Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?
Преди три години насляпо го подарих на сина ми, и сега му е много любим парфюм. Усещам го върху него дори късно вечерта при слагането сутрин, дрехите миришат и след прането. Много е шлейфов и комплиментарен. По думите на сина ми, доста се харесва от момичета, а това може да е добьр критерий за един 22-годишен младеж
Продават го в момента с подарък страхотна бейзболна шапка от деним в Дъглас Германия. Пробвайте и него, ако ви попадне. За мен е супер зелен, много хармоничен и модерен, страшно ми прилича на новият Alien Man, зелено, силно подправково начало, и ароматно-фужерна база, затоплена от амбър и сладък кардамон, като на мен лично ми допада много повече от Alien-а. Чудесно и много носимо мъжко предложение.

Прекрасен! Жестоко нероли, божествени цитруси, най-вече зелена мандарина, и петигрейн. Какво повече да иска човек! Не го намирам близък с Нероли Портофино, за мен сладостта от мандарината го прави много по-хубав и носим от него. В базата се затопля от елегантен амбър, и се допълва от една много нежна цветност, като полски букет го усещам, и страшно ми харесва. Показва и добра трайност на кожа. Задължително ще го взема за лятото. Ако обичате цитрусови аромати, задължителна проба. Голямо браво на Варватос за този парфюм от мен
Бях писал в темата ако някой ще ходи да ми пише ... здраве да е.

Останалите утре. 

, но има наистина и лек елемент от Mugler Cologne , но за мое щастие не е много,защото аз не го харесвам.Като цяло парфюма доста си заслужава-оставя ми усещане все едно се пръскам с нещо на Acqua di Parma - Colonia,или нещо или синята линия.
. Един от най-хубавите парфюми, които имам! Цял ден съм в парфюмния рай, само с две апликации! РАЗКОШ!