Тренировки в домашни условия - 92

• 73 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Явно има изкуствени подсладители, иначе идея нямам как. Но и не съм задълбавала в съдържанието, честно да си призная. Прави ми впечатление, обаче, че тези с вкус на шоколад и ванилия са най- сладки сякаш. Сега, с вкус на бисквити и фъстъчено масло /примерно/ не съм ползвала, но разни с такъв на манго, боровинки, ягода, праскови- не натъртва чак толкова много. Сега си взех и такъв без вкус и аромат, не е сладък, въобще. Даже след малко ще забъркам една купичка с КМ и няколко кисели краставички /много обичам тази комбинация/.
Ти взе ли Пауър Плейта?

# 136
Казали сме на "посредника", че ни интересува и че имаме място, да видим. Simple Smile Засега нямаме новини.

Таратор с протеин? Браво, хареса ми! Joy

А относно плодовете - аз изобщо не ям, но и изобщо не се чувствам гузна. На мен ми дайте зеленчуци Heart Eyes, наваксвам си витамини, фибри и всичко от тях. В момента съм на режим с до 30-40 гр. въгл. на ден и дори и някои зеленчуци ограничавам, но много бързо се научих, че от зеленолистните може на корем и пак наваксвам с тях. Simple Smile)))

Като ви четох на предишните страници, се навих отново да започна да си нося FitBit гривната. Естествено днес вече направих една мега разходка, при това на сериазен баир, и я забравих. Simple Smile))))) Разходката съм я правила много пъти и си знам, че е около 11 хил. крачки, но как да го обясня на гривната в чекмеджето, как... Утре ще я пробвам с гребането на машина, да видим какво ще разбере, не съм я пробвала още на това.

# 137
Такаа, отчет: 1590кал, П 121, В 164, М 49. Вместих се според всички възможни калкулатори. Въглехидратната вълна е нарочно.
Пускам си един Стивън Кинг да се пострахувам малко, и отивам да спя. newsm43 newsm46

Дегустирах различни вкусове Веган 80 грахово/оризов изолат, отровно сладки, освен айс кофи и лешник. Моят е леденото кафе, но им се е свършил. Ще поръчам бидон лешников, какво да се прави....Плодови не желая да опитвам.

# 138
За днес - Slim Sculpting Workout 1 с Кели Кофи-Майер (още едно потвърждение, че "силоваците" остаряват най-добре) + 20 минути за глутеус и подбедрица (и корем, въпреки че не беше обявено в заглавието) с Никол Пери.
п.п. весето, аз не правя 80ДО и може и да бъркам, но не мисля, че може да се сваля програмата. още не е приключила и не всички тренировки са налични, а освен това 80 клипа са доста като обем.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 23:23 от zvezdi4ka14

# 139
Добро утро!
Копирам си поста от другата тема и тук, имам с какво да се похваля.
СЛед първи ден от новата ми програма -600гр! Такъв солиден минус отдавна не бях виждала. Освен това е след ден с двойна тренировка- бокс индивидуална, която ми стопи лагерите, а вечерта силова 40мин със щанга и гири. (Загрях с въже 10мин и се довърших с въже 10 мин, общо излезе 1 час).
Заради това и въглехидратите ми за деня баха повече- 160гр. Радвам се на всяка изхвърлена вода, или капка мас.
Така че днес съм 52.0кг. Най-ниско на обезводнено след тичане съм 50.7. Като гледам снага навън, днес няма да тичам. Все още съм доста настинала, това би ме довършило.
Ще направя корем на топло в къщи. Страшно много ми хареса от вчера Jackknives със швейцарска топка. Жестоко е за долен корем.

# 140
Дези защо пиеш веган протеин?

# 141
Дези защо пиеш веган протеин?

Защото съм алергична към млечни. И не към лактоза, а към протеина, лакто хапчетата не помагат.  Sad

# 142
Добро утро! Simple Smile
Направих си PLYO FIX Extreme сега, че след малко тръгваме на път и не беше сигурно дали довечера ще мога да си я направя. Това е 4-та седмица фикс екстрийм и все още ми е трудна. А там където отивам ще имам възможност да потичам до един язовир с борова горичка до него Heart , ако успея да се откача от децата за малко, а ако не, ще си спретна някаква кардио тренировка на открито.
Като стана дума за захар и плодове, със захарта нямам проблем, обаче плодове до скоро ядях на корем, колкото ми се яде, сега предизвикателството ми е да ги огранича до два на ден, един сутрин и един след обяд.
До сега не съм вземала никакви добавки, но напоследък се замислям дали ми стигат протеините само от храната. Гледам на всяко хранене да имам месо, риба или яйца. Напоследък ги поувеличих и забелязах, че се засищам за по дълго време...

# 143
Относно протеините искам отново (писала съм отдавна) моят опит с тях - едва, когато почнах да пия протеин на прах имах видим ефект от тренировките, т.е почнах да се оформям и да трупам мускулна маса. А в менюто ми абсолютно винаги е имало протеин, т.е за нормално съществуване си приемах достатъчно, но явно не толкова, че да ми стигне и за трупане на мускул.

# 144
Арсен приятно прекарване.
Дези моят грахов няма никакъв вкус и аромат. Т.е. вкус има на пясък, ама не е сладък.
Аз съм идиотка, пълна! Няма такава левашка грешка. Не стига, че загрявката е супер малко, ама и изхвърчаха набързо от нас след душа и без разгрявка. Таза от ляво ще ме скъса от болка. Отивам да се разхождам на Панчарево, дано отпусне малко.

# 145
Относно протеините искам отново (писала съм отдавна) моят опит с тях - едва, когато почнах да пия протеин на прах имах видим ефект от тренировките, т.е почнах да се оформям и да трупам мускулна маса. А в менюто ми абсолютно винаги е имало протеин, т.е за нормално съществуване си приемах достатъчно, но явно не толкова, че да ми стигне и за трупане на мускул.

И моят опит е много сходен. Особено напоследък зачестих с приема на протеин на пудра, не само след тренировка, но често го включвам и към следобедния снак и със сигурност забелязвам добри резултати. А не е като иначе да не ям месо, риба... напротив.

# 146
Бананите в моята глава са много полезна храна! И като всяка полезност дозата прави отровата...
Разбира се, че повечето ги подслаждат с изкуствени! Ето някои опции без:
https://peakrite.com/best-whey-protein-powder-without-sugar-or-sweeteners/
Аз редувам веге и суроватъчен протеин, т.е. в ден с тренировка са ми 2 дози - по една от всеки. В ден без тренировка или не пия, или вкарвам по 1 доза в палачинки от овесени ядки/десерт с кисело мляко.
От вчерашната Booty имам МТ на дупето. Изобщо дупето ме радва с тази програма, коремът е горе-долу, но той при мен винаги е така, прасците ми са двойни от елиптикала, но и аз не слязох от него има-няма 4+ месеца.
71/99 80 DO Cardio Flow + 55 мин елиптикал
72/99 80 DO Legs + 55 мин елиптикал
73/99 80 DO Total Body Core + 33 мин елиптикал
74/99 80 DO Cardio Core + 22 мин елиптикал
75/99 80 DO Booty + 50 мин елиптикал
76/99 80 DO Roll& Release + 66 мин елиптикал + ще добавя нещо на мат, че имам хубав сериал
Открих интересна зависимост - като се олея през уикенда (гости или подобно) и цялата ми седмица е ужас и мъчение с храната. Ако устискам уикенда съм бетон и през седмицата. Сътворих безумно вкусна спаначена супа (зелен лук, спанак, морков, доматено-зеленчуков сок, малко киноа, мааалко люто соево олио и се сервира с обезмаслена извара (повечко, че нали протеина...). Сега си мисля да я направя с пилешки гърди също...
PS Изпържих мекици на гладното домочадие и след точва чинно си направих омлета с 4 белтъка и 1 яйце + постна шунка... живот ли бе да го опишеш!

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 16:02 от Agent Provocateur

# 147
Aз ям толкова месо, че имам чувството, че допълнително протеин би ме отровил.Пък и всякакви прахчета възприемам като лекарства. Голяма съм шматка, оказа се, че имам 4-часовото тяло на Ферис, а и даже отлично познавам единият от двамата преводачи.Ама кой да чете книги за хранене... За днес имам по план кардио, но не мога да стигна до него, заради историята в пети клас.
Агент, чудно звучи супичката.

# 148
  • 1st floor
Аз днес не отчитам тренировка, защото рано се измъкнахме за Витоша. Утре ще си направя съботното кардио. Качихме се до Камен дел, борих се с ураганен вятър, двама даже останаха под върха-един от страх, а другият да го пази да не излети. Joy Май до сега в такова време не съм кръстосвала по билото. По едно време се наложи да клекна, че ме буташе мега яко, а бях стъпила върху нестабилни камъни и около мен земя не се виждаше.  Laughing

# 149
Разбира се, че повечето ги подслаждат с изкуствени! Ето някои опции без:
https://peakrite.com/best-whey-protein-powder-without-sugar-or-sweeteners/
Ясно. Simple Smile Намерих отговор защо протеинът ми е толкова сладък, а не откривам сладкото при въглехидратите в таблицата на калориите.

Моят протеин съдържа sucralose, а според горния линк:

Sucralose is an artificial sweetener and sugar substitute. It is not found in nature, and must be synthetically produced. It is extremely sweet (about 600 times as sweet as sugar) so only small amounts are required, and since the body cannot digest sucralose, it does not contribute calories to the diet.

Общи условия

Активация на акаунт