Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Можете ли да предоставите информация за двете споменати програми на Трейси?
Каква е фаза 3 на 80DO и каква е програмата Shred?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за включване на различни видове упражнения, като кардио, силови тренировки и кросфит. Изберете програма, която отговаря на вашите нужди и цели; някои са предназначени за начинаещи, докато други изискват напреднали умения. Можете също така да се вдъхновите от различни треньори и техните разнообразни тренировъчни програми, пригодени за различни нива на фитнес.
-
Можете ли да предоставите информация за двете споменати програми на Трейси?
Трейси Андърсън предлага различни тренировъчни програми, като серията Метаморфоза и ACЕ HIIT. Серията Metamorphosis е по-дълга, продължава няколко месеца, но не е подходяща за всеки. От друга страна, ACЕ HIIT е подобна на втората програма по ниво на трудност, но тренировките са малко по-кратки - само 30 минути. Тези тренировки се основават на принципа табата и включват както кардио, така и силови упражнения във всяка сесия. Като цяло програмите на Трейси Андърсън са добра алтернатива на фитнес залите, въпреки че не предлагат толкова голямо разнообразие.
-
Каква е фаза 3 на 80DO и каква е програмата Shred?
Фаза 3 на 80DO е част от тренировъчна програма, наречена Shred. Тази фаза се фокусира върху изгарянето на мазнини и изграждането на сила чрез упражнения. Програмата Shred включва интензивни тренировки, които водят до изпотяване и скачане, като при стриктно спазване на диета може да се постигне релеф. Разработена е от Тони Хортън и е предназначена за дисциплинирани хора, които искат да постигнат форма и сила.
-
Как мога да намеря дневния фикс екстрийм?
-
Как мога да определя колко калории изгарям всеки ден?
Агент, честита придобивка! Да си я ползваш с кеф!
Междудругото, часовникът ми показа, че съм изгорила 500калории, което дори и да не е близо до истината, е в топ на най-много изгорени калории от тренировка досега.

та малко се изненадах, че ви изненадах! Да измрънкам последно за роклята, пък някой може да знае, дали това може да бъде поправено от шивачка... основните ми съскания са 3: 1. Пенсовете отпред, които би трябвало да образуват талията са така направени, че пред корема ми има 2 юмрука място и платът е издут все едно съм бременна; 2. Отзад на врата, където свършва ципа също зее дупка между гърба ми и гърба на рклята, но не е много голяма; и 3. Ръкавните извивки са направени някак така, че като вдигна една ръка след нея се повлича цялата рокля и ми слизат няколко пръста под мишницата... досадна станах вече, но толкова да ми харесва на картинка, извинете ме! Не искам и не очаквам да е по мен, аз не нося тясно или впито по принцип!

И като ме напуши на смях, май бях в лека истерия, голямо хилене му ударих, добре че не ме видя никой освен други бегачи, които май бяха на същия хал. 
Относно килограмите, миналата седмица свалих малко, сега си ги качих. Почвам вече да се чудя какво става...