Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?

Това е естественият аромат на майска роза. Буквално си представете розите, нацъфтели в крайпътните градинки, когато натежат от цвят и ги помиришете рано сутрин. Пренесох се в България, макар че и тук розите миришат така
Нежен, с мек цитрус и плодови подтонове, като розата плавно преминава в розов божур. Много нежен и цветен аромат. Не е особено траен, но за лятото е идеален. Любителите на розата мисля, че ще я харесат много тази роза.
При това много хубаво направено. А аз не съм особен почитател на кокоса. Тук обаче е топъл, с леко алкохолни оттенъци като в Малибу, с екзотични жълти цветя, без да го докарва обаче на плажен лосион, и без да ми прииждат. Има нещо кремаво и нещо, което го затопля, много слънчев и щастлив аромат, с добавка от пресен марципан като бонус. Сложили са и слънчеви нотки, и леко солени, които създават ваканционно усещане. При мен се държи доста добре на кожа, и си представям щастлив летен ден, слънчеви плажове и коктейл с пиня колада.
Прекрасен! Жестоко нероли, божествени цитруси, най-вече зелена мандарина, и петигрейн. Какво повече да иска човек! Не го намирам близък с Нероли Портофино, за мен сладостта от мандарината го прави много по-хубав и носим от него. В базата се затопля от елегантен амбър, и се допълва от една много нежна цветност, като полски букет го усещам, и страшно ми харесва. Показва и добра трайност на кожа. Задължително ще го взема за лятото. Ако обичате цитрусови аромати, задължителна проба. Голямо браво на Варватос за този парфюм от мен

разтройвам се хаахх пред GABRIELLE or MADEMOISELLE ??? и двата ги харвсвам и не знам кой ?!