Звездни компромати - 355

• 116 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И значи сама си пуска компромати

# 526
Малко Chris Hemsworth. Може ли  и мен така да ме учи да карам сърф, че и да ми върти въжето Grinning
Не мога да спра. Flushed

За този учител 😍😍😍😍 и аз искам .Мнооооого 🤗🤗🤗🤗

# 527
И Дивна наистина май нещо си е правила, поне устни със сигурност
Ето я преди това и след това.

# 528
Ако увеличаването на устните е замаскирало поне малко голямата й уста- подкрепям тази намеса.

# 529
  • Mediterraneo
Да, бе, замаскирало. Устата й се е уголемила и нагоре вече, вместо само встрани.

# 530
  • Пловдив
Глорийка по бански в Дубай  Wink Ама вижте моля дясното краче!!!!  Whistling
Скрит текст:

По-скоро виж лявото... Grin Че и лявата ръка.
Е...лявото е истинското,ясно е!  Laughing

# 531
Според мен единият крак изглежда по-слаб заради това, че е вдигнат, а тежестта пада върху другия. Отделно сигурно го е стегнала, че да изглежда още по-слаб. А, и как преценихте, че едната ръка е по-слаба като косата на Глория почти я скрива?

# 532
  • На ръба..
Дивна на снимките преди определено изглежда по - добре, сега има нещо отблъскващо в нея освен инфантилното и държание.

Зейн и Джиджи Хадид са се били разделили, аз едва днес научих Anguished
Харесваха ми като двойка и мисля, че наскоро гледах нейна снимка, в която тя му се обясняваше в любов ама..

# 533
  • София
Джиджи и Зейн за мен си бяха една мнооого нагласена двойка. Не съм изненадана, че са се разделили.

# 534
Джиджи и Зейн за мен си бяха една мнооого нагласена двойка. Не съм изненадана, че са се разделили.
даже на снимки изглеждаха като изрязани от различни картинки,  никаква страст не съм видяла поне в една снимка. Нещо като Касабие и мъжа и - просто изглеждат добре като за фотосесия, не като двойка.

# 535
  • София
Като чух новината за Стивън Хокинг, ми стана някак си... тъжно и "празно". Определено човечеството загуби един много, много борбен човек и велик ум. Поклон!
А като се сетя какви "звезди" се коментират всекиднедно където и да било, направо ми се повръща. Слабо казано! Някак си след тази новина, Мара и себеподобни отрепки няма как да ме развълнуват.

# 536
Дивна катастрофирала
http://life.dir.bg/news.php?id=26956757

Светла и Гущеров в Дубай
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26956740&page=3#topnav

# 537
  • DE
Краката на Глория са си точно като за нейната възраст колкото и да е слаба, с отпусната кожа. Кого се опитват да заблуждават  ooooh! Интересно дали се чувстват добре като се погледнат в огледалото и видят истината  Grinning

# 538
Хрисито едно сърце в пясъка да беше издълбал, с мидички да беше го оградил.

# 539
  • Русе

Отвратителни са ми. Не, че някой ме пита.

Преди няколко дни случайно попаднах на Господари-те. Адреналинките се обличат от МегЗ.

Общи условия

Активация на акаунт