Тренировки в домашни условия - 92

• 73 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Кристи,  на английски. Ни че е трудно на македонски.
И Охрид ще има най-кадърната фитнес инструкторка.
Благодаря,  момичета.

+18
Снощи ми дойде на гости БММ. И както не се бяхме виждали отдавна, става голямо кардио😊

# 76
Джери, уби ме Joy А сегашният мъж къде беше?

# 77
Отчитам последните три дни с тренировки от трета фаза на 80 Day Obsession. Разместих тренировките заради рамото:

Неделя - Day 53 - Legs
Понеделник - Day 55 - Cardiо Core
Вторник - Day 56 - Booty

След първата и втората тренировка съм с осезаема мускулна треска на дупето, което винаги ме радва.
Утре мисля да започна с тренировките за горна част от тази седмица. Може би ще опитам с доста по-ниски от обичайните тежести, за да не направя пак някоя беля. Не ме боли вече нищо, но при определени движения усещам придърпване.
Казах ли вече колко ме радва тази трета фаза. Чудна е! Heart Eyes

Кой питаше какво ще правим, като приключим програмата...
Мислех си да направя още веднъж третите седмици от всяка фаза - засега те ми са ми фаворити, или любимата ми седмица от трета фаза(ще видим коя ще е) да я завъртя за още месец. Не ми се разделя с програмата - всеки ден горе-долу час прекарвам с тях, вече ги чувствам като семейство Laughing

# 78
Привет, момичета, позагубих се тия дни по задачи и нерви, но едва чак да си оттренирам едно хубаво днес.

Тони, много се радвам, че си по-добре. Като ти прочетох за болката, исках да кажа, че и аз миналата седмица се пренатегнах нещо. Стана след cardio flow, което правих след почивните дни в понеделник. Мисля, че при inch worms с това навеждане напред получих като мускулна треска отзад на врата. Беше много странно, защото можех да си въртя главата, но все едно нещо ме стягаше отзад на плешките. Продължих си с тренировките и отшумя за 2 дни.

Радвам се също, че и досега всички споделяте само хубави неща за трета фаза. На мен също третата седмица се очертава да ми е любима. Четвъртата не е шега работа.

Звезди, наострих уши само като спомена “нова тренировка на Джилиан”.

# 79
Момичета, с колко килограма успявате да направите "Супермен" с гири? Явно съм много смотана и даже с две по три не успявам..
Исках и друго да пиша, но от тел.  ми е ад...

# 80
Отчитам 5 км тичане днес - скромно, но с мерак. Решила съм, че "животинската" от 80ДО да не я правя. Другото кардио - ще го правя. Утре няма да почивам, защото миналата седмица ми беше почивка. Все още нагласям съчетаването на тичането с 80ДО, но мисля, че го поизмислих.

Дана, дано задачките с нерви да са отминали!

Аманда, и аз съм в твоята категория ...

# 81
Дана, да, има 2 нови силови тренировки от по 30 минути за цяло тяло (Lift & Shred). Днес правих първо ниво. В общи линии са класически силови упражнения, като мускулите в повечето случаи се изолират и могат да се ползват по-сериозни тежести. Те имаха 8, 10 и 15 фунта, но почти всички упражения позволяват и повече. Не е най-натоварващата 30-минутна силова тренировка, която съм правила (Extreme TimeSaver на Джаки напр. е по-добре), но е ок, а и все пак е първо ниво.
След нея довърших краката с 15 минути с Никол Пери.
https://www.youtube.com/watch?v=c1_PrTKLuvo&index=2&t=3s … RAPAPMDvuiVw2ij5w
Ако някой усеща, че Оутъм не се е погрижила досатъчно за квадрицепсите, Никол ще поправи това.
Аманда, с 1,5. Това е едно от най-противните ми упраженения с тежести. Имам чувството, че даже с 2 кг ще си изкълча врата.
Спринкълс, стана ми интересно за скира. Вчера ходих да го търся в био супера, но нямаха. Ще пробвам в обикновения.

# 82
Успокоих се. В БР 6 има такова упражнение и никога не успявам да го направя. Аз нямам по-леки гири от 3 килограма, а тъй като ми е почти невъзможно да опъна ръцете с тях, в един момент просто ги зарязвам и почвам без тежести. А  правя програмата не за първи път и сериозно се притесних, че няма надграждане в способностите. Хубавото е, че поне всичко останало до този момент правя с пет.
Агент, мъжкият ентусиазъм секна - два пъти ок, после взе да си намира причини да не иска - бърза за работа и т-н. Ама то и времето пак се скапа, може и това да е причината. Дано да дойде най-после слънчева и суха  пролет, защото иначе става ужасно кално на полето и е почти невъзможно да се тича.
Джери, ти продължаваш ли с БР ?

# 83
Моят супермен с тежест беше с по 1 килограм, в Т25 имаше такова, наистина е най-гадното...като се има в предвид, че останалите упражнения ги правя с 4, 5, а в тренировките на Руми различните гребания ги правех с две гири в ръка, тоест с 8.
неделя -  Upper FIX Extreme  + 10 Min Hardcore + около час бягане на стадиона
понеделник - Pilates FIX Extreme
вторник - Lower FIX Extreme + 10 Min Hardcore + спийд3 от т25
Днес продължавам по календара и сигурно ще отида да бягам.

# 84
Арсен, ти комбинираш от 21 фикс екстрийм по две на ден ли?
Коригирам се, видях по-добре календара Simple Smile
Днес и аз съм на Upper FIX Extreme  + 10 Min Hardcore, обаче нямам такъв ластик, имам лента, ще пробвам с нея Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 07:16 от Госпожица Дух

# 85
  • 1st floor
Супермените мога с 1,5кг, а най-добре ми е без! Mr. Green Веднъж пробвах с тройките, едва ги отлепих от пода. Twisted Evil

За днес отчитам ден 47 - Total Body Core с малко по-големи тежести от техните. За което после съжалих, много ме измори...особено последните два кръга. Crazy 15-те повторения ме сдухват. Laughing

Тони, идеята за повторения на някоя седмица от различните фази е супер и най-вероятно така ще направя. Някак съм се нагласила да почна БР в началото на юни (май стана традиция лятото да съм си с нея  Laughing) и трябва да запълня част от април и май. Ако пък 80ДО ми писне, може да вкарам Х и Ч, ще видим като дойде времето. По принцип най-добрият вариант е да почна нещо с Шон, ама пусто хич не ми се прави кардио. Crossing Arms

Отпускането с храната за четири дена веднага се отрази на кантара и отново минах над 50кг.  Rolling Eyes Този пусти един килограм не се предава, да му се не види! Twisted Evil

# 86
Арсен, нали ти обещах да показвам
Upper FIX Extreme = 164 калории, 18 гр., от тях мазнини.
 10 Min Hardcore = 45 калории, 5 от тях мазнини.

Трудно ми е, не само упражненията, а по-скоро да схвана техниката. Допада ми, че набляга на зони, които в предишната програма не бяха акцент.
Не се чувствам удовлетворена, после ще повъртя колело. Не заради тренировката, просто първата седмица сигурно е нормално, докато схвана упражнението, то свършило. Кое съм натоварила, кое не съм. Така и така тази седмица се запознавам с програмата, пиша я "здрасти" и започвам да броя 3 седмици от другия понеделник.

# 87
Upper FIX Extreme = 164 калории, 18 гр., от тях мазнини.
10 Min Hardcore = 45 калории, 5 от тях мазнини.
Мило Духче, много ми е съвестно да разбивам светлата ти вяра в мощта на технологията, но повярвай ми - няма гривна, която да знае колко гликоген има в мускулите ти към началото на тренировката и колко от изгорените калории идват от него и колко от мазнини. Тцццц.... няма! За капак това е къса силова, шансът да е дошла енергия от разградени мазнини е ъмммм нищожен...
За капак 18*9=162 и 5*9=45... според тази гривна кажи режи 100% от това, което гориш е от мазнини Wink

(сметките с мазнините се правят с предварителна тренировка, която да "изпразни гликогеновите депа" и след това при кардио тренировка твърдят, че може отн. точно да се калкулира % енергия дошла от разградени мазнини)

# 88
А, Агент, нищо не разбираш, просто не съм хранила илюзии. Аз казах, че не й се връзвам, така или иначе не свалям. Все ми е тая какво показва, надявам се в края на програмата снимките да покажат разлика в преди и след. Гривната ми е другарче и мотиватор. И сравнявам калориите, които показва примерно горна част с 21 фикс и горна част с 21 дей фикс. Ама за информация, не си правя изводи категорични, просто интерес.
Така например, вчерашното плайо ми показа с 40-50 калории над кардиото от 21 дей фикс и наистина мисля, че е така, понеже се озорих доста повече. Но до какво би трябвало подобни показатели да доведат в тялото ми - не си правя илюзии и планове. Единственото, което ме интересува е дори не само какво показва огледалото, а по какъв начин аз го виждам (щото разликата е една психоза разстояние) и дали дрехите ми стават малко по-широки.

# 89
Да, аз и друг път съм казвала, че има сми (според мен!) от сравняване на калориите показани от една гривна, ползвана от един потребител при различни тренировки, но понеже пишеш и колко гр. били изгорените мазнини реших да разсея идеята, че това може да бъде установено извън лаборатория.

PS Вчера ни затрупаха нови 60 см сняг, днес пак не са на училище и ще изкукуригам с хлапетата вкъщи! Ще ги пратя на двора, че да вмъкна тренировката Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 16:24 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт