Звездни компромати - 355

• 116 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Джордж Лукас, Харисън Форд и Марк Хамил

Скрит текст:

Марк Хамил е получил звезда на Алеята на славата

Скрит текст:

# 76
  • Добрич

Като прочетох това и във връзка с петъка днес, направо се изплаших. Подвоумих се дали да отворя снимките YumRolling Eyes

# 77
Laughing
Кака ви Мария Илиева направи изказване:
"Тя разкри и подробности за срещата с голямата си любов. Запознали са се чрез общи приятели на парти.
Е какви приятели може да има Мария Илиева в детската градина?

# 78

Като прочетох това и във връзка с петъка днес, направо се изплаших. Подвоумих се дали да отворя снимките YumRolling Eyes

Хахаха

И М. Хамил е с тези чорапи, като на премиера на Канада.

# 79
Благодаря за темата.
И петъчно,ей  на това му казвам аз хубаво дупе(изключая гащурите  #Crazy):
Скрит текст:
модели на бельо,

# 80
  • Mediterraneo
Честно, и най- прекрасното дупе и обнадеждаваща предница да ми се явят в такъв тоалет, ще ми секне всякакво вдъхновение.

# 81

Хахаха

И М. Хамил е с тези чорапи, като на премиера на Канада.

И синът ми има някакви такива на Happy Socks. Понеже и pewdiepie ги имал, та явно са хит.

# 82
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз сега разбирам за Невена, покрай Лейдито първото. Не съм се интересувала, а като гледам и как я облича не съм изгубила Peace

# 83
Когато се омъжвах преди 14 години, Невена я имаше много по списанията. Реших да отида да разгледам, обадих се да питам къде са, какво що... държаха се ужасно надменно, все едно само за висше общество шият. Нямало готово какво да видя, Невена щяла да ми направи уникално, е да ама после...

# 84
  • До морето
Ми, аз за себе си смятам, че се интересувам от мода, ама Невена винаги съм я свързвала с ужасната й сплъстена, крещящо боядисана коса, нахлупена над миниатюрното й челце. Ужасно нечистоплътна ми е била винаги. И добре,  че се е мяркала при Гала, та да знам, че е дизайнерка. В Лондон. Нищо нейно не съм запомнила и с нищо не ми се е откроила, до преди съдбовната им среща с Незабравка.

# 85
  • София

Laughing  Те са си вече старци-разбойници.

# 86
Когато се омъжвах преди 14 години, Невена я имаше много по списанията. Реших да отида да разгледам, обадих се да питам къде са, какво що... държаха се ужасно надменно, все едно само за висше общество шият. Нямало готово какво да видя, Невена щяла да ми направи уникално, е да ама после...
Аз си спомням, че по едно време услужливо я рекламираха, че представя скъпи рокли на яхти, ама много скъпи.
И тогава си викам, егати кухата лейка, ами остави хората да те преценят, времето да те отсее... Но така и не видях нищо от нейното изключително творчество.
И сега изведнъж, бам!, на баба ти зелената кувертюрата и то точно върху най-първата Дама в света.
Две в едно!

# 87
  • Пловдив

Laughing  Те са си вече старци-разбойници.

E, Харисън си е готин  Party

Скрит текст:

Дори и стар за възрастта си не изглежда зле:

# 88
  • София-Младост
Laughing
"Тя разкри и подробности за срещата с голямата си любов. Запознали са се чрез общи приятели на парти.

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна. Стана с лекота, въпрос на химия, нямаше много време за размисли. Моите изисквания са солидни на тези години, но тогава той ги покри", разкри Илиева."
Да допълня само, че ми е малко странно..."Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", категорична беше певицата.

# 89
Скрит текст:

Laughing  Те са си вече старци-разбойници.

E, Харисън си е готин  Party

Скрит текст:

Дори и стар за възрастта си не изглежда зле:

Ти па ме утрепа! Joy Онзи, 30 годишен, ти се видя малък в некои части и не ти хареса, а Харисън, дето вече прилича на спихнала гайда, изглеждал добре и бил готин... Grin Grin Grin

Скрит текст:

Laughing

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна. Стана с лекота, въпрос на химия, нямаше много време за размисли. Моите изисквания са солидни на тези години, но тогава той ги покри", разкри Илиева."

Да допълня само, че ми е малко странно..."Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", категорична беше певицата.
Е, кво да каже Rolling Eyes напомпа ме и си би камшика, щото майка му ми е съученичка и му се скарала... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт