Звездни компромати - 355

• 116 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
нещо сте скарани с календара
Скрит текст:
Heart Eyes

# 661
# 662
Имението на Шарън Стоун - много ми хареса! Има индивидуалност и един такъв полъх от стария Холивуд.

http://eva.bg/article/33901-V-doma-na-Sharan-Stoun

Много е хубаво и уютно. Имат и бебе грифонче Simple Smile

# 663
нещо сте скарани с календара
Скрит текст:
Heart Eyes

В този никога не съм разбирала какво виждате. Не е критика! Просто ми обяснете-външен вид ли, излъчване някакво ли, що ли?

На мен този ми харесва, ама нещо кариерата му не върви и не мога да го гледам често Frowning1
Скрит текст:
Другия ми любимец Харди си му върви кариерата повече от задоволително и няма от какво да се оплача.😁

# 664
Така петъчно ми стана, и още ми е.
седя в момента в един автобус, чиито шофьор е едно към едно, гаджето на Вайола Дейвис от адвокатския сериал. Онзи, полицайчето. FlushedFlushed
Дали да не взема да остана в автобуса до последната му спирка, а след това да му окажа някакъв вид тормоз?? Как мислите?

# 665
Така петъчно ми стана, и още ми е.
седя в момента в един автобус, чиито шофьор е едно към едно, гаджето на Вайола Дейвис от адвокатския сериал. Онзи, полицайчето. FlushedFlushed
Дали да не взема да остана в автобуса до последната му спирка, а след това да му окажа някакъв вид тормоз?? Как мислите?
Ми той като е полицай... Да не те арестува и закопчае с белезници се притеснявам.

# 666
Давай снимка, деее! Нека и ние се изкажем дали и колко прилича!

# 667
  • На ръба..
Освен да ти пожелаем да те върже с белезниците и /свиркащото човече/...

# 668
Е ,този нали е шофьора на автобуса,актьора е полицай ThinkingGrinning

# 669
  • София
И аз го намирам Ейдриън за чаровен!  Heart Eyes

Саня Жекова е паднала лошо на тренировка в Швейцария и има наранявания по лицето и тялото, както и извадено рамо  Confused
Скрит текст:

# 670
  • ГО
Аз пак за Дивна и катастрофата.
Приятелката й не е с ампутирани крака.
И чак напреди се усетих, че това е момичето дето беше гадже на Кристо. Дето се обличаха еднакво, не знам още ли са заедно.

# 671
Ейдриън Броуди има харизма и чар, да! Много ми харесва на мен. Имах навремето познат със същите нос и черти на лицето - не оставаше без гадже Wink

# 672
  • София
мерки, бъди лоша, лошааа Wink

Spring is my season, всичко му намирам на Ейдриън, каква ти критика Grinning
показаният от теб ще го подмина като пътен знак. дай го nude и ще ревизирам, според, нали... Simple Smile

# 673
Еее хубава новина за Дивна и момичето от катастрофата. Добре че не се е случило най-лошото. Кой знае колко трудно ще се възстанови, но поне са живи и двете и не се е стигнало по-агресивни лечение.

Мернах по новините Московски. Върнал се е човека на работа (поне до сега не го бях виждала)....Много ми домъчня пак като го видях. Какво му е на душичката само той си знае.....Не е лесно човек след такава трагедия да си стъпи на краката и да продължи....

# 674
  • Berlin
Не са гаджета Кристо и Кристин май от доста време. Аз така им бях свикнала, че се надявах да са много време заедно, някакси им симпатизирах. Smile На един акъл ми се струваха. Simple Smile Ама тя има много готини моделски снимки, не знаех, че професионално се занимава. Дано се възстанови бързо!

Аз на няколко пъти попадам на готини мъже от Feuerwehr, не знам как им казват. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт