Тренировки в домашни условия - 92

• 73 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Заформихме подтема , тренираши с разбити сърца.
Отчитам ден 71 Legs сутринта и за вечеря 40 мин кростренажор във фитнеса. Храната днес успях да я в норма и най-вече издържах без вечеря ( само доза протеин).Трябва да се стегна и да не позволявам на емоциите да ме разстроиват.

# 331
Дези, airamber, прегръдки и от мен. Не се застоявайте прекалено дълго в страданието, любовта е хубава, когато носи радост. С тренировките, вие си знаете, се гонят бесове. Вероятно и любовни....
Много ми харесва последната фаза на БР. Особено БР 9 и БР 10 са ми едни от най-любимите в програмата. Не е мъката с предходната фаза.  За вчера Кардио 3 и плуване на басейна в Панчарево. Доколкото е плуване в доста пълен с хора басейн. Вчера си беше за плаж и бая народ имаше. Ходи ми се пак, но времето май няма да е стабилно в следващите дни.
Много спя напоследък. Явно приемът на повече магнезий ми докарва това спане. Аз съм свикнала да се будя към пет -шест, сега откарвам поне до седем и съм с усещането, че не мога добре да си организирам дните. Исках да направя великденско почистване, но все намирам по-интересни за правене неща.....

# 332
  • 1st floor
Великденско почистване правих миналата седмица, ама не съм се втелясвала много.  Laughing  Днес боядисвахме яйца и мисля да правя с дребния курабийки по рецепта на Любчето Ризова, която спря да се вясва в темата ни. Съответно ще ям захар на Великден  bowuu, няма да простя и на козунаците.  Laughing

На Дези и  airamber пожелавам бързо да излизат от любовните дупки!  Hug

Sprinkles, щерката взе първия изпит за Мeдицинския университет с 5,81 (мнооого съм щастлива, защото ужасно много ги режат там). Предстои още един по химия , както и един в СУ и две матури в даскалото за разкош. На малкият пък изпитите са май месец. Crazy Crazy Crazy Ще изкукуригам явно до тогава, всеки с драмите си. Laughing Лошото е, че аз не рева, а си похапвам! Mr. Green

Вчера не помня да съм се отчитала, но правих Legs, от която имам МТ днес на задника, под него и на вътрешната част на бедрата. Днес съм на Total Body Core.
ПП: Веднага след тренировката добавих и 25мин кростренажор.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 15:03 от НеПоКоРнА

# 333
Мен ме зарязаха. Седя и рева. Да видите каква фиданка ще съм за маратона. Съсухрена и обезводнена.
 Joy hahaha Cry Confused #Puppy dog

8км в парка. С рев. Ама тренирах. И това ще мине.

Hug

Дези, как, какво стана? И това ще мине, разбора се, но моля те, грижи се за себе си. Виртуални прегръдки!

Благодаря ви, момичета. Hug bouquet
Уволнили са кандидат-приятеля ми, вчера ми го каза най-накрая. Усетих отдръпване, но не можех да си го обясня, защото се държеше като влюбен. Остава да дослужи и напуска града. Той не е от Прага и явно няма интерес към връзка от разстояние.

Аманда, налълно си права! Hug Няма да страдам дълго.
Боли ме, въпреки че разсъждавам съвсем трезво и рационално. Не бяхме компатибилни, огромни разлики имахме по всички параграфи, и все пак намерихме път един към друг.
Знаех, че няма да е за дълго, бях готова да понеса последствията, но не очаквах, че ще ми изчезне от живота.
Не е трагедия, не беше груб, мил и възпитан беше...но не очаквах такова нещо. Уволнението му ме боли повече от края на романса. Кратко беше, свърши преди наистина да започне. Можеше къде по-лошо да е.

Кофтито е, че не мога да ям. Не е от драма, вътрешно ми е студено и ...затворено. Изядох насила един протеин бар за обяд, карам на кафе и чай. Дано съм ОК за утре, че и вчера за обяд имах само протеин бар от нерви и насила.
Утре ще ям ориз, ако ще и да повръщам след него....Какво да го правя този маратон незнам...Ще тичам, по един или друг начин. Run, Forrest, run! Mr. Green

След малко ще направя Шон Гама Екстрийм за да не се изхвърлям с щангите, каквато съм не на себе си в момента....Може пък и да огладнея.

AirAmberHug.

# 334
  • София
Момичета благодаря ! Днес отчитам ден 72 Total body core. Не ходих на фитнес , защото много ме боли кръста. Явно съм прекалила с тежестите при Leg тренировката. Приемам предложения за болки в кръста.
А на сърцето гледам да не му оставям време да ме тормози.Налагам си да не го мисля.....ехх любов , любов

# 335
Air & Дези, прегръдки, момичета!

Непо, колкото и да е трудно за децата, мисля, че за майките е още по-трудно. Знам моята майка колко се притесняваше, колко успокоителни е изпила и колко цигари е изпушила около изпитите ни след 7 клас и после за университет. Мисля, че храната е по-добрият метод за "лечение." Браво на щерката и успех занапред и на двамата!

Днес - Cardio Core. Мисля, че кардиото от 1 фаза харесва повече. Довечера имам боядисване на яйца и 5 км тичане. Курабии няма да правя, но козунак в събота задължително!

Някой присъединил ли се е към групата Path to Progress във ФБ?

# 336
Аз се завръщам след почти едноседмичната почивка с кардиото от BodyMax 2 и Yoga for Low Back Pain на Витас. Освен Витас/първия път тази му йога серия не ми хареса особено, но след това си измених мнението, може би защото я правих с широк ластик/, за болки в гърба мога да препоръчам и това /след 9:10/
https://www.youtube.com/watch?v=dNaQ4tiz-cM
На разбитите сърца пожелавам бързо възстановяване.

# 337
Момичета, всяко нещо се случва с причина. Пожелавам ви съвсем скоро да бъдете заобиколени от много любов Simple Smile

Аз приключих безславно с 21 дей фикс екстрийм - нещо ми дойде повече - хем настинах, хем не бях в мир със себе си, хем ми доскуча програмата. Изкарах и последните "дърти 30" и толкова. Вчера отчитам БР1. Мисля да я направя, обаче по-съкратеничко така - нещо 3 месеца не ми се влачи с нея, освен това ми се струва доста лесна след зора, който видях с 21 дей фикс екстрийм. А ми се иска да надгаждам. Ама може да ми е грешно впечатлението и по-нататък да става по сериозна. При всички положения 80ДО остава за след юни месец или поне след май. С новата работа, не зная как ще намирам поне в началото по час-два за тренировки (че то не е само трениране, ми и къпане, обличане и тн).
Постите свършват, аз си ги завърших и двете програми все така пуФкава и хубавка Nerd Обмислям след 15 ти да се хвърля в дълбокото и премина отново през предизвикателството на Лазар от ЛТЛ, но само с храната, а тренировките да си ги оставя домашни. Мисля, че когато съм цял ден в движение с ангажименти, ще ми е по-лесно да не се замислям много, много върху пилешкото и рибата в кутията ми, а просто да ги изяждам и да продължавам с работата. Планове, плановеее...

Светли празници!

# 338
Духче, можеш да направиш първата фаза с по една седмица тренировки - една БР 1 и БР 2, по същия начин БР 3 и БР 4. Те наистина са по-лесни. За трети път правя програмата и определено този път ме озори. Не знам защо - вероятно заради това, че през цялото време я правих с по пет килограма гири, а и явно някаква пролетна умора ме е налегнала, но изобщо не мога да кажа, че е лесна.
Аз пък толкова месо изядох през тези пости, че направо ме е срам . Само веднъж съм карала докрай едни великденски пости, преди  повече от 20 години. С почти детския си мозък бях решила, че това ми гарантира влизане в желаната специалност в университета. То така и стана, ама надали от постите:smile Което ме подсеща да поздравя на Непо прекрасната девойка за резултатите и да й пожелая успех и занапред.
Дези,  много сложна е  цялата ситуация. Според мен никой нямаше да е щастлив от връзка на разстояние. Особено пък мъж, те много трудно живеят с подобна, лишена от днешност и плътност, любов. Което не означава, че не го преживяват в момента на решение. Ще излезеш от дупката - надали от днес за утре, но ще мине. Прегръдки.
За днес още не съм тренирала, защото снощи правих по никое време БР 9 след цял ден чистене и сега съм като разглобена. По-късно.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 08:48 от Аmanda

# 339
  • София
Каква е закачката в 80DO с тези потници с надпис pineapple ?

# 340
Тези дрешки не ги помня, явно не са били в единствената тренировка, която съм правила от програмата.
За днес - интервалите и силовата част от BodyMax. Колкото и да ми харесват бодимаксовете, не мога да намеря време за час и половина тренировка, така че ги карам на части.

# 341
Каква е закачката в 80DO с тези потници с надпис pineapple ?
Не помниш ли, че в началото се кодошеха, че трябва да си имат "safe word" и Отъмн ги изкодоши да крещят "пайнепъл"!?!? В някакво кардио се случи случката Wink
(Safeword = An agreed upon word, or set of words, used in any kind of sexual activity, not limited to BDSM play, that is uttered by any participant to communicate that they want the activity to be modified. )
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=safeword
https://www.facebook.com/autumncalabresefitness/photos/a.1388901 … 643603969/?type=3
74 Буути ден приключен, направо се гордея със себе си (а по моето тренировкоброене, което почна малко преди 80 ДО съм на 96 дни - дедикейшън ли бе да го опишеш!?! Grinning Утре като приключа седмицата ще я отчета цялата!

PS С ММ имахме 3 год лонг дистанс, презокеанска връзка - беше супер удобно и за трениране и за неядене!

# 342
Аз отдавна не съм се отчитала, та е крайно време да го направя Simple Smile Днес ден 31 от 80DO- AAA. Определено се чувства разлика от първа фаза . Жалко, че ще трябва да направя пауза за около седмица заради пътуване, но нищо после ще си я продължа . Ще чакам с нетърпение пълния отчет на Агенката  80 дена Обсешън !! Wow !

# 343
Аманда, така и направих - брей... хахаха то било готино да правиш модификациите за напреднали, а не за начинаещи Grinning Добавях тежести, ластик, подскок, накрая направих и едни 15 минути колело.

Много ми е мерак 80 ДО може би в началото на май ще опитам, ще видя как върви в работата, колко време ми отнема до точка А и после до точка Б вечер в колко се прибирам и ще преценя, ще имам ли час преди работа.

Хахах Агент и аз мисля, че една връзка от разстояние би ме държала в постоянна кондиция Ill

# 344
  • 1st floor
Аманда, благодаря! Дано наистина има късмет, че това дете се скъса от учене. Simple Smile

Вчера правих Cardio Core, днес ще съм на Booty. Два дни съм с жестока МТ на корема. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт