Тренировки в домашни условия - 92

• 73 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Дези, аз се присъединявам към твоето мнение. След тази статия Юли ме загуби като редовен четец преди време, а всъщност има добри идеи, но нещо не знае как да ги предаде. А хубави идеи имат много по-социално интелигентни гурута в спортния свят, че да допра да чета такива снизходителни историйки.

Аз нямам какво да отчитам, освен дълги разходки и това ще продължи цяла седмица.

# 301
Според мен пък написаното е разбираемо от пазарна гледна точка. Имаш поне стотина потенциални клиенти за зала, които обаче предпочитат да тренират в домашни условия...Затова и снизходителното отношение към форума /преди всичко към форума, а не към измислената Мария/
Аз като почнала  с 30 килограма отгоре да тренирам, и то чрез бг мама, а  и махнала тези килограми, при това без да си докарам болки в ставите, и без да чета куп статии на фитнесгурута, не се обиждам. Разбирам го:expressionless:

# 302

Dezi,  редовно поствам разни англоезични статии, които май никой не ги чете и е разбираемо донякъде това. Та затова ако противоречивата личност на Юли предизвика любопитството да се прочете мат'ряла и четящата се самоидентифицира с нещо в статията, което да предизивика емоционална отклик и желание за реакция  това ще е много повече и по-полезно за съответната съфорумка от разни недочетени статии от други източници Wink

Иначе аз нееднократно съм му възразявала за обидни и пренебрежителни думи към американците Grinning Интересно, българите никога не са окачествявани като "тъпи и дебели", но американците - редовно!

Агент, чета всичко което постваш, и на български и на английски език. Много от нещата имам във favourites, за което много ти благодаря!  bouquetHug
Юли ме настъпи по мазола и реагирах емоционално. Не мога да се идентифицирам с Мария или да се "припозная" в нея, защото никога не съм имала толкова наднормено тегло, нито съм била дезинформирана до такава степен.
И въпреки това смятам, че И тези жени имат право да запазят достойнството си. Не всички имаме привилегията да владеем няколко чужди езика. Неудобно ми стана, че и се подиграва за английския, освен за всичко останало. А с този език никога не съм имала проблем. Няма нужда да съм с екстремно свръхтегло и не-владееща английски, за да се "идентифицирам" с нея.
Не отричам правилността на информацията, а само начина на поднасяне.

И йога инструктор съм била, и не мога да си представя да гледам по този начин на някого, бил то клиент или не.

Преди години, една от най-близките ми приятелки скъса с гаджето си на момента, защото нагруби друго момиче като "дебелана". Преди това го накара да и се извини публично. Присъствах, и шапка и свалям. Тя беше, и все още е, с феноменална фигура. Не се е припознавала в нея, просто беше човек с нормална ценностна система.

Може и аз да съм била от тези, роптаещи срещу "американците". Била съм нагрубявана от американски обезни колежки към които аз не бих си позволила коментар. Не мога да твърдя, че цяла Америка е такава. Прекалено много са. Laughing Злобни жени има навсякъде, и имат всякакви форми- някои повече, други по-малко пищни.

Наистина, много ти харесвам линковете, не спирай да пускаш ако някой предизвика полемика. В крайна сметка, няма лошо. Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 19:23 от Deziderata

# 303
  • София
Ден 67 от 80DO и 11 500 крачки.Храната е супер и се надявам да се съм се хранала за косата и да съм се измъкнала от дупката , в която паднах заради влюбчивото ми сърце.

# 304
Агент, аз също чета, но английският ми не е на такова ниво, че да разсъждавам и осмислям 100% от информацията.

На Юли не се обиждам. Според мен казаното за бг мама е събирателен, обобщен образ за хора/човек/ групи и обективно погледнато в интернет безкритично се бълва подвеждаща информация. Аз съм човек, който се е научил да подлага всичко на критически премисляне, но има много хора, които се доверяват от раз на прочетеното, без да подлагат на съмнение данните, подхода, методологията и източника. Преди години бг мама беше нарицателно на истерични майки, които раздават съвети на килограм.
В темата срещнах изключително адекватни съвети и много ценна информация, но за човек, който просто минава през форума, това понякога не може да се осъзнае.
Да не говорим, че все още има страшно много псевдо треньори, за които кардио до изнемога и никакви въглехидрати са равностойни на успех. И според мен (абсолютно лично мнение) в образа на бг мама са вплетени много пластове, включително и подобни треньори и гурута.
Освен това, образът на майката е много спорен в човешката психика, за много хора самото название "бг мама" е асоциативно. Не се обиждам на хора, които имат неразрешени проблеми със собствените си родители.
Но откровено казано, леко ме дразнят мнения, започващи със "здравейте мили мами"... Сякаш единствената идентичност на пишещите е приравняване до майката.

Отчитам ходене 16 км, умерено към малко повече хранене Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 20:47 от Госпожица Дух

# 305
Духче, в първите години на майчинството, когато по цял ден си с детето, е неминуемо да се самовъзприемаш най- вече като майка. И на мен преди години ми беше странно и смешно говоренето в множествено число, изобщо издигането на най- естественото природно нещо в супер мисия, но е факт, че минах и през това. Периоди.

# 306
А не, не. Аз не пиша с обвинения. Вероятно проблемът си е мой, понеже аз не съм майка и ми е странно да ме определят като такава, защото пиша в сайт с подобно име.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 07:37 от Госпожица Дух

# 307
Airamber, дръж се! И горе главата! Hug

Не си отчетох йогата за таз- 60мин, идеално ми дойде.

# 308
Дези, и на мен ми дойдоха нервите от нея. Ама не може в един хол да си вдигаш тубата с вода.  И да казваш, че ще си слаба.
Инструкторът каза: Всеки може да е слаб. Важното е да си силен.

П.П. направих първата фитнес програма.

# 309
Вчера замених кардиото със седем километра тичане на полето,  за днес това https://www.fitnessblender.com/videos/bodyweight-only-fat-burnin … ess-blender-blend

# 310
  • 1st floor
Агент, благодаря за линковете! Мен от Юли не ме втриса.  Laughing И даже се припознавам в Мария навремето... Mr. Green Англоезичните статии ги чета, но си ги превеждам вярно на 90%  Embarassed, а осмислям сигурно на по-малко. Joy Но благодаря, че ги пускаш! bouquet

Днес малко разместих календара и правих Cardio Flow, ААА остава за утре. Сутрешното мерене на кантара не показа нищо ново, сантиметърът май беше по-благосклонен, но още не е затвърдена разликата, та няма да докладвам. Вече обаче реших, че след 80ДО ще почна Т25 или поне Алфа фазата, ако не цялата програма! Twisted Evil

# 311
Жо суи Мария и аз! Много точно си го в написал човека, аз лично изобщо не му се обиждам на Юлката, чакам му статиите с нетърпение, много му се кефя Stuck Out Tongue Winking Eye
Отчита две седмици нулеви тренировки и хаотично хранене, ремонт и преместване в нова къща (скапана съм) Вчера си взех сарженор да се вдигна малко на крака. Ениуей Grinning минавам само да ви се обадя, целувки Kissing Heart
Ай' Л би бек суун Sunglasses

# 312
  • София
Днес отчитам ААА от последната седмица на 3та фаза. Не знам дали, защото ще ми идва към края седмицата или се е натрупала умора, но едвам я избутах тази тренировка и въобще ранното ставане. Целият уикенд съм безкрайно сънена и гладна...лоша работа.
На всичко отгоре не мога да реша как да продължа...тук си казвам, че ще повторя 3 и 4 седмица от всички фази, после решавам, че съм преуморена и ще мина на 30 мин кардио тип Инсенити макс 30, после решавам само йога.....после решавам, че е най-добре просто да се наспя Simple Smile

# 313
За днес БР 9, харесва ми много и е доста по- лесна от БР 7. Или просто съм по- отпочинала.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 10:11 от Аmanda

# 314
Да си отчета седмицата и месеца и съм си оставила бележка да потърся за Звезди от кои ротации на КФ бях много доволна!
84/99 80 DO AAA + 88 min elliptical
85/99 80 DO Cardio Flow + 33 min elliptical
86/99 80 DO Legs + 44 min elliptical
87/99 80 DO Total Body Core + 33 min elliptical
88/99 80 DO Cardio Core + 45 min elliptical
89/99 80 DO Booty + 44 min elliptical
90/99 6 km walking + 44 min elliptical
Скрит текст:

Забавното резюме на Полар:
"1. Super active month. With large amounts of high-level exercise, you get major health and fitness improvements.
2. You spent quite a lot of time sitting down."
Звезди, STS/LIS Total Body Recharge
Скрит текст:
STS/LIS Total Body Recharge…. a high intensity, metabolically stimulated fat loss rotation for the person who wants to torch off an excess of unwanted calories, recharge their fitness level and feel empowered as they do it. This rotation uses STS Total Body and therefore is well suited for those who prefer Total Body Workouts and/or do not own the complete STS Strength Training System
STS/LIS Total Body Recharge
WEEK ONE

Monday: STS Total Body – Main program
Tuesday: LIS-Low Impact Challenge
Wednesday: LIS-Yoga Max or Yoga Relax or Rest Day
Thursday: STS Total Body – Main program
Friday: Slide & Glide
Saturday: LIS-Cardio Supersets
Sunday: Off

WEEK TWO

Monday: LIS – Total Body Tri-Sets- Lower Body
Tuesday: LIS-Athletic Training
Thursday: LIS – Total Body Tri-Sets-Upper Body
Friday: Slide & Glide
Saturday: LIS-AfterBurn

WEEK THREE

Monday: STS Total Body – Main program
Tuesday: LIS-Cardio Supersets
Thursday: STS Total Body – Main program
Friday: LIS-Low Impact Challenge
Saturday: LIS-Athletic Training

WEEK FOUR

Monday: LIS – Total Body Tri-Sets- Lower Body
Tuesday: LIS-AfterBurn
Thursday: LIS – Total Body Tri-Sets-Upper Body
Friday: LIS-Athletic Training
Saturday: LIS- Premix: Cardio Supersets + step
... търся календара на чистата LIS ротация, която много харесвах; а правих и някаква готина компилация от LIS и Strong & Sweaty...
Уфффф, пак заваля сняг, да му се не види! Сле дкато вчера имахме чист пролетен ден, Великден, дори слънце се показа за малко!
Ха, имам и годишнина - преди 5 год на 28 Март'2013 съм се престрашила да пиша за 1-ви път в 30-тото издание на тази тема Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/?topic=708558.msg24770679#msg24770679
(докато ровех за ротациите излезе това интересно само за мен инфо)

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 17:59 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт