Тренировки в домашни условия - 92

• 73 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • 1st floor
На пакетираната храна поне и знаеш калориите.
Ако отговарят на истината! Mr. Green Браво за минусите, Аманда! Аз развалих с празниците беззахарната си диета и сега пак нагъвам сладолед всеки ден. Confused

# 376
Звезди, аз съм консерва по отношение на йогата. 🥫 Агентът ме открехна преди време на Ребека Пачико и общо взето само нея си въртя, когато трябва да е кратко и разтягащо. https://www.runnersworld.com/yoga-center
Повечето класове са около 20 минутки, клас 1 и 3 са ми любими.
Може би трябва да излезна от стереотипа и да погледна Витас например дали няма нещо по-кратичко като за сутрин. Но трябва да разуча предварително, защото сутрин след ставане нямам мисловния капацитет да взимам решения какво ново ми се прави.
Преди правех и йогата на Ейдриън, която по принцип ми е симпатична, но нещо много бавно се случват нещата при нея.

Сега ме чака cardio flow с 6 повторения, бррр.

# 377
Ох, няма, няма. Аз нали затова питам. Все си мечтая за някаква тренировка от 10 минути, която да ми реши всички проблеми. Витас има също по 20-ина минути и едни 10 минути за гърба, но нямат такъв ефект. Ще разуча и тази мацка.
П.п. И аз отивам да вая мускули с Ramped Up Upper Body от Strong& Sweaty. Най-сетне ще пробвам новите гири.

# 378
Цитат на: Agent Provocateur link=topic=1024065.msg36552128#msg36552128 date=1523277738
[quote author=арсен link=topic=1024065.msg36548524#msg36548524 date=1523165767
Виждам, че приключвате 80ДО, ще се радвам да споделите, в крайна сметка заслужава ли си един час дневно, или същия ефект може да се постигне и с половин час трениране за хората, за които час за трениране е много.
Мило, въпросът е абсолютно некоректен, просто защото коефициентът на полезно действие на една тренировка е функция на далеч повече фактори, а не само на продължителността и. Можеш да се размажеш и да претренираш и с половинчасови тренировки дневно, а можеш и да си губиш времето и да нямаш прогрес и с тренировки по час. И след това пак опираме до яденето Wink
[/quote]
Така е Агент права си, не го зададох по правилния начин въпроса...Simple Smile
За първа година козунаци на великден не съм яла, не ми се и ядат, държа фронта и вече имам малки намаления и на кантара и на сантиметъра, за първи път се харесвам толкова след някоя програма. Relaxed
Сега един въпрос - инсенити макс 30 може ли да се прави на трева, то за моженето ще може, но дали техниката ще е добра при положение, че колкото и да е равно все пак не е под и не е идеално равно. Че ще се прави на село, а там пък трябва да се съобразявам с други хора и най ми е удобно навън на тревата, но...имам и вариант асфалт Sweat Smile

# 379

Да почерпя, че днес се разхубавявам, поумнявам, помъдрявам и изобщо всичко ми е по-така с още една годинка Simple Smile
Със сигурност ставам на "великите 30", по красива, по-слаба, по-стегната и по-щастлива, от колкото бях на 20 Simple Smile (а и на 29).

# 380
Духче, много да си щастлива! Да ти е вдъхновено, влюбено, красиво. И продължавай все така. Весел празник!
Арсен, има едни високи подскоци, от които на неравности можеш да навехнеш глезен.
Непо, ти си изглеждаш супер мацка и съм убедена, че няколко сладоледа не променят това.
След малко БР 9.

# 381
Честит празник Heart

# 382
  • 1st floor
Духче, честит рожден ден! Hug Hug Hug Здрава и щастлива бъди!

Аз за днес отчитам Total body Core. Турските коремни преси ме мъчат, особено последните 2-3 в серията.  Пробвах с пет кг, но ми идват в повече. Мога, но не искам, дет се вика.  Mr. Green С четири и малко кг са ми по-поносими. Вие с колко ги павихте в четвъртата седмица?

Като ви чета за йогата и ми се ще и аз да пробвам. Никога не съм правила, аз за йога броя разтягането в Т25 на Шон. Joy Joy Joy И него го пропусках. hahaha

# 383
Духче, здрава бъди! И с всяка изминала година - все по-уверена, щастлива и красива! Heart Eyes

Непокорна, аз - с три килограма. Доколко съм критерий обаче, не знам - предвид болките в рамото и това, че много го пазя напоследък.

Вчера отчитам Cardio Core, днес ще правя Booty и... приключвам програмата!!!
Пропуснах предпоследната седмица, но няма да го броя за пропуск, защото повечето седмици не използвах почивния ден и тренирах реално всеки ден. Така че отчитам програмата като първата завършена от мен по план и график Blush

# 384
  • София
Весел празник на празнуващите!

Аз карам финалната седмица на 80 ДО. След вчерашния leg day от първа фаза (3х10) съм със зловеща мускулна треска и то не само на дупето, но и на гърба ( явно от по-големите тежести). Да не повярва човек, че след като са минали 2 месеца откакто за последно я правих тази тренировка и уж съм надграждала сега има такъв ефект!
Днес беше TBC от 3 фаза ( 15х2). И мен турските ме мъчат, най-вече заради лицевите опори с една ръка върху тежест. Правя ги с 5 кг, но по-малката ми "разфасовка" е 3кг и вече е твърде малко.
Последните 2 месеца все ми закъснява с по десетина дена, та ПМС продължава по две седмици и апетитът ми е неудържим Sad Сега съм точно в такъв период и не знам какви финални резултати ще отчитам в неделя ама каквото такова. Като кг съм близо 1+ от старта на програмата, но пък може да се дължи и на периода, в който се намирам, та не се тревожа прекомерно.

От понеделник съм на БР ( стартирам от 5 и 6) и дупемания. Ще се опитам да продължа с едночасовите тренировки, така и така сама се будя в 5.10 и да се възползвам от изградения навик. Нямам търпение да сменя! Още повече, че следващия месец имам няколко по-големи пътувания и ми трябват тренировки без особени уреди ( или такива, които могат да летят с мен)

Весел ден!

# 385
  • София
Вчера отчитам Cardio Core, днес ще правя Booty и... приключвам програмата!!!
Пропуснах предпоследната седмица, но няма да го броя за пропуск, защото повечето седмици не използвах почивния ден и тренирах реално всеки ден. Така че отчитам програмата като първата завършена от мен по план и график Blush

Поздравления!
Надявам се и аз да се похваля след 2 дни!
Какви са резултатите при теб?

# 386
Поздравления!
Надявам се и аз да се похваля след 2 дни!
Какви са резултатите при теб?

Като килограми не знам има ли смисъл да пиша, защото съм убедена, че килограмите почти нямат връзка с тренировките, а само и единствено с храненето, но все пак - днес бях 49.5 кг. след "голямото ядене" на козунаци по празниците, а преди това - 49 кг. Тоест трайно установено тегло с около половин килограм по-малко от началото на програмата и с около килограм и половина по-малко от периода след първия месец, когато ме гонеше страшен апетит, който апетит съм сигурна, че бе свързан именно с факта, че започнах да правя едночасови тренировки и тежестите.

Мерки не съм взимала и не мога да преценя.
Виждам осезаема разлика в дупето и краката - дупето е леко повдигнато и оформено, неравностите - почти загладени, краката - по-стегнати.
В корема разлика не виждам, но по принцип това е сигурно най-добре оформената част от тялото ми(имам си плочки едва ли не по рождение Laughing), така че и не очаквах такава.
Искаше ми се да има разлика в ръцете и раменете, но, уви, не мога да се похваля с такава. Но това, според мен, се дължи на факта, че от самото начало работих с по-малки тежести и че всеки път, когато опитвах да ги вдигна, започваха болки в рамото или ръцете, така че доста се щадях.

Освен това подобрена издръжливост, увеличена сила и огромно задоволство и удовлетворение, че съм била дисциплинирана и последователна.

# 387
Много благодаря за пожеланията Simple Smile
Тони, браво!
Аз се опитах да направя бути тренировката от АЛО, но телефонът звънна няколко пъти. Много ми харесва, обаче изпадам в луди нерви с тия ластици, как успявате да не ви се навиват? Като се навива и ме прежулва и боли Simple Smile

# 388
Дух, честит рожден ден. Пожелавам ти още много години готини тренировки. Ластиците трябва да са стегнати, иначе се навиват. Вземи този с по-голямо съпротивление.
Тони, поздравления за постоянството.

# 389
Духче, честит празник! Бъди жива и здрава и безкрайно щастлива!

Да ви попитам, какво мислите за вървенето с тежести?

Общи условия

Активация на акаунт