Тренировки в домашни условия - 92

• 73 792
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Вчера вечерта имах ужасни болки в корема, не можах да разбера какво е . Възможно ли е от мускулна треска да боли така, че да се съмняваш, че може да е апендицит? Мъжът ми отрече вариант проблем, който изисква хирургична намеса, според него съм се презорила. На колко години съм била да подскачам цял час и някакви нормативи ли покривам Sweat Smile? Какво ще ми стане, ако изпусна ден тренировка и подобни ....

# 196
Barbabeau, мерси за поясненията за фитнеспала, на мен статистиката точно в грамажи ми излиза като табличка, това с кръгчето в проценти не мога да го намеря къде е... но няма проблем, все още съм в процес на разучаване.
Вчера Cardio FIX Extreme + dynamic core от фокуса +допълнително първите 10 минути от кардио фикс, понеже започнах, стигнах до десетата минута и се наложи да спра за половин час и после я пуснах отначало.
Аманда, моят мъж и той така, малко да ме приболи нещо и веднага тренировките виновни. Щом ти е минало едва ли е нещо сериозно. Мен от подскоци понякога ме приболява ниско долу, в областта на матката, но аз си знам защо е .

# 197
  • 1st floor
Аманда, ако болката не е минала, иди на лекар. Не ми се вярва да не различаваш мускуланата треска, по-скоро е било нещо друго. Дано ти е минало. Hug

За днес отчитам Ден 54 Total Body Core. Пак се направих на много можеща и някои упражнения ги правих с малко по-големи тежести. И сега едва си движа ръцете! Mr. Green

ТиЛи, далеч съм от изпилена!  Laughing Даже и ако смъкна този един проклет кг, пак няма да мязам на мис фитнес, но на мен ми е достатъчен. Mr. Green

Между другото забелявам, че всяка година в най-слабият си период (лятото естествено  Simple Smile ) наддавам по един кг спрямо предходната. Тръгнах от 47кг и като гледам тази година май 49 трудно ще видя, по-скоро 50 ще си остана. Важното е, че на обиколки го докарвам. Sunglasses Единствено бедрата повече май никога няма да са 47см! Rolling Eyes Ама каквото, такова...

# 198
Аманда, колит? Ако си яла нещо богато на целулоза. Не е от МТ, при нея би боляло по- към повърхността - при мускулите, а не из органите.
Аз от днес се включвам в режима без захари. С малко закъснение, но няколко дена бях в движение и имаше захарни съблазни, на които не можах да устоя.

# 199
Ох, щерката вчера прави овесени бисквити, но със захар. Опитах три. За щастие. Така че- рестарт на беззарността при мен.

# 200
Привет, аз да си отчета отпочната 2ра фаза от 80 ДО. Booty се е превърнала в комбинация с Leg day. Twisted Evil

Въпреки много разтегленото ми трениране с почивки, къде принудителни, къде не, съм много доволна от резултата в задните части откъм мускулно развитие. Просто е кеф да си пипам оформеното дупе. Sunglasses За мазнинките върху мускула програмата разбира се няма никакво отношение, а само моето ядене.

# 201
Днес за първи път не успях да си завърша тренировката. Не се организирах достатъчно добре ... Но въпреки това не пропуснах, отчетох се с 20 минути.

Да се оплача, нали споделих, че май ми се подуват страничните предни мускули на краката (трябва да видя как се казват). И днес фризьорката ми отбеляза, че съм се "раздула".

# 202
Дух, това, което описваш, сигурно е част от прасеца. Плиометриката може да има този ефект.
Отчет за днес и вчера - Art of Strength Providence с Антъни/хубава идея да снимаш тренировките навън/ и Low Intensity Step с Кети.

# 203
Звезди, квадрицепс външна глава:sunglasses:
Ама чак пък "раздут"

# 204
  • 1st floor
Звезди, квадрицепс външна глава:sunglasses:
Ама чак пък "раздут"
И моят е раздут! Свикнах. По-важното ми е, че бедрата се прибират странично и не изглеждам (чак толкова) като амфора! Laughing
Пропуснах сутрешната тренировка, защото отивам да изпратя зълвата и племеницата обратно в Лондон и не се знае кога пак ще се върнат. После пък чакам техници у нас, дано успеят да ми оправят сушилнята, да не влизам в разходи за нова. След тях има тичане до банката, да свърша една задачка, която вече отлагам няколко години... hahaha И май някъде вечерта чак ще имам време за тренировка, но ще си я направя. Peace

# 205
Добро утро!
Вчера Dirty 30 Extreme + кардиото от алфата и почти никакво движение през останалото време. Днес трябва да е йога, но май ще я пропусна, не е моето нещо, досадно ми е и през цялото време съм с усещане, че си губя времето, знам, че не е правилно, но знам, и че насила хубост не става.
С броенето на калории приключих, след като снощи преди лягане не издържах и сгънах една гофрета със сладко и една филия Вита със салам. Smile , при нормални обстоятелства, когато ям колкото искам, гофрета със сладко няма шанс да ме изкуши.

# 206
Hahaha Арсен, на мен така ми действа фастинга в последно време - в нормални обстоятелства няма да ми се яде баничка за закуска Laughing и изобщо може и да не се сетя за храна до 12-13-14 ч., но "фаствам ли" хахаха последната седмица колкото и опити да имам положението става "храната прави борбата" или "ранЪтъ праии борбътЪ". Но преди да си поставя диагноза "перко", ще отбележа, че всъщност... става така, защото вечерях по-леко. Снощи си хапнах добре (акцентът е на добре), та днес може и да ми се получи (ама само може).

Непо, абе и моите май се посвиват.

# 207
Дух, това с квадрицепса е често явление. Агент беше дала много хубави обяснения в предходната тема кои упражнения да се избягват/напади напред напр./ и с кои да се заменят/повдигане от мост, мъртва тяга, магарешки ритници и пр./.

# 208
Звезди, благодаря че ми напомни, ще ги прегледам, но доста зор ще видя, ако ги мисля заменките, докато скачам в 21 фей фикс екстрийм.
Днес впрегнах цялата си воля да завръша кардиото - адски тегаво ми беше, в ПМС съм и ми е толкова неприятно всичко... но го завърших де, жива, умряла, завърших.
Аз не мисля, че имам проблем с мускулите за сега поне. Да, очертават се по-бързо от други, ама... поне нещо се случва. Ако започне да ми става притеснително, ще видя какво да правя. То по тая логика и бицепсите ми растат по-бързо, от колкото другите мускули (тя и фирзьорката каза, че ръцете съм "напомпала"), ама не ми дреме, защото покрай растежа на бицепсите, висналата кожа се прибира. Та... кой каквото иска да говори, то и МП не ме подкрепя особено, били силови упражнения, особено като видя девойките на Отъм заключи, колко са "мощни". Те неговите "колеги" по спорт като са клощи - кожа и мускул, аз не опявам...
нещо съм зла тия дни 

# 209
Не ми харесват ластиците, много се усукват с изключение на синия, който ми е много труден. Angry
Има ли значение марката на ластиците? При вас как са, усукват ли се?

Отчитам - ден 8 от "80 Day Obsession".

Общи условия

Активация на акаунт