Звездни компромати - 355

• 116 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Никак не харесвам Ива Екимова, за характера на дъщеря ѝ също имам особено мнение, по разкази на познати, но на мен ми хареса как пее момичето. Недоумявам как никой не се обърна. Не следя бг варианта на Гласът, но единственото ми обяснение е, че там е бъкано със супер талантливи участници.

# 346
Ето какво става след изпълнението на Дара видео. Не се обърнаха,но е много талантлива,че чак зад кулисите се вдигна Поли да види кое е това дете.. И тея резко ще ми опротивеят.
Ох, ти да видиш! Изглежда като да знаеше чудесно кое е това "дете"... На мен ми опротивяха! Отдавна. Но това е поредното доказателство защо. Обръщат се на неталантливи, но познати им изпълнители, на истински талантливи не се обръщат, а на "свои" - специален цирк разиграват!

# 347
  • На топло
Дара пее на средно ниво. Личи и, че се учи в момента, обаче не и извира отвътре.
Леле на тази песен каква импровизация може да се направи, но само от човек с много талант, слух и глас.
Тя горката си е научила всичко наизуст и не смееше да гъкне извън този път.
И кофти, отново заучени мимики.

# 348
  • На брега на реката
Нищо уау не видях в изпълнението на Дара. Не усетих изпълнението, толкова вдървено пя, както каза и Hello J, не посмя да импровизира.
Пък цялата сценка с “я да видя кое беше това дете” бе зле изиграна и смешна!

# 349
Точно сценката дойде в повече. Нямаше нужда от тия театри.

# 350
  • София
Дара просто е жертва на майка си. тази фалшива, невротизирана жена създаде най-лошата си визитна картичка.

# 351
  • На топло
Ееее трябваше да и кажат, че има талант Joy и да внушат на публиката, че не и се получи участието, защото е била болна и притеснена.
Хора, които могат, излизат и разцепват всичко, няма значение болни ли са, мокри ли са....

# 352
Тъжно е това с Дара. Вчера четох някаква статия колко трудно било на дъщерите на известни красавици, защото от малки се сравнявали с майките си, комплексирали се, а кариерата им в моделуването била затруднена. Ама не им хрумва да изберат друга професия. Не всяка дъщеря на красавица е хубава. И с Дара същото, голям напън.

# 353
То пък майка ѝ една хубавица Joy

# 354
По-скоро мисълта ми беше, че това, че баща ти, майка ти, дядо ти са имали някакъв талант/умение/външност, не означава, че е задължително и ти да имаш. Ето, Дара е решила да е певица като баща си... Не мога да ѝ оценя гласовите данни, но изпълнението ѝ ме остави безразлична.

# 355
  • София
Аз пък се чудя на този неистов напън за певци на нашия смешен пазар. Какъв успех може да се постигне в България - една, две мижави песнички и участия по събития по моловете. Та за какво й е на Екимова да бута детето по безброй формати?

# 356
  • София
Та за какво й е на Екимова да бута детето по безброй формати?
защото тя самата е крайно безДарна.
и сега си проваля детето. уж да ползва бекграунда, ама крайно неправилно. все тая, Иритуално го прави;)

# 357
Най-смешна беше демонстрацията на Поли Генова.
Абе тя как се казва по принцип?
Обаче толкова е изкуствена-става, ръкомаха, прегръдки, сополи, ужас!
Личеше, че на Лечев такива не му минават. Все пак е музикант.

# 358
Дара е една Лора Карджова, съвсем посредствена певица и с право не се обърна журито. Някой редактор май им пошепна в слушалките, че е станал гаф и Поли се оптва да замаже положението.
На колко години е Дара?

# 359
на 15 г. е Дарчето.
Допълвам, че е участвала в Черешката на тортата, Големите надежди, в конкурс на Слави....ехее. Кое ли е следващото предаване?

Общи условия

Активация на акаунт