Звездни компромати - 355

• 117 246
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А не, корема гледах аз. Ама тук е модерно да са мощни, та предположих да не би да се е нахранила

# 136
Имате много здраве от Антон Стефанов
Скрит текст:
Никога не съм очаквал, че в сайта БГ мама ще ме обсъждат на толкава страници! Всъщност те не обсъждат мен, а определена част от мен! Хахаха...Една снимка от плажа в Дубай, а колко много дамски коментари! Трогнат съм! Благодаря ви за отделеното време, мили дами. И тъй като съм ви признателен, пускам част от вашите обсъждания без никаква редакторска намеса!!!

Червеният бански как му се е впил отпред.
Избоде ми очите на Тонката пакета.
Бреййй, една снимка на Антонковия пакет и как живна темата... Направо #Дубайпакет...
Лелееее, толкова много тестостерон лъха от тези снимки, че ми блокира компютъра
То мъжество, то сексапил, то ........ Без думи останах, честно ви казвам.
Еййй, тоз пакет, три страници вече навъртя...А 3D очила да искате случайно???

Скрит текст:

от фейсбук профила му bowuu

# 137
Галена на някакви награди с много дълги и смешни ръкави.
https://www.instagram.com/p/BgE05PbAUfd/
Антончо май не схваща иронията. Да го очакваме ли и него при Гала да обяснява колко мъжествен се чувства вече?! Joy

# 138
Тоя оФлюФ дали е схванал иронията или си вярва, че е единица тестостерон...

# 139
  • Пловдив
Кой е Антон Стефанов?!?!

# 140
Имате много здраве от Антон Стефанов
Скрит текст:
Никога не съм очаквал, че в сайта БГ мама ще ме обсъждат на толкава страници! Всъщност те не обсъждат мен, а определена част от мен! Хахаха...Една снимка от плажа в Дубай, а колко много дамски коментари! Трогнат съм! Благодаря ви за отделеното време, мили дами. И тъй като съм ви признателен, пускам част от вашите обсъждания без никаква редакторска намеса!!!

Червеният бански как му се е впил отпред.
Избоде ми очите на Тонката пакета.
Бреййй, една снимка на Антонковия пакет и как живна темата... Направо #Дубайпакет...
Лелееее, толкова много тестостерон лъха от тези снимки, че ми блокира компютъра
То мъжество, то сексапил, то ........ Без думи останах, честно ви казвам.
Еййй, тоз пакет, три страници вече навъртя...А 3D очила да искате случайно???

Скрит текст:

от фейсбук профила му bowuu
Обидена съм! Това, че казах, че ми прилича на брата на Чарли от "Двама мъже и половина" и то не само физически, не го е цитирал! Crossing Arms
А от цитираните нещица, ни едно не е казано тук за него, бай дъ уей! Mr. Green

# 141
Кой е Антон Стефанов?!?!
Модел на Just Cavalli от Добай.

# 142
Аз пък вобще не знам кога сме го коментирали...Еййй, Тони, друг път по джендър да се снимаш!! За да изпоприпадаме, разбира се.

# 143
# 144
  • Пловдив
Кой е Антон Стефанов?!?!
Модел на Just Cavalli от Добай.
Извън очевидното Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 145
https://www.facebook.com/anton.stefanov.33
Ей на, да не помислите, че лъжа Crossing Arms
Коя от вас се  съмнявала, че си е сложил чорап в банския Crazy Чета коментарите hahaha

# 146
https://www.instagram.com/p/BgGIGwUlYvJ/?hl=bg&taken-by=jlo
Дж. Лопез - първоначално я помислих за Кимката...

# 147
Силвия Лулчева гледам в новата смешка на Халваджиян по нова, реновирала си е физиономията, чини ми се. Устата ѝ със сигурност е напомпана, ма и ботокс ми се привижда.

# 148
Мисля, че коментарите са главно от брадърската тема, там беше веселбата с червения бански, ако не бъркам. Или в темата за черешката?

# 149
Мисля, че коментарите са главно от брадърската тема, там беше веселбата с червения бански, ако не бъркам.
Ааа, може! Там (в тази тема) не съм стъпвала от месеци. Щото тук никой не е бил дори на шега толкова мил по негов адрес. Колкото и да е ..., щеше да схване. Mr. Green
Ама и тук го отразихме с пет коментара, подобаващо на начина, по който ни се представи в брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт