Тренировки в домашни условия - 92

• 73 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • 1st floor
Дези, успех и на твоето дете, стискам палци! Peace

На какво казвате сърендъри, че ме мързи да търся в гугъл? Laughing

Аз, разбира се, типично в мой стил опущих яденето събота и неделя! Mr. Green То не бяха козунаци, курабийки, шоколад, агнешко, пресни задушени картофки, яйца и пр., и пр... Crazy Crazy Crazy Но съм що годе доволна от себе си, защото знам , че мога и повеч! Mr. Green Пропуснах седенето на маса и тежките великденски трапези на родата и се разходихме в неделя из околностите на Годеч - слънце, зелена трева, синьо небе, всичко беше като картинка! Grinning Grinning Grinning Навъртяхме около 18км пеша, пак по-добре от нищо! Laughing
За вчера отчитам Cardio Flow, за днес - ААА + 40 мин кростренажор. Спомням си, че преди две години само минутите на кростренажора ми вадеха душата. Явно сега съм доразвила мускула с тренировки и катерене по планините и изобщо не усещам кога времето минава. Мога и още, но нямам време, а и не виждам смисъл. Simple Smile Среден пулс държах 140-150.

Някой се оплака от наедряване на ръцете от 80ДО. При мен не виждам такова, но пък бедрата са ми едри. Без дрехи не изглеждат толкова зле, щото са стегнати и си личи мускула. Но с дрехи съм си като прасенце. Mr. Green Имам нужда от малко смъкване и поизчистване там. Затова след края на програмата се мятам на Шон. Поне за месец. И дано помогне. Mr. Green

Агент, свирни ако/като качиш последните шест тренировки в Google диска, че от там най-лесно ги свалям.  bouquet Hug

# 361
Приключих с втора седмица на Phase 2 от 80DO. За съжаление, с храната съм много зле и съответно не смъквам желаните см. Към тренировките от програмата на Отъмн включих и  поне 3 пъти седмично скачане на въже, което ми беше любимо преди да започна да тренирам по програми. Гледам поне 30-35 минути да скачам или приблизително 3000скока. Не смея повече, защото доста си натоварвам глезените и мисля този път да внимавам и да не прекалявам.
Непо, видях че си си взела протеин. На какъв се спря? Последните дни точно се загледах в различни видове и днес поръчах един изолат. Дано ми само ми хареса на вкус Grinning

Агент, приятна почивка!

# 362
  • 1st floor
На My protein  поръчах. Иначе харесвам и на  Scitec протеините.

# 363
Аз започвам опити да "чистя", очевидно ефект без това няма как да видя. За сега ми е трудно, заради многото манджи и различните менюта на всички наоколо, но лека по-лека ще се наглася. Купих пилешко на Дюк, че ма е единственото пилешко, на което вярвам. Тази седмица ще опитам да карам основно на пилешко, яйца и риба. Няма да ми е досадно, предвид колко време не съм ги яла, за момента ми се ослаждат Simple Smile
Почнах да тичам, това го споменах.
Другите тренировки не вървят много добре, нещо се поразболях, сега и кашлица започна, та силови не съм правила от няколко дни. Сега ще походя пеша, надявам се едни 10 км. целенасочено да направя.   

# 364
Непо, сърендърите е едно доста неприятно/поне за мен/ упражнение, при което от изправено положение с изпънати над главата ръце/евентуално и като държиш гири/ се смъкваш на колена на пода, а след това се изправяш отново. Джилиън много го обича. Мисля, че го има в БР, а и със сигурност или в BFBM, или в NMTZ.

# 365
За пръв път видях сърендър при Румяна и щях да се разрева - голям зор! Сега не са ми проблем, но ги правя бавно и внимавам за колената.

# 366
Дези, браво за 1/2 маратона! Успех с тренирането занапред Wink Аз тези дни като бягам слушам Мураками - What I talk about when I walk about running. Много медитивно ми действа. Според него единствените причини да не се справиш добре с маратон са: 1) Not enough training; 2) Not enough training and 3) Not enough training. 

Gaja, сигурна съм, че резултатите ще са прекрасни! След програмата като намалиш малко темпото и  тежестите, нещата ще си дойдат на място!

Отчет - 9 мили в неделя + йога + козунак (или въглехидратно зареждане); 80 ДО вчера и днес; довечера трябва да бягам, но едни приятелки ме карат да ходим на народни танци. Ще видя какви ще ги сътворя. И понеже и на мен животът ми е "скучен" съм замислила да за запиша на едни курсове да понауча нови неща ... Ако зачезна, да знаете, че и аз като децата уча Simple Smile

# 367
В момента съм на втора седмица от Дупемания. След твсяка тренировка обикновено допълвам с йога- виняса или уин/ ин. Ходя и доволно пеша. Но пък се храня сравнително фриволно, съответно- прогрес особен нЕма. Много се радвам на всички Ви, които правите /а някои дори сте към края / на 80 DO. Планирала съм я за след Семтември аз, с опция да я започна и първите месеци на 2019.  Blush

# 368
Sprinkles, само мога да те поздравя за желанието да понаучваш и да не ти става скучен животът.🤩

Момичета с тъжни сърца, всяко зло за добро, една врата се затваря, за да се отвори друга. Животът е пред нас и е пълен с хубави изненади и обрати.😍

Аз си подкарах пак 80 ДО след една седмица ваканция. Трудна ми е още втора фаза, но не непосилна, а и веднага се почувствах по-добре след раздвижването. Понеже времето се стопли и стана пролетно, започнах отново да правя кратка йога веднага след ставане. Не е истина колко ми е сковано тялото тогава, което обаче го усещам само при разтягане с йога. 🧘🏼♀А същата йога ако я правя по друго време на деня, няма да ми създаде никаква трудност. Не мисля, че ще мога да открадвам това време всяка сутрин, но определено е добър старт на деня. Посетих и една криосауна, което беше също доста приятно изживяване. Дочух, че е новата мода за възстановяване на мускулите при професионалните спортисти. На мен просто ми подейства много ободряващо.

# 369
За днес - Cardio Slam от Strong&Sweaty. Прозорците са запотени, сякаш живея в турска баня. Гликогеновите депа са изпразнени и сега цяла нощ ще топя мазнини.
Дана, каква йога правиш? Имам нужда от раздвижване на кръста. Ще запиша час на масаж, но не е зле и някака йога да включа.

# 370
  • 1st floor
Разбрах що е то сърендъри на дърти години.  Mr. Green На мен не са ми направили впечатление да са трудни.

Днес отчитам ден 71 от 80ДО - Legs + кростренажор 30 мин. След легс-а добре го усетих. Mr. Green Сега ще търся някакви по-еластични дънки, че в другите може и да не успея да се навра. Laughing

И благодаря на Агентката - както винаги страхотна! Hug Прекрасна ваканция й пожелавам, а после чакам снимките! Sunglasses

# 371
Аз много обичам сърендърите - любимо упражнение. Виж вдигането на ръка над рамо с тежест много ми "тежи" Laughing

Отчитам последната седмица от 80 day obsession:
Неделя - Day 75: AAA (Phase 1)
Понеделник - Day 77: Legs (Phase 1) - естествено, пропуснах Cardio Flow.
Вторник - Day 78: Total Body Core (Phase 3)

След leg day съм със стабилна мускулна треска - може  да е и от ходенето, защото пообикаляхме малко и имах отделно 20 000 крачки за деня, но и тренировката си я биваше.

Общо-взето заключавам, че любими тренировки от програмата са ми двете за крака и дупе, после - Cardio Core(но без повторението накрая на core-упражненията), следват AAA и Total Body Core и най-накрая тренировката, която едва ли някога ще повторя - Cardio Flow.

# 372
Аз да похваля Румяна - коремният календар много ми допада. Вкарала е лека музика в последните видеа и вече не се превзема толкова. Лигавите изпълнения от типа на Здравейте, прекраснииии вече ги няма!

# 373
Днес пробвах АЛО то, много ми хареса обаче тия ластици ме побъркват, много ми се усукват ...
Сърендерите не ги обичам, но са ми поносими Simple Smile

# 374
За днес пет километра тичане и още пет ходене. Замених кардиото на БР с това.
Тези сърендъри /не знаех, че така се казват/ наистина ги има в БР. Старая се да ги правя с постелка, защото иначе на колената ми е гадно. Иначе като цяло ми допадат. За мен най-ужасни са страничните разгъвания, с които вечно си докарвам някакви болки, които не са точно МТ. Вероятно не преценявам тежестите.
И аз трябва да се опитам да добавям йога , защото скованост сутрин усещам и без нея.
Агент, да ти е прекрасна почивката!
Сутринта видях на кантара, че даже съм свалила следпразнично и вместо да се вдъхновя да свалям допълнително, си взех сандвич:smile: Беше ужасен, пекетиран и с цели 580 калории. На пакетираната храна поне и знаеш калориите.

Общи условия

Активация на акаунт