Звездни компромати - 355

• 116 729
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Еми, сори, на 15 си млада госпожице! Имаш мнооого да учиш и да се трудиш, ако искаш да си стойностен човек....но май нямаш голямо желание...

Това е надъхвано от невръстно и сега не вижда по-далеч от носа си.

# 391
Съща майка си. Ще кажеш - тя го е писала.

# 392
  • Варна
Аман от словоизлияния, обяснения в любов и начукване на канчета по социалните мрежи.
Съжалявам, че си изгубих времето да го прочета.

# 393
И все пак, хубаво е, че е отговорила подобаващо.

# 394
И все пак, хубаво е, че е отговорила подобаващо.

В стил президентшата.

# 395
Хайде сега, всички имаме деца.

# 396
Това е десетото предаване, в което Дара получава едно голямо Не, но вината за провала й винаги е в болест, кофти жребий, глухо жури, малшанс и завистници. Напомня ми за един познат, който 13 години кандидатстваше живопис в Художествената академия. Всяка година се явяваше заедно с тийновете, все го късаха, но той не се отказваше. Накрая успя, но Леонардо да Винчи от него никога няма да излезе.

# 397
Мен пък ме дразни постоянното възвеличаване на Дими от Сленг. Един певец, отишъл си рано от този свят. Като много други.
Не виждам с какво е толкова неповторим и уникален, че всички трябва да следим с интерес развитието на невръстната му дъщеря. Още повече да й завиждаме, хеле па да коментираме бъдещето й.

# 398
  • София
О, Дими беше страхотен, харизматичен, умееше да създава атмосфера......Лека му пръст! А и мисля, че никой никога не го е възвеличавал. Приятелите му го помнят с добро и го споменават по разни поводи, защото си го обичат и им е мъчно, че си отиде. Не виждам никъде по медии да се пише за него или пък да са се засилили да пускат негова музика непрекъснато, че да се чувства някой подразнен от това.
Виж поведението на Ива и Дара е друго нещо, но ..... и това не е кой знае какво натрапване. Момичето просто си пробва късмета и се учи. Няма лошо. Такива като нея, на нейната възраст  са хиляди. Има още да учи и ако е достатъчно упорита, може и да успее, защо не. Може да го прави и в името на баща си. И в това не виждам нищо лошо. Често децата се увличат по професиите на родителите си. Това е нормално. Нали има наследствени лекари, адвокати, учени, художници, музиканти...... и пр.?! Разбира се на такива деца винаги им е много трудно, но това не значи че задължително не ги бива.

# 399
И Дара отговаря на удара:
Dara Ekimova е в компанията на Iva Ekimova и 2 други.
7 часа ·
Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря ,
А на другата дъщеря не  Laughing

Няма лошо да се опитват различни неща, особено като си толкова млад. Даже е жалко да не опиташ, хо между желание и възможности има разлика обаче. И нека сме хайтъри. Дано майка и я посъветва разумно да развива музикалната си криера успоредно с друга професия, като баща и. До тук като гледам и е на всяка цена пеенето,  а не и е силата.

# 400
Бащата или майката сервитьорка и детето започва да мечтае за ресторант .....и се ражда Иритуали 😂

# 401
  • София
Всъщност тя не пее зле, просто трябва да се поработи с нея. Не е като да няма данни.

# 402
Ива няма с какво друго да се прочуе, освен като вдовица на Дими. Сега излива амбициите си върху дъщерята. 

# 403
Ива няма с какво друго да се прочуе, освен като вдовица на Дими. Сега излива амбициите си върху дъщерята. 
Беше момиче на късмета при Къци

# 404
Дими го помня с 2 песни и ужасното му държание към жена му при едно участие в "Стани богат". Имам смътен спомен,  че съм чела нещо за физическо насилие, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт