Тренировки в домашни условия - 92

• 73 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
О да Агент , сетих се за тази тренировка.А аз се чудех защо някой дами пускат снимки с потници с надпис pineapple.
Чакам с нетърпение последната седмица и ще опитам поне да не ям въглехидрати.
Не съм решила с какво ще продължа след края на програмата.Явно ще е нещо за дупе Simple Smile).Тревожа се , че свикнах с тренировки по 1 час , а повечето програми са с 30 мин тренировки и може да започна да пълнея , ако намаля темпото.

# 346
За вчера БР 10, за днес Кардио 3. Много ми харесват тези двете тренировки, които въртя /сигурно за пети път го казвам:smile:, ама наистина ги харесвам. Вероятно имат повече кардио елемент, а не толкова мъчителни силови упражнения, та затова съм им фен/.
Вчера се отпуснах да пийна малко повече вино  и тази сутрин съм плюс 300 грама. Не бях пила вино от месеци. Не ми се отразява добре и това е . А ядох за закуска- стотина грама извара с два домата, на обяд- тиквички на фурна със зехтин и две 20 грамови филии хляб, за вечеря яйца със спанак и виното. Напоследък изключително рядко пия алкохол, с твърдия нямам никаквъв проблем и не качвам. Но след виното се подувам, не се чувствам добре. Махам го официално.
Момичета, разсмяхте ме с ползите от връзка на разстояние:smile: Аз нямам опит...  мисля си, че не е никак лесно, ама хората сме различни.
Духче, браво и за добавеното кардио.

# 347

Тревожа се , че свикнах с тренировки по 1 час , а повечето програми са с 30 мин тренировки и може да започна да пълнея , ако намаля темпото.
Не се тревожи - аз започнах да свалям, когато намалих темпото с програмата. Не знам има ли пряка връзка, но е факт, че тези дни, когато тренирам за по-кратко, и апетитът ми не е толкова необуздан.
И, между другото, като че ли сега започнах да виждам истинските резултати от програмата. Мускулите, които се оформяха през последните месеци, и промяната в тялото, при доброто хранене през последните седмици, вече не само се усещат, но и се виждат.
След почивката тази седмица от 80 Day, от утре мисля да се включа в последната седмица и да завърша програмата. Не знам дали ще съм в настроение за дълго писане след това, но още от сега мога да заявя, че програмата е просто великолепна и я препоръчвам с чисто сърце на всеки - вкл. и на начинаещи.

Агентче, с нетърпение ще очаквам отчета ти - сигурна съм, че ще има какво да кажеш Blush

# 348
Аз тази зима не съм близвала вино в къщи и ми се отрази супер, пия само уиски джеймсън или тюламор, всяка вечер от 50 до 100,уикенда не си броим чашите. Нито глава ме боли, нито се подувам, нито корема ми се бунтува, както при виното, пък и вече повече ми харесва вкуса на твърдият алкохол

# 349
Ерамбър, тези 30 минути оказват много малко влияние върху разхода на калории като цяло. 60-70 % от разхода се оформя просто от животоподдържащите процеси. Останалите около 35 - от физическата активност, като при тренировките много често казваме, че сме изразходвали напр. 350 калории за един час, но реално за същия този час ще заминат към 150-160, дори да седиш на бюрото и да пишеш нещо на компютъра. В крайна сметка разликата от 30 минути ще е към стотина калории, и то ако заменящата тренировка е със същата интензивност.
Аз имам въпрос към тези, които правят 80ДО. Правилно ли съм разбрала, че в Total Body Core от 3-та фаза има сърендъри? Търся си последна неделна тренировка, преди да си почна ротациите по Кети, и мислех за нея, но не обичам това упражнение. Веднага почват да ми скърцат колената.

# 350
За днес отчитам ден 3-cardio Flow и участие в поставяне на рекорд на Гинес в боядисване на яйца.  Sunglasses Пот се лееше от мен накрая- а уж прости упражнения Mr. Green
Вчера - само канго джъмпс 1 час, в четвъртък - ден 2 - Booty; чудесно ми подпали дупето.

# 351
Агент, разби ме с тези 3 години! Браво на вас!
Аз вече имам една лонг дистънс, но не я взимам на сериозно. Мисля, че ще си я караме като приятелчета до дълбоки  старини. И без това си говорим като баба и дядо след 40 годишен брак. Да не хвърлям пушката в житото значи. Laughing

Тичах Пражкия половин маратон днес, така че довечера ме чака ин йога, баавно, кротко и мързеливо. Май ще си дремна преди това, че от напъна ми се доспа. newsm46

Непо, браво на щерката! Стискам палци и за останалите изпити и на двете деца!

На моя синатор започват матурите и ще съм нервна и аз. Според оценките ще видим дали ще го вземат там където иска.

Олее, при вас е Великден! Нашия свърши.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 17:11 от Deziderata

# 352
Дами, чета ви, но не се включвам, понеже откъм трениране няма нищо ново около мен, още правя екстрийм, не ми е дотегнала, леко вдигнах тежестта на някои упражнения, ще я правя още 1-2 седмици и ще започна макс 30. Ефект от програмата има и то голям - откъм оформяне.
Храната е супер, да не бързам да се радвам обаче май си разбрах грешката - защо при 1600 калории след 3-4 дена ме хваща зверски глад, явно наистина не ми достигат белтъчини, сега вкарах повече яйца и месо на всяко хранене (от протеина на прах още се дърпам Relaxed) и се получава - в някои дни калориите ми са даже по малко от 1600, но зверски глад няма... за сега. Кантара и той е на моя страна.
Виждам, че приключвате 80ДО, ще се радвам да споделите, в крайна сметка заслужава ли си един час дневно, или същия ефект може да се постигне и с половин час трениране за хората, за които час за трениране е много.

# 353
  • Бургас
Христос воскресе!
Animal Chicken

# 354
Честит празник на всички.
Отчет за вчера и днес - Party Rocking Step 2 и DBK 6 (за да отпразнувам новата си пудовка).

# 355
За днес БР 9, за вчера - доста плуване и разходки. Най-после дойде моето време - ако има слънце и вода, съм щастлива.  
Вчера  и оня ден храната беше за пример- агнешко, яйца и зелени салати. Алкохолът -  украинска водка:smile:, изчезнаха онези грамове, на които се ядосах.
Честит празник на всички! Да ви е великденско хубаво!

# 356
  • София
Весели празници !

Аз започвам последната седмица от 80ДО. За днес ААА 15х2 от фаза 1 - видя ми се странно трудна - или за преуморена, или без да забележа съм вдигнала тежестите.
Нямам търпение да свършва, но категорично ще я довърша.
Ще кача снимки и мерки с резултати във ФБ групата в неделя, но на пръв поглед мога да кажа, че обиколките на ръцете са по-големи и това хич не ми допада.

Този уикенд са обявили официално новата програма на ББ на Joel Freeman, но за "редовите абонати" ще излезе чак октомври, което явно предизвиква голямо недоволство. Има качени три примерни тренировки от програмата ( макс 35 мин са) като ми направи впечатление, че девойката , която участва, е с далеч от перфектна физика....някак не мотивира.

# 357
Звезди, има сърендъри, но са много малко!
"I saw a post from the 21-Day Fix that recommended step-ups as a substitute for surrenders."
http://www.videofitness.com/~vfwnk/forum/showthread.php?t=207361
А тази девойка е рехабилитатор - тя знае какво говори!
https://www.youtube.com/watch?v=luvZbr2bvdI

Виждам, че приключвате 80ДО, ще се радвам да споделите, в крайна сметка заслужава ли си един час дневно, или същия ефект може да се постигне и с половин час трениране за хората, за които час за трениране е много.
Мило, въпросът е абсолютно некоректен, просто защото коефициентът на полезно действие на една тренировка е функция на далеч повече фактори, а не само на продължителността и. Можеш да се размажеш и да претренираш и с половинчасови тренировки дневно, а можеш и да си губиш времето и да нямаш прогрес и с тренировки по час. И след това пак опираме до яденето Wink

Аз започвам последната седмица от 80ДО... но на пръв поглед мога да кажа, че обиколките на ръцете са по-големи и това хич не ми допада.
А твоите очаквания бяха, че след 3 месеца работа с тежести ръцете ще са забележимо по-малки? Правилно ли те разбирам? Без да загубиш съществен процент подкожни мазнини?

# 358
ОтчетОт
91/99 80 DO AAA + 44 мин кростренажор
92/99 80 DO Cardio Flow + 44 мин кростренажор
93/99 80 DO Legs + 44 мин кростренажор
94/99 80 DO Total Body Core + 55 мин кростренажор
95/99 80 DO Cardio Core
96/99 80 DO Booty
97/99 21 DFX Lower Body + 33 мин кростренажор
98/99 80 DO AAA + 22 мин кростренажор
99/99 80 DO Booty + 33 мин кростренажор

99 тренировъчни дни за 3+ месеца е нелошо постижение за моите стари кокали!

PS В последната седмица се правят любимите на Отъмн и най-ефективни според нея тренировки от 3-те различни фази.
Т.е. дни 75, 76, 77, 78, 79, 80 са венецът и апотеозът на програмата!
ААА -то беше от фаза 1 и с леки+средни тежести 2х15 = Day 75: AAA (Phase 1 - Peak Weak) => чудесна тренировка!
Booty-то беше от фаза  2 и средни+високи тежести 3х10 Day = 80: Booty (Phase 2 - Peak Weak) => феноменална тренировка, може би най-любимата ми от цялата програма, пот се лее като от кардио и то в хладна стая на 15С!

Т.к. изпускам 4 тренировки от финалната седмица ще ги заменя с комбинация от 12 тренировки от 21 ДФХ и 80 ДО за да мога да си отчета програмата за изпълнена и на 6 Май да остарея стилно и в прилична спортна форма. Тъй Simple Smile
Скрит текст:
ако има мераклии да дърпат цялата програма съм събрала всичко онлайн и бих могла да помогна, но следващите 10 дни ще съм спорадично на линия...

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:49 от Agent Provocateur

# 359
Агент, мерси. Хубава е идеята за заместващо упражнение, дори няма нужда да монтирам степа. Мога да го правя на рамката на леглото, тя е малко над 25 см. Аз се отказах да я правя вчера. Направих тренировка с пудовка, защото от днес реших да почна персонализирана ротация на Strong&Sweaty, а там пудовки няма. Съответно за днес - Bootcamp.
П.п. честит почти край на програмата  и приятна ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт