Тренировки в домашни условия - 92

• 73 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Ден 13 + йога за гръб. Сърце не ми даде да се върна в началото. Продължавам откъдето спрях. До 15 юни трябва да съм я приключила програмата, а като не се връщам в самото начало имам шанс да успея (все пак ще имам пропуски тук-там).

# 61
Непо, в декатлон Витоша хаха объркали са се докарали са 2 комплекта ластици Wink
Една девойка ме нави да си купя и термо колан. Аз съм скептична, чувала съм, че вреди, защото когато се изпоти областта на женските органи и по-лесно изстиват и стават по изнежени. Този е по нов, не е като онези дебелите, дишащ е. А и се сетих за коресетите, които Агент беше споделяла - така де линковете на онези девойки, които тренират с тях. Момичето в Декатлон каза, че тя го ползва доста, заедно с ел-карнитин и фет бърнър. За месец и половина изкарвала пресата.
викам си аз за месец и половина само пресата за чесън мога да изкарам Grinning Ама нищо де, ще го ползвам - тренирам у дома, няма къде толкова да изстина, обикновено се забивам в банята веднага след тренировка.
Утре ден първи на 21 дей фикс екстрийм.

# 62
  • 1st floor
Оооо, аз забравих да се похваля, че в петък ми се обадиха от Декатлон за ластиците и в  събота навих щерката да мине да ми ги вземе.  Grinning Съжалавям, че по-рано не си ги купих. Не ми се навиват като завързаната лента за йога, чудни са. Heart Eyes
Относно колана - аз така загрявам, че не търпя нищо освен гащи и спортен сутиен по мен. Даже се чудя на хората по фитнес залите как издържат с потници и клинове. Crazy И маратонки не слагам, ако не е крайно наложително заради подскоци.  Laughing

# 63
Радвам се, Непо.
Аз почти не се потя. Само при сериозно кардио. Аз и в сауна трудно се потя. Когато ходим МП се разтапя направо се лее от него, докато аз едва едва тук там някоя капчица.

# 64
Оо, днес почивам.  Но утре ще снимам таблото на тримата фитнес инструктори. Демек да си поФаля, че съм на пълен щат от днес.
Но си искам и института в Охрид. Е не целият, ще си имам зала за лекциите.

# 65
Джери, а на какъв език ще преподаваш?

# 66
Честито, Джери. Най-готино би било, ако можеш да си намериш работа като инструктор и в Охрид, така че ще съчетаеш всичките си интереси.
П.п. За днес - Booty от Alo. Това е последният шанс, който давам на програмата. При мен рекламната стратегия има диаметрално противоположен на желания ефект. В края на тренировката изпитвах неистово желание за 1/стабилно кардио и 2/среща със значително по-малко жизнерадостен треньор. Съответно сега се чудя дали да пробвам утре новата тренировка на Джилиън или съвсем да разместя седмичната програма и да извадя някоя класика с Боб.
Агент, да, Доналд въобще не е за тази група Трябвало е директно да го връчат на Саги или на Тони, ама може би той се е дърпал. И аз чух за меренето на мазнини, и на мен ми стана интересно, още повече че Оутъм говореше за цени от порядъка на 45 долара. Търсих, но май не се предлага даже в т.нар. клиники за идеално тегло/реално за лечение на затлъстяване/, но дори и да имаше в тях, щеше да ми трябва направление, а не виждам джипито да ми се върже.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 23:13 от zvezdi4ka14

# 67
  • Бургас
Джери,честито!
Мъртва тяга
Екстензии
Лицеви опори
Набиране
Ластик

# 68
  • 1st floor
Джери, стискам палци за Охрид. Peace

Аз днес правих последното Cardio Core за втора фаза.

# 69
Ще се самоцитирам от другата тема
тчитам ден 1 от 21 фикс екстрийм. Стопи ми лагерите, толкова пот не съм хвърляла никога. Колана за корема капеше - това си е УАУ за мен. И то имайки предвид, че техниката на 21 дей фикс я схванах, чак в края на програмата. Надявам се и тук бързо да я оправя, но равновесието в подскоците при плайо-то ми е трудна Simple Smile
Калории с тренировка 260 толкова никога не са ми били Simple Smile
Хубавото е, че сетовете са по-кратки, по 30 секунди с по-дълга почивка, поне в тази първа тренировка Simple Smile
Не ми допада, че рядко показват жената с модификациите, в 21 дей фикс обясняваше повече за модификации и повече за техниката. Но е едва първа тренировка, ще видя другите Simple Smile

# 70
Браво Духче, много е хубава програмата...аз съм много доволна, сякаш точно от такъв вид тренировка съм имала нужда. В краката и в корема имам промени, просто се виждат мускулчетата как се оформят, горе бедрата ми се прибраха още. Бих пуснала снимка, но не мога да си направя кадърна снимка сама Relaxed.
Първата седмица и аз бях със стопени лагери Simple Smile, втората вече беше добре, сега третата седмица вдигнах тежестите с 1 килограм. Все още има упражнения, които ме озорват доста, ще я правя още няколко седмици.
Жената с модификациите и в другите видеа я показват рядко, но предполагам че, като ги направиш по 1 - 2 пъти тренировките и ще ги запомниш модификациите и няма да има нужда да я гледаш жената.
Изненадана съм, че гори 260 калории тренировката, ако е така наистина е супер, благодаря, че сподели, ще се радвам да споделяш и за другите тренировки.

# 71
Арсен, аз ги правих с гирички по 1.5 кг., че ми е зор иначе голям (за сега, и 21 дей фикс с толкова започнах, после вдигнах на моменти дори на 6).
И аз благодаря, че споделяш. Имам нужда да акцентирам върху вътрешната част на бедрата - там ми е зле, иначе започвам да оформян мускул отгоре и отстрани, което лееекичко ме притеснява, че визуално, ще увеличи обема на краката. Но ще видим, едва ли ще е нещо кой знае какво.
И аз мисля да я направя поне 4 седмици. Реално според мен първата е опознаване, докато схвана кое, какво, кога, пък докато го направя, то свършило Simple Smile)
Ами на мен толкова ми показа 265 калории, от които 29 гр., са мазнини и 23 минути съм била в сърдечна зона над 3-та. Склонна съм да вярвам, не на конкретните калории, а на завишаването им, в сравнение с кардио упражненията и тренировката за крака от 21 дей фикс.
Лекото падане на долу в началото е, понеже ми звънна телефона и трябваше да вдигна, а последното падане е от разтягането и успокояването на пулса.
Скрит текст:

Пак казвам, не ми е фикс идея, просто ми е интересна, понеже е нова джаджа и ме мотивира и ми е кеф да сравнявам Simple Smile

# 72
Духче, ти в крайна сметка каква гривна взе?

# 73
Кристи, ето тази взех https://www.emag.bg/fitnes-grivna-smart-q-band-q68-heart-rate-bl … ld6MaAmrzEALw_wcB
Доволна съм, показва ми всичко необходимо, пък аз половината показатели изобщо не й разбирам хаха особено за "външна" тренировка и катерене, някакви диаграми, зелен и червени линии. Ще й свикна.

# 74
Благодаря, ще те тормозя на лични за малко Blush

Общи условия

Активация на акаунт