Тренировки в домашни условия - 92

• 73 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Агент, мерси. Аз май клоня към ротация на Strong&Sweaty /с някои неизбежни промени, тъй като там няма тренировка за крака+кардиото ми е скучновато, така че често ще бъде заменяно с някоя друга тренировка на Кети/, последвана от ротация на втория месец на ICE. За LIS просто нямам време, някои тренировки са убийствено  дълги/Turbobarre/, а за други нямам достатъчно място /за Low Impact Challenge си трябват поне 10 кв. м./, което не пречи да включа части от серията в първата ротация. По-специално Cardio Supersets и Total Body Trisets Lower почти със сигурност ще ги наместя.
За почивните дни, които за мен продължават още малко, отчитам разходки и кратки срещи с Витас и Боховците.

# 316
Момичета имам няколко въпроса. 1. Понеже сте по-запознати с коя програма от ютуб ще мога да си оформя и стегна дупето най-вече и корема. Но при дупето положението е меко казано отвратително. Аз съм слаба, но дупето ми е меко и плоско, увиснало, имам и целулит направо е ужасно. и 2. В домашни условия имате ли идея, ако тренирам 5 пъти в седмицата за колко време ще успея да оправя положението с дупето. ( Като цяло мразя такъв тип въпрос, но просто искам да си правя сметката. Лятото наближава, а аз не можех да тренирам зимата по здравословни причини. )

# 317
За днес отчитам 4 км - ходене-бягане (250 калории-35 минути)
Кардио от 21 дей фикс екстрийм (256 калории 30 минути)
Струва ми се, че програмата ми натежа. Не зная от нея ли е или е моето психическо състояние и личен дисбаланс, който усещам, но определено ми тежи и не ми носи радост и ентусиазъм. Чудя се инат ли да проявя и да довърша тази седмица каквото не успях миналата и още една пълна седмица или да направя литъл обсешън.
80 ДО 80 дни ли е или 80 тренировки? Има ли почивки?

# 318
Аз подкарах "коремния" календар на Румяна. Първи ден ми хареса. Нямаше повтарящи упражнения - тренировка за цяло тяло, кратка за корем и кратка изометрия. Общо трийсетина минути. Малко бързо го кара като темпо на моменти, но няма пълно щастие Mr. Green

# 319
  • София
Дух , 80 тренировки е 80DO .Шест тренировки за седмица и един почивен ден.Аз мн харесах програмата .Не станах по-слаба , защото ям много и не спазвам режим , но станах по-силна и направих секси дупе.

# 320
  • 1st floor
Агент, честита годишнина!  Laughing Зачетох се в старата тема, колко хора липсват от тогава... Confused Аз май прописах с отчети тук някъде в началото на 2012. newsm78

Отчитам ААА, много по-добре ми се получи от миналата седмица! Даже бих казала, че много ми хареса.  bowuu

# 321
Дух , 80 тренировки е 80DO .Шест тренировки за седмица и един почивен ден.Аз мн харесах програмата .Не станах по-слаба , защото ям много и не спазвам режим , но станах по-силна и направих секси дупе.

Благодаря ти. То по-слаба и аз не ставам... след 2-3 месеца тренировки честно казано не виждам особено забележими промени, а в мерки и кила - никакви. Но поне съм по-издръжлива в кардио и ходене пеше. Пък останалото, ми когато му дойде времето.
Започнах деня с антидепресантска йога - хаха 42 минути кундалини йога - много ми допадат сетовете, освобождават напрежението Simple Smile За днес ще е дърти 30 (или абс ще го разгледам), реших да завърша програмата - почнала съм я на 13-ти март, време е да я свършвам. Ще я завърша по-енергично някак си, искам да ми остане поне усещането за добра работа (нищо че не виждам резултати).

# 322
Момичета имам няколко въпроса. 1. Понеже сте по-запознати с коя програма от ютуб ще мога да си оформя и стегна дупето най-вече и корема. Но при дупето положението е меко казано отвратително. Аз съм слаба, но дупето ми е меко и плоско, увиснало, имам и целулит направо е ужасно. и 2. В домашни условия имате ли идея, ако тренирам 5 пъти в седмицата за колко време ще успея да оправя положението с дупето. ( Като цяло мразя такъв тип въпрос, но просто искам да си правя сметката. Лятото наближава, а аз не можех да тренирам зимата по здравословни причини. )
https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA/playlis … 50&shelf_id=4
От безплатните това е най-доброто. Няма календар обаче, т.е. трябва да съобразиш как да комбинираш различните тренировки за седдмицата сама.

# 323
Хайде и аз в кюпа- отчитам ден 1 от 80 ДО: total body core Grinning
След 21 фикс екстрийм ми се стори по-лека въпреки  дългата продължителност.(Надявам се са свикна с едночасовите тренировки, защото досега не съм правила толкова дълги, и да не ми омръзне Embarassed)
Яденето няма да го коментирам, защото ям каквото ми попадне.
Искам да попитам относно ластиците в програмата. Имам купени от Руми, които се завързват. Те ако се завържат на по-малки "кръгове" дали ще могат да се използват? Или ако може да предложите сайт(бг или чужд), от който да си закупя подобни.

Освен ластици, гири, постелка и, мисля да използвам еднократни чинии за едни приплъзвания по пода гледах), някакъв друг инвентар трябвали ми?

# 324
Иванита, трябва да пробваш ластиците - според мен - да, може и да ти свършат работа, но все пак зависи от съпротивлението им. И, не, друг инвентар освен този, който си посочила, не ти е необходим.
Само че лично на мен с тези чинии ми е малко по-трудно - аз предпочитам или меки чорапи, или малки кърпи за упражненията с приплъзване, но много зависи на какво тренираш(килим, паркет, теракот и т.н.).

Да отчета последните дни:
* Day 68 Booty от 80 Day,
след който реших, че няма да правя предпоследната(настояща) седмица от програмата. Наистина ми омръзна. Мога да се включа за последната peak week, но още не съм решила - ще видим.
След това два дни с двойни тренировки от 21 Day Fix:
* Total Body Cardio Fix + Pilates Fix
* Upper Fix  + Cardio Fix,
след което реших, че и това не ми се прави и започнах друга любима програма Дупемания.
И съответно вчера и днес:
* Тренировка 1 + Мини 1
* Тренировка 2 + Мини 2

И най-после открих начин да се наслаждавам на програмата Laughing
Ужасно ме дразнеше темпото на тренировките, това бързане ме подлудяваше. Така че ми хрумна да забавя съвсем леко скоростта на видеото в програмата, в която пускам тренировките и, о, чудо - получи се - най-после едно нормално темпо, което позволява правилно изпълнение на упражненията, а не безсмислено препускане.

# 325
  • София
Да отчета последните дни:
* Day 68 Booty от 80 Day,
след който реших, че няма да правя предпоследната(настояща) седмица от програмата. Наистина ми омръзна. Мога да се включа за последната peak week, но още не съм решила - ще видим.

Oлеле и аз се чувствам точно така след днешния leg day (71) - хем ми е тежко, хем ми е досадно. За да се възнаградя направих 30 мин йога накрая от 3 weeks Yoga Retreat - ами то си беше голямо удовоствие!

Но непрекъснато се оглеждам как да продължа и май ще захвана Body Revolution от 5 седмица нататък като всеки ден ще включвам и по 1 час йога. Писна ми от тези големи тежести, все са ми изморени ръцета да ги държа и искам нещо повече за гъвкавост, защото все съм скована !

От другата страна как ще си направя финална AFTER photo ако не завърша програмата Simple Smile

# 326
Уф, и аз се чудя дали да повтарям по седмица от фаза след като пропускам финалната седмица (ваканция!) или да завъртя набързо 21 ДФХ със по 1 екстра BOOTY тренировка на седмица...  и на мен ми омръзна, вчера буквално драпах да си довърша ЛЕГС. Мисля го още...
(между другото във форума на Бийчбоди един от техните тренери обяснаваше, че 21 ДФХ като трудност е съпоставимо с 3-тата фаза на 80 ДО)

# 327
Цоп-троп, идвам с отчет. Днес направих ден 27 оф 80ДО, а вчера бягах 6 км. Върнах се емоционално заредена и починала след съботно-неделната ваканция, но се прибрахме късно през нощта и в понеделник не успях да тренирам. Здраве да е!  Продължаваме напред, нали Wink  С храната от понеделник съм добре (събота и неделя не си бяхме взели достатъчно храна и в резултат вечерята в събота ми беше вино и шоколад ... оопс ...)

Хей, да се похвалите с резултатите като приключите програмата!

Airamber, да отминават отрицателните емоции!

Непо, дано и при теб нещата покрай децата и техните изпити да са се успокоили!

# 328
Мен ме зарязаха. Седя и рева. Да видите каква фиданка ще съм за маратона. Съсухрена и обезводнена.
 Joy hahaha Cry Confused #Puppy dog

8км в парка. С рев. Ама тренирах. И това ще мине.

Hug

# 329
Мен ме зарязаха. Седя и рева. Да видите каква фиданка ще съм за маратона. Съсухрена и обезводнена.
 Joy hahaha Cry Confused #Puppy dog

8км в парка. С рев. Ама тренирах. И това ще мине.

Hug

Дези, как, какво стана? И това ще мине, разбора се, но моля те, грижи се за себе си. Виртуални прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт