Тренировки в домашни условия - 92

• 73 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • 1st floor
Лентата от Джъмбо ми се усукваше малко, тези от Декатлон много рядко.

Успах да си направя кардиото за днес. Взе че ми хареса повече от това от втора фаза. Simple Smile Забравих и да се се похваля със зверска МТ на корема - и долна,  и горна част от Total Body Core. Яденето го омазах зверски тия дни, от утре пак ще се влиза в правия път.  Mr. Green

И си преместих кростренажора в хола. Белким се сетя да го повъртя с някой сериал. Проблемът е, че гледам два пъти в месеца ТВ. Mr. Green

# 211
Някой да има гривна на Garmin?

# 212
За днес - Lift & Shred, Level 2 с Джилиън. Тя не се е сдържала и е набутала някакъв кардио елемент във второ ниво, поради което трябваше да отработвам мъртва тяга и изтласкване с подскок/чувствах се съвсем като тежкоатлет при второто упражнение/. За довършване - 10 минути упражнения с ластик за крака с Никол Пери.
Котън, като се разхлабят, почват да се усукват. Аз вече минах на най-стегнатия/моят комплект беше с четири/.
Кристи, виж тук евентуално
http://www.bg-mamma.com/?topic=880514

# 213
Звездичке, благодаря, но няма нищо там. Ще пиша направо на съпорта.

# 214
Кристи, аз имам, но не точно гривна, а часовник - Forerunner 235.

Звездичка, може би си писала, но как избираш тренировките, които правиш? Винаги са много интересни.

Днес DAY 62 - Booty, с което приключих втората седмица от трета фаза на програмата.
Честно казано, вече усещам някаква умора - не физическа, напротив, физически се чувствам в отлична форма, а по-скоро пренасищане. Но го очаквах - дори се учудих, че го усетих толкова късно. Но плановете са да си завърша програмата, макар и може би не толкова стриктно, колкото в началото.
Вече две седмици пропускам Cardio Flow - тежи ми тази тренировка, напряга ме мисълта за нея, не ми носи удоволствие и след като я пропуснах веднъж заради лицевите опори и болките в рамото, вече не мога да се насиля да я направя. Тази седмица я замених с plyo тренировката от 21 Day Fix.

За съжаление след Total Body Core тази седмица пак ме заболя рамото - явно трябва да преосмисля тежестите. Съчетая ли в една тренировка лицеви опори и повдигане на ръка над рамо с 5 кг., веднага събуждам травмата. Другата седмица ще опитам три килограма.

# 215
  • 1st floor
Отчитам Booty от трета фаза. Защо ми се вижда по-лесно от втора? newsm78

# 216
  • София
И на мен booty от трета фаза ми се стори лесно та довърших с cardio 2 от body revolution (което ми се стори също кратко и лесно...явно усещанията ми много са еволюирали от лятото, когато правих BR и се препотявах много от кардиото)

# 217
 Аз два дни почивах - първият поради невъзможност да тренирам, защото имах работни ангажименти, а вторият, защото продължиха болките в корема и нещо се бях притеснила. Днес БР8. Утре ще направя кардиото. Така реално няма да имам пропусната тренировка за седмицата.
Кантарът обаче показа страшни красоти, толкова малко не съм била от години. Не знам защо тъй се получи, храната не беше по-малко. Ама аз от много време не съм почивала и ден, явно си трябва, ако искаш да посвалиш.
Звездичка, вероятно си права, че е колитна криза. Ядох много зелени салати, правих си разни смеси с извара и минимум връзка магданоз, безброй люти чушки, суров спанак на салата и подобни. Освен това бях и много натоварена с работа и явно стресовите ситуации са си се отразили. Дано да е това, а не някаква бъбречна или гинекологична болка, че повече ме притесняват подобни варианти.  На лекар не ми се ходи .....
Арсен, явно повечето мъже, които не са  залитнали по тренирането, са така:smiley:

Тони, следи си дали наистина нещо не ти предизвиква травма. При всички положения е по-добре човек да е здрав и ненаранен, отколкото достигнал някакви спортни висоти, особено, ако не се занимава с това професионално, а за кеф.

# 218
Amanda, внимавай, ако си предраположена към колитни кризи, мама цял живот ги бори и това специфично колитно подуване на корема, което не се оправя с никакъв фитнес и диети.
Днес DAY 62 - Booty, с което приключих втората седмица от трета фаза на програмата.
Честно казано, вече усещам някаква умора - не физическа, напротив, физически се чувствам в отлична форма, а по-скоро пренасищане. Но го очаквах - дори се учудих, че го усетих толкова късно. Но плановете са да си завърша програмата, макар и може би не толкова стриктно, колкото в началото.
За съжаление след Total Body Core тази седмица пак ме заболя рамото...
Тони - и ти внимавай много с това рамо! Пренасищането и аз го усещам!

Направих и аз вчера ден 62 и пак умувам върху проблема, който се появи в края на Януари, когато се разбра, че програмата не е 80 дни, а 80 тренировки - последната седмица няма да мога да я направя заради предварително планувана ваканция. Та се чудя и мая какво да направя - абсурд е да помъкна тежести по полетите и да тренирам по час на ваканция със хлапетата. Единият вариант е след ваканцията просто да я довърша (но ми остава един гаден вкус в устата на опропастен календар), а вторият - да направя 3 екстра седмици от ДО за да компенсирам за последната. Така и така имам РД в началото на Май и той ще ми дойде като естествен завършек... мислех и Шон(Макс 30 или Шон Уийк), но все още не ми се оставят сериозните тежести (през лятото не ги докосвам)

В този ред на мисли мога да направя 1 седмица от фаза 1, 1 от 2 и 1 от 3.... та кои седмици от съответните фази ви бяха най-трудни лично на вас!?!? Дали да правя микс от повторения или строго да си следвам съответната седмица?!? Кажете си мнението и съветите, девойки бивши (лафът е на мой бивш ски учител) Grinning

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 16:48 от Agent Provocateur

# 219
  • София
Според мен третите седмица са най-трудни.Аз съм решила след програмата да ги повторя.Не ми се разделя с тези тренировки и този екип.
Дано скоро излезе нова програма , защото не знам как ще поддържам форма през лятото.

# 220
И аз най-много харесвам третите седмици - не знам дали са най-трудни, но най-много ми допадат като ритъм, повторения и постройка на тренировката.

А всъщност стана ли ясно какви ще са тренировките последната седмица? Този момент съм го пропуснала... Всъщност, когато утре сутрин пуснат новите тренировки за седмицата, ще изгледам Weekly Obsession и може би ще стане ясно.

Агентче, не бих правила точно първите седмици - сравнително мудни са и обясненията сигурно ще ти се сторят протяжни, след като реално си правила тези тренировки вече четири пъти.

Нямам никаква яснота как ще продължа - бях споделила, че и аз мисля да повторя част от програмата, но това пренасищане ми подсказва, че може би няма да се получи точно така. Ще реша, когато дойде моментът... newsm78

# 221
Аманда, аз съм ходила с колит в спешното, много ме беше изплашил, тъй като не само ме болеше, но и повръщах всичко, вкл. вода. В моите представи имах перитонит, в спешното почти ми се изсмяха и ми изнесоха кратка лекция за анатомията на човека. При мен се беше появил от конски дози салата от цвекло, моркови, ябълка и алабаш. След това веднъж имах лек рецидив при преяждане с ядки/но тогава вече знаех и кротко си пих дефалгана, докато ми мине/. В общи линии зависи къде ти е болката. Мисля, че с бъбречна е трудно да се сбърка/при нея би трябвало да боли по-ниско и назад, към гърба/, но с гинекологичен проблем не е изключено. Но според мен си е стомашен проблем, особено на фона на лютите чушки.
За днес - Rhythmic Step  с Кети.
Тили, седмично имам две кардио, три силови/една от които с пудовка, като може да не са чисти силови, а смес от кардио и силови упражнения/ и една тренировка за крака/обикновено пилатес или балетна, тъй като краката ми са достатъчно омускулени/. През седмицата си подбирам нещо, което е около средно ниво/обикновено около 30-40 минути, като при по-кратките добавям и довършващи за оформяне на краката/, а за края на седмицата са по-дългите и по-трудни тренировки, тъй като имам повече време. Много харесвам Кети Фридрих и често правя нейни тренировки, особено откакто почна да пуска по-кратки. Последните й са между 40 и 50 минути, а не над час като по-старите. Освен това тя е единствената, която има по-трудни/т.е. с повече хореография/ степ тренировки.
Аз малко като змията в рая, но ако на някой не му се прави вече 80ДО, предлагам да не се мъчи. Трябва е приятно и забавно.
Иначе има безкрайно много варианти за програми след това: Brazil Butt Lift/но човек трябва да може да понесе Леандро/, Peak Fit Challenge/която всъщност е доста трудна и най-вероятно ще даде впечатляващи резултати/. Кети има ротации за ICE, Strong&Sweaty и Ripped with Hiit. Ако някой иска да се чисти за лятото - Turbofire или Les Mills Combat.

# 222
77/99 80 DO AAA + 60 min elliptical
78/99 80 DO Cardio Flow + 55 min elliptical
79/99 80 DO Legs + 44 min elliptical
80/99 80 DO Total Body Core + 50 min elliptical + 20 min rowing
81/99 80 DO Cardio Core + 55 min elliptical
82/99 80 DO Booty + 55 min elliptical
83/99 80 DO Roll & Release + 44 min elliptical

# 223
77/99 80 DO AAA + 60 min elliptical
78/99 80 DO Cardio Flow + 55 min elliptical
79/99 80 DO Legs + 44 min elliptical
80/99 80 DO Total Body Core + 50 min elliptical + 20 min rowing
81/99 80 DO Cardio Core + 55 min elliptical
82/99 80 DO Booty + 55 min elliptical
83/99 80 DO Roll & Release + 44 min elliptical

Агент, това са по два часа на ден, нали? Двуразово ли тренираш и как ги разпределяш във времето?

# 224
  • 1st floor
На мен най- трудни ми бяха първите седмици (може би защото изненадвах тялото с новите движения) и последните - много повторения с по-големи тежести. Втора и трета седмица ми бяха ОК. 😎

Общи условия

Активация на акаунт