта, идеята е друга. Simple Smile

# 183
  • София
И аз се включвам в беззахарното предизвикателство - от вчера до петък...пък после ще видим! Ще карам с малки стъпки, защото хич нямам воля за тези неща.

От вчера съм на нов режим - от Кирил Танев - много е ограничителен и като казвам, че няма захар то направо няма нищо сладичко ( дори не банани). Вчера успях да го следвам, днес - до тук пак!

Целта ми е последните 4 седмици на 80ДО да имам по-видими резултатати, които идват не само от упраженията ами и от малко по-изчистена храна : нали ми казахте, че това е нужно за намаляна обиколките на бедрата Simple Smile

Днес за втори път правих поседния вариант на cardio flow - май става по-лесно с времето, но пък и изгорените калории са ми по-малко в сравнение с миналата седмица.

# 184
Духче,  Joy Joy Joy !!!

ПП: Забравих да добавя - отчитам първи беззахарен ден вчера. Колежката, с която следобед пием кафе и ядем сладолед, ме попита дали ще ме дразни, ако си вземе. Контрирах я с отговор: А аз ще те дразня ли като извадя след един месец плочките на корема? Joy Взе си сладолед и каза, че ми е сърдита!  hahaha В интерес на истината не свалям кг от премахването на захарта, идеята е друга. Simple Smile

Това е за първа страница! Joy smile3501

# 185
За днес Pilates FIX Extreme + Lower FIX Extreme 2 по 5 килограма. Много мотивиращо ми действа да си въвеждам храната в майфитнеспал, дисциплинирам се така и не ходя да похапвам между храненията.  То е рано всъщност да си правя изводи, едва втори ден въвеждам, но си мислех, че приемам много повече калории. Също това което ме озадачи вчера и днес е, че превишавам с мазнините, а въглехидратите са ми доста по-малко от зададените...до сега все мислех, че прекалявам с въглехидрати. Тренировките не ги въвеждам и за напред няма.
Духче мерси за пояснението, ще разгледам в бб тийм.

# 186
Също това което ме озадачи вчера и днес е, че превишавам с мазнините, а въглехидратите са ми доста по-малко от зададените...до сега все мислех, че прекалявам с въглехидрати. Тренировките не ги въвеждам и за напред няма.
Относно мазнините, обърни внимание, че има съществена разлика между гр. и % Wink
В майфитнеспал имаш статистика по грамажи на макронутриентите, обаче кръглата графика с трите цвята, която вероятно е доминирана от червеното Simple Smile)))) изобразява % калории, получени от съответния макронутриент.
И понеже 1 гр. В = 4 ккал, 1 гр. П = 4 ккал, обаче 1 гр. М = 9 ккал, затова червеното на мазнините изглежда като толкова шокиращо голям сектор.

Колкото да дам отчет, отчитам дълга разгрявка, 7 км гребане за 33 минути, стречинг Simple Smile

# 187
  • 1st floor
Върху кръгчето на майфитнеспал-а и аз не се бях замисляла и се чудех защо толкова много са мазнините и при мен. Вие в какви стойности се целите (пак за кръгчето питам)? newsm78

# 188
40:30:30 (В:М:П) - по хранителния план на 80 ДО, понякога дори ги докарвам Wink

40:30:30 (В:М:П)

# 189

И моята от неделя.

Ей аз да се похваля. Закъснях много, стана 8 и нещо и ми мина през ума да пропусна ама нееее. Завърших с ъпер фикс и зарязах корема хаха. Кеф. Става ми една идея по-лесно.

# 190
Здравейте момичета,
започнах 80 Day Obsession. Ден 6 съм.
Купих си тези ластици:

https://www.sportdepot.bg/bg/product/body_sculpture_komplekt_las … 3CW-B-search.html

Като ги пробвам ще дам отзиви.

# 191
Вчера - БР 8, която е най-най-любимата ми от програмата. Днес Кардио 2 и БР 7, защото утре няма да имам възможност да тренирам. Направи ми впечатление, че след разгрявката с кардиото изкарах много по-лесно тренировката .

# 192
Момичета, а хранителния план за 21 дей фикс екстрийм има ли го някоя? Може ли да ми го сподели?

# 193
  • 1st floor
Вчера поръчах протеин и днес очаквам доставка. Чудя се по една или по две дози да пия през деня. newsm78 Нещо се чувстам тия дни на края на силите си. Отделно детето има много тежки изпити и се сдухвам допълнително. Sad

Отчитам Legs - с тия хиляди подскоци ме изпоти все едно съм правила кардио и доста зор видях.  Crazy  Вчера мина и втория беззахарен ден.  bowuu Спрях да се меря всяка сутрин, нещо не ме влече  Confused, ще го правя веднъж в седмицата след почивния ден. Може би ме дразни и защото не виждам движение надолу...Иначе до тук от програмата натрупах доста мускули по корема.  Shocked Не ми е супер изчистен, и по-немазен е бил, но мускулите напират отдолу и се виждат така, както никога до сега! Mr. Green

# 194
Непо, ти си толкова "изпилена", че не зная откъде ще го свалиш този 1!!! кг.  Hug Правилно си решила да процедираш с кантара- прати го някъде да събира прах, пък ти си се радвай на мускулите!
Аз продължавам да си тренирам с Румяна, да правя йога и да гледам при всяка възможност да си направя стандартната разходка на максимум пулс и за минимум време. Вчера "финиширах" около 10 минути по- рано от предния ден, а уж го раздавах по- лежерно.  Thinking
С захаро- беззахарното предизвикателство проблем нямам, там съм желязна, аз даже го почнах още мин. седмица.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт