Звездни компромати - 355

• 116 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Един задник дали ще помогне:
Kardashians
Яяя, телетъбиси! Nerd

Някой, ако си мисли, че темата се списва по негова поръчка с цел да го забавлява, нещо се е объркал. Rolling Eyes

# 256
Една състарена Никол Кидман на снимачния сет на новия си филм "The Goldfinch". Този филм го чакам с нетърпение, за сега има заявките да се получи много добър филм.
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Кортни Лав с дъщеря си
Скрит текст:
Ашли Греъм и съпругът й
Скрит текст:
Джен Гарнър
Скрит текст:

# 257
  • Вече в моята си приказка...
Най-ужасната цветова комбинация ever - Хелън Мирън! Смачканата долна част на роклята и кечето вместо коса, допълват ужасния ѝ аутфит... Бъррр!

# 258
Ти знаеш ли какво е тафта и как изглежда? Смачкана друг път. Цветовата комбинация е перфектна. Косата ѝ е на паница и на мен не ми харесва.

# 259
Много обичам да ви чета, момичета! Хич ме няма по клюките, но последната снимка, качена от Кремена Халваджиян ми избоде очите преди дни...
https://www.facebook.com/kremena.halvadjian
Признавам, че в първите секунди като я видях ми се сви стомаха. Помислих, че до нея стои Боб от Туин Пийкс и е някакъв колаж.

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 20:01 от Анонимен

# 260
Защо ми трябваше да разцъквам и останалите снимки в профила на Кремена ...

Скрит текст:

Отврат

# 261
Нееее, не! И за Боб, и за ноктищата с разтеклата се татуировка... Sick

# 262
Защо ми трябваше да разцъквам и останалите снимки в профила на Кремена ...

Скрит текст:

Отврат
Баш! Баси идиотията!

# 263

Не всеки ден срещаш хора с безумно издуто Аз и с изключителни скромни възможности.
Тя е съвършеният диамант, но фалшив. Средностатистическо стъкло с безсмислени претенции.

Явно си отскоро във форума Smiley
Иначе съм съгласна за Ирини. Въпреки всичко, скучна си остава.

# 264
  • Варна
 И на мен ми много ми харесва съчетанието на цветовете на роклята на Хелън Мирън.

# 265
  • София
Тоя Том Харди мъжът ми го гледа в "Табу". Още в началото аз хвърлих едно око и викам "Ти знаеш ли, че тоя има малка пишка." Мъжът ми ме изгледа и казва "?!?!?! Ти пък от къде знаеш?!" и аз " Как от къде, от ФОРУМА!".
Големите букви, с които произнесох "форума" направо се виждаха във въздуха.

Същият разговор се проведе и у нас, преди малко. Само, че за филма "Шпионски свалки". Joy

# 266
И на мен ми много ми харесва съчетанието на цветовете на роклята на Хелън Мирън.
Страхотна е.
Много отдавна осведомих мъжа ми за малкото достойнство на Харди и голямата риба на Фаса. Падна от форумските клюки и иска снимки. Дадох.

# 267
  • Пловдив
Страхотна е.
Много отдавна осведомих мъжа ми за малкото достойнство на Харди и голямата риба на Фаса. Падна от форумските клюки и иска снимки. Дадох.
А моя вика "само да си ми показала снимки!". Но той живее с форума от 13-14 години. И е наясно, че ВСИЧКО може да се очаква. От информация за коли, компютърни програми и техника до лекари, кърмене, пишки и светски клюки.

# 268
Аз па чета директно на мъжа ми какво пишете вие тука и той ми вика: е, аз сега като си купих джип, те и за мен ще кажат, че ми е малка пишката. Викам му, не бой се и да им я покажа, няма да повярват, че е твоята, щото аз съм недоклатен глиган в анцуг и естествено, че пишката на мъжа ми следва да е малка така или иначе. Нищо не може да се направи по въпроса... Frowning1

# 269
  • Пловдив
Мся, за на тигана дръжката ли ще си говорим. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт