Тренировки в домашни условия - 92

• 73 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Звездичке, някои като теб смятат БР за лесна програма, особено в началото. Но ако я правя с макс кг тежести, които мога да понеса, на мен не ми се вижда лесна.  Mr. Green Подчертавам на мен!!! Laughing

За днес отчитам ААА. Бързо мина този един час.  Heart Eyes С храната бях зле миналата седмица, но кантарът сутринта ме зардва.  Laughing

Аманда, мина ли ти коремът? За крампите - магнезий, ти си знаеш!  Hug

# 241
Е, значи, не е честно! Пуснали сте си нова тема и не сте дали линк към нея. #2gunfire
!!!???!!!
http://bg-mam.ma/p/1015309/36397658
Агент, ми блейка съм! Гледала съм само последния пост и нагоре не Rolling Eyes Пък иконката в добрия смисъл съм я сложила.
Да се отчета:
Днес Upper Fix extreme, следобед - канго джъмпс

# 242
Непо, аз не мисля, че цялата БР е лесна, даже във втория месец са ми едни от любимите силови тренировки, а третият месец си е направо мъчителен на моменти. Само първият месец ми е лек, с изключение на БР3, която е ок, макар и по-спокойна. Но Гая сигурно ще иска да я мине цялата,  а едва ли разполага с кой знае какви тежести, след като досега е мислела за кардио, така че се опасявам, че ще позагуби форма през първите няколко седмици.
И аз трябва да си взема нови тежести, особено при упражненията за гърдите вече нищо не чувствам. Миналата седмица ходих в Декатлон да гледам. Грозни са, но май ще се прежаля.
П.П. Спринкълс, а ти за маратона ли се готвиш с бягането?
Агент, PiYo? Тъкмо ще дадеш отзиви. Аз там съм правила само бонусните.

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 11:38 от zvezdi4ka14

# 243
На мен изобщо не ми е лесна БР с петици, когато я правих с тройки, беше далеч по- лежерна.
Непо, не ми е минал, но аз съм със СРДЧ и не е толкова лесно да се разкарат подобни кризи. Пия си спазмолитиците и чакам. В нормално състояние само къркоря. Понеже от доста време не съм изпитвала болки, се обърках. Освен това при мен са ниско долу и реално може да е от всичко. Но спирам да го мисля...

# 244
  • София
Но Гая сигурно ще иска да я мине цялата,  а едва ли разполага с кой знае какви тежести, след като досега е мислела за кардио, така че се опасявам, че ще позагуби форма през първите няколко седмици.

БР ми е първата домашна програма; там имах и най-голям ефект ( снимките са във FB групата). След като я завърших се бях зарекла да повторя от 5-6 седмица нататък. Сега обаче си мисля, че има и по-добри варианти. Иначе за тежести, заради 80ДО, имам 3, 5, 7, 10, 12 и 15 кг + една 20кг пудовка...та бих казала, че добре се обзаведох Simple Smile

Така и така имам абонамент за beachbody та обмислям след 80ДО предложените Brazilian Butt Lift / Asylum 2 за 2 месеца ( до средата на юни) и след това 2 месеца insanity max 30 за самото лято.
Дали звучи като логична програма?

# 245
За днес- силова цяло тяло.

Агент, PiYo? Тъкмо ще дадеш отзиви. Аз там съм правила само бонусните.

Таман снощи си довърших тренировъчния план до края на годината и юли и август /седмици 27- 35/ съм ги отредила за PiYo.  Wink

# 246
Тили, пиши след това. Ще ми е интересно. Бонусните са много приятни, ползват почти изцяло плъзгащите се дискове.
Гая, ако искаш да приключиш с Max 30, направи първо Asylum 2, а след това ББЛ(тя ще е нещо като разтоварване между двете програми на Шон; не е лека, но е значително по-щадяща в сравнение с неговите). Ако графикът ти го позволява, може преди Asylum 2 да включиш една седмица йога, за да поразтегнеш мускулите, напр. от  3-Week Yoga Retreat.

# 247
Тили, пиши след това. Ще ми е интересно.

Ще пиша, Септември месец, живот и здраве.
От три лета му се точа на това ПиЙо и май този път вече ще го отметна.  Blush

# 248
Благодаря за припомнянето за Руми. Наистина има добри загрявки Simple Smile

Е, не издържах. Явно резултатите ме мотивират повече, от колкото предполагам. Но го карах по-леко. Замених според мен най-тежката тренировка от екстрийма - плайо, с тотал боди кардио от 21 дей фикс.
За днес нея, плюс 8.5 км Simple Smile добре е.

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 19:30 от Госпожица Дух

# 249
Звезди, още не съм се решила за маратона, но започнах с бягането с идеята, че ако реша, ще съм готова. Дотогава има още 16 седмици и аз си карам (засега) по плана за маратона ... Не знам дали ще ми се получи. Не съм се регистрирала и сигурно ще чакам до последния момент... Моята колежка със сигурност ще го бяга, навила е и мъжа си. За мен - ще видим. Но до Монтана сигурно ще отида така или иначе Wink 

Покрай дискусиите за фитнес гривните и аз обмислям да си взема една на Гармин ... Не съм уверена дали няма да ми омръзне обаче ...

# 250
Коя си харесала на Гармин?

# 251
Коя си харесала на Гармин?

Колебая се между Garmin Forerunner 235/735 и Vivoactive. Клоня към Vivoactive, но определено не съм уверена доколко ще го ползвам ...

# 252
Аз взех Vivosmart 3 и не съм очарована.

# 253
Аз само томтом проучвах, тъй като наскоро ги видях на промоция, но в отзивите пишеше, че при по-силни натоварвания блокират, и се отказах.
За днес - Cardio Blast на Physique 57.
Спринкълс, ама целия маратон ли? Няма ли полвинки?

# 254
Спринкълс, ама целия маратон ли? Няма ли полвинки?

Има, има - даже и 5к има Simple Smile Имам време, ще видя в каква кондиция съм и дали ще успея да се подготвя. Имам толкова хаотични пътувания в следващите няколко месеца, че не съм сигурна какво ще успея да направя.

Иначе относно фитнес гривните/часовници - да си кажа честно не ме вълнува много колко калории горя, пулсът също не ме вълнува особено ... за дистаниции ползвам един ап на телефона и ми е достатъчен да ми даде идея колко бързо (или бавно) бягам.  Съмнявам се, че би ме мотивирал особено. Минават ми мисли да си го взема през REI (и без това имам едни дивиденти да използвам) и ако не ми хареса - да го върна.

Общи условия

Активация на акаунт