Парфюмни размисли и страсти - 216

• 150 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Като се замисля,точно в кучешкия студ го тествах,даже продавачката ми се чудеше какво правя в него време в центъра на града...

# 211
И аз не харесах интенз. Пробвах я в студено време и получих главоболие.
Нямах търпение да се прибера и да се изкъпя.
Интересното е, че нося и обожавам силни парфюми.
И аз нямам парфюмни мечти...., а трябва да си взема парфюми за пролет-лято.

# 212

Натурално автентичен червен грейпфрут за мен е https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Mand … Basilic-2060.html, не знам точно защо, но го усещам като току-що разрязан розово-червен грейпфрут през зимата.

Много харесвам и https://www.fragrantica.com/perfume/Zara-Home/Aqua-Bergamota-42693.html, с прекрасен бергамот и е на добра цена.

Най-добрият свежак все още са ми средиземноморските градини на Ермес, измиват всякакво нагарчане от сладост  Peace

# 213
  • от един красив град
Paradisso и аз го имам😍, на мен също ми е много любим. Имам и Paradisso Assoluto, също страхотен, малко по- тежък е от класическия, но е 😍😍😍. Сега съм се зачудила за третия от серията- Paradisso Azzuro. Четох за него, звучи като да е много мой аромат😍 . Някой да има впечатления? 

Аз тествах  Paradiso Assoluto преди време, имах големи очаквания, НО изобщо не ми хареса. Идва ми прекалено тропически и плодов ( харесвам плодове в парфюм, но тук определено не ми допадат). Такива са ми смътните спомени от него, но ако ми попадне пак, мога да го пробвам, защото вкусовете ми се менят много в последно време.
Моя съвет е да го тестваш задължително преди покупка, защото е особен. Simple Smile

# 214
Страшно ми харесва Мадмоазел Интенз. Откакто мъжът ми ми го подари го нося често и побърках хората около мен. Харесва се на жени и мъже, и винаги отнасям комплименти, понеже е изключително силен и траен.

# 215
Страшно ми харесва Мадмоазел Интенз. Откакто мъжът ми ми го подари го нося често и побърках хората около мен. Харесва се на жени и мъже, и винаги отнасям комплименти, понеже е изключително силен и траен.

Когато си подадох китката с пръснатият Интенз на ММ, ми каза - "ммм, мирише на лукс".  Laughing
Това от човек, който изобщо не е пристрастен към парфюмерията.

# 216
  • Бургас
И хората в моето обкръжение не са парфюмно пристрастени,но никой не го харесва.Така че е много относително,аз не искам да усещам хора напръскани с него,когато са в моята компания пък незнам. Naughty Няма как всички да го харесваме,а лукс е последното нещо на което ми ухае.

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 10:23 от Bright Crystal

# 217
Вчера за първи път пробвах Мадмоазел Шанел Интенз - страхотен, много добре се усеща пачулито и това го прави разкошен. На мен Мадмоазел не ми стоеше добре, но интенз легна чудно, просто се разбираме с пачулито. Тази версия е много по-хубава от първообраза, разликата се усеща след около 15-20 мин, в началото доста си приличат. В Нотос напръсках няколоко блотера с различни парфюми и после ги пуснах в торбата с детските дрехи . Вкъщи  гледам синът ми на 7г седнал и ги мирише всичките, питам го кое листче най-много му харесва и той ми подаде едно - Мадмоазел интенз, на мама сладкото носле Animal Mouse На мен друга ми е болката, на 95% съм решила да заприходя една Delina https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-43871.html, но има едни 5% , които още ме възпират. Лесно се поддавам на влияние, трябват ми 2-3 поста тук, че много хубаво ще направя, ако си го купя.

# 218
  • Козлодуй
Помниш ли онази реклама с ангелчето на едното рамо и дяволчето на другото, първото шепне: "пести!", второто -"купи!" ?
Е, аз съм твоето дяволче Mr. Green Ако го познаваш и ти харесва Делина, а и щом веднъж ти е влязъл в главата, лесно няма да излезе. Страхотен аромат за пролетта, нищо че тя май е пукнала, както каза Емо Чолаков Laughing

Аз пък вчера получих Aoud Orchid Mancera. Наистина е много близък със Sensual Orchid LM, поне на първо четене. Но докато LM го усещам отчетливо около 2 часа, но пък никой от околните не го отбеляза, то Мансерата има доста добро излъчване. Аз си го усещах от време на време, не постоянно, но в продължение на поне 7 часа, а колегите, които все по-рядко отбелязват моите парфюми, обръгнали са вече Simple Smile , снощи се скъсаха да ми правят комплименти. Паралелно не съм имала време да ги сравнявам. Но... отчитам добра стрелба на сляпо Grinning

# 219
И аз пробвах Coco Mademoiselle Intense понеже доста харесвам edp-то и явно съм само аз, но ми се стори един микс от оригиналния edp и Gabrielle. Последният не ми харесва и за това не съм сигурна дали  intense ми допада. Трябва да го тествам още веднъж и да реша.

# 220
Много е субективно с парфюмите ☺затова се пробва.
Аз тук на комплименти не вярвам. Някой хора го казват, за да ти почешат егото или понеже знаят, че обичам парфюми.
Доверявам се само на моят нос😂😂😂😂😂😂.

# 221
  • До сърцето...
Сънче, честит ти Aoud Orchid Mancera! Радвам се, че те радва  Hug

Още един глас за Delina, много елегантен и свеж аромат, както казва Сънчо - щом веднъж ти е влязъл в главата, лесно няма да излезе.

Тази (ако може да се нарече) зима се влюбих Amour Nocturne, просто не мога да му се наситя! Боя се, че свършва, а не съм сигурна, че новата бутилка ще е същият разкош. Всички се оплакват от снега в последните дни, а аз се радвам, че ще мога да се радвам на компанията на Артизановата любов, която хич не ми е нощна, а си ми е уютна - като голям, пухкав, топъл шал в студа. Страхотен, страхотен!! Успя да измести Un Bois Vanille като любим зимен аромат  Crossing Arms

# 222
  • Germany
Unterdenlinden, аз ще го играя тогава ангелчето. В момента съм с Делина, и смятам, че 200€ за 75 мл за този парфюм е абсолютно безобразна цена. Да, парфюмът наистина е хубав, но комбинация от рози, мускус и плодчета е доста застъпена в парфюмерията и можеш да откриеш подобни парфюми на много по достъпна цена. Свежия плодов старт на Делина наистина е разкошен, но при мен лично изсъхва много подобно на https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Miss-Dior-Eau … -2017--45202.html. Освен това препоръчвам, ако имаш възможност да пробваш и https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Musky-Garden-46300.html, който също е много подобен, но на по - добра цена, в по- голямо количество и за мен лично много по- присъствен.
Иначе моите фаворити от тази серия са
Мелиора и Дарси, но отново не бих платила цената за тях.
Смятам, че ако ти е допаднал и КМ Интенз също си заслужава да си помислиш за него, и аз не харесвам КМ, но мисля, че тази версия със своята кремава елегантност, с по - хладно пачули е доста по - носим вариант.
Момичета, като пишете, че имате нови придобивки, защо не пишете кои са и защо ви харесват, нали това е целта на темата или аз нещо бъркам? Искаше ми се да споделя толкова много неща, които харесах в последно време, но като гледам настроението в темата и май по-добре нищо да не казвам. Или ще мина на вариант да водя дискусии на лс Confused Хубав ден на всички.

# 223
kovatcheva, ангел мой, дяволите надделяха. Все така става в този живот:laughing: Но сега поне се успокоих, или бях, докато не ме накара да се замисля и за КМ интенз. Както се казваше в някакъв пост из фейса "Животът е кратък, купете ги тези обувки." В пълна сила важи и за парфюмите. Днес надничах в Aus Liebe zum Duft и там също правят разпродажба на всичко на Аник Гутал, както беше в parfimo, но sale цените са си високи. В няколко сайта виждам нов парфюм на Hermes https://www.skins.nl/en/eau-de-citron-13936.html сигурно ще е подходящ свежак за лятото.

# 224
Чакам го с нетърпение, този красив син колон на Ермес.

Общи условия

Активация на акаунт