Звездни компромати - 355

• 116 729
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
За да ги четем и обсъждаме “простосмъртните” Joy иначе ще забравим за тях и отиде ПР бизнеса на кино Joy

# 421
А някои ми се струва, че само дебнат тука да ли ги споменаваме. Те възвишените, пък плебса завиждаме.

# 422
Екимова се разписала с пост хвалещ ГеритУ в капките, тагнала и Ахавни Халваджиян .
Ощe едно доказателство, че Ива не разбира от музика и без причина бута щерката. Герито имаше и фалшиво пеене в капките.

# 423
А някои ми се струва, че само дебнат тука да ли ги споменаваме. Те възвишените, пък плебса завиждаме.
Оооо, напълно е възможно и това

# 424
  • До морето
Мъжът, който е захапал Ахавнито е Еди Казасян. Той какъв родственик е на Хилдето?

# 425
А тази Ахавни коя е, на другия брат Халваджиян съпругата ли?

# 426
  • софия
А тази Ахавни коя е, на другия брат Халваджиян съпругата ли?
Не,тяхна братовчедка.

# 427
То май случаен човек не влиза там.

# 428
  • София
То май случаен човек не влиза там.

Като мафиотски клан са - кадърен, некадърен, важното е да е от фамилията.
Много ме дразнят, де😈 цялата фамилия начело с великия продуцент и великата дизайнерка 😆 и целия антураж от постоянни звезди в "шоутата" му.

# 429
Я вижте това Ахавни къде й било на баници с вино Mr. Green https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215468111274749&se … ype=3&theater
Отдалеко разпознах нарцисите и претенциозния интериор (който мен лично ме дразни, не ми навява уют, топлина или каквото там е целено).
Еди май е някакъв братовчед на Хилда.

# 430
  • Оптимист по принуда
шоАта Sunglasses

# 431
Еди е син на втората жена на брата на Вили Казасян, който също беше Еди. Падат се братовчеди с Хилда.

# 432
  • Варна
Хилари Клинтън в серия подхлъзвания при слизане по стълби. По време на кандидат-президентската кампания беше и припаднала. Явно е, че има проблеми. Каква е историята, защото очевидно прикриват сериозно състояние?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5493679/Hillary-Clinton- … s-trip-India.html

# 433
  • Пловдив
Ралица Паскалева с родителите си...
Скрит текст:

Меган Маркъл присъства на първата си официална проява в присъствието на Елизабет II
Скрит текст:
И внуците
Скрит текст:

жените май са с еднакви обувки  Mr. Green

# 434
На мен ми хареса как пее Дара, макар и да не ми е приятна като излъчване. Дори се учудих защо не се обърнаха. Реакцията на Поли след това беше голямо театро.
Също така напълно подкрепям казаното в постинга на момичето във ФБ.  Отстрани може и да изглежда, че майка й я подбутва и на зрителите да им изглежда дразнещо. Но от друга страна коя майка не би подкрепила детето си, дори и да вижда, че има още трески за дялане? На мен Дара не ми изглежда като да е зорлем закарана да участва, а като човек, на който наистина му се пее. А и наистина е музикална. Влади Ампов навремето баща му ли го буташе ( ако трябва да следваме същата логика)? А той дори надмина баща си.
Дара я сравняват с баща й, който освен, че беше добър певец, загина и трагично. Трудно е да си мериш силите с някой, който се е превърнал вече в легенда. Затова на мен ми е много мъчно за това момиче. Ще има да се бори с доста предразсъдъци.

Общи условия

Активация на акаунт