Звездни компромати - 355

• 116 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Че въпросната Роси Иванова да не би да е академик, насила принуден да се снима в клип на чалга изпълнител?
Сигурно и по-унизителни моменти е преживявала в живота си.

# 706
Дукесата, страхотно палто и куче!

Скрит текст:

# 707
Че въпросната Роси Иванова да не би да е академик, насила принуден да се снима в клип на чалга изпълнител?
Сигурно и по-унизителни моменти е преживявала в живота си.

😄😄😄 така е

Палтото е много елегантно. То остава и да не е...

# 708
Риана не осъди насилника си, върна се при него, изпя It beats me black and blue but it fucks me so good
And I can’t get enough дето влезе в саундтрака на 50 нюанса, сега обидена и жертвите на насилие обиждали. То тя ги обиди с тези си действия...
Иначе съм ѝ фенка.

# 709
Риана не осъди насилника си, върна се при него, изпя It beats me black and blue but it fucks me so good
And I can’t get enough дето влезе в саундтрака на 50 нюанса, сега обидена и жертвите на насилие обиждали. То тя ги обиди с тези си действия...
Иначе съм ѝ фенка.
Напротив, осъди го. Песента "Stay" май беше писана за него. А "Love on the brain" излиза години по-късно и едва ли е за него.

# 710
Осъди ли го, мислех че ги оттегли? Е, по различно е така. Но се беше върнала, нали?

# 711
Осъди ли го, мислех че ги оттегли? Е, по различно е така. Но се беше върнала, нали?
Да, осъди го, но се върна при него. В едно интервю сподели, че не е оттеглила жалбата, защото това трябва да му е за урок, че такива действия имат последствия.Аз също съм и голяма фенка и се радвам, че се отърва от него. Той след това на няколко пъти имаше проблеми с полицията и въобще все скандали около името му.

# 712
Щеше да свърши като Уитни ако беше останала.

# 713
  • Оптимист по принуда
Много ми е сладък Зейн, но с тези татуировки май се е увлякъл Thinking
Виж,Хари е друго нещо.И той е ексцентричен,но някак по мъжки и не толкова гейски  изглежда.Само с яки мацки се размотава Simple Smile
хехе Sunglasses

# 714
Щеше да свърши като Уитни ако беше останала.
Ето, ако ти е интересно и неговият отговор защо се е стигнало до боя. Толкова години е чакал да излезе филмът му, за да разкаже неговата версия.
https://lifestyle.bg/international/kris-braun-razkazva-zashto-prebi-riana.html

# 715
 Токсична връзка Sad Типично за нас, Рибите Sad

# 716
Иначе съм ѝ фенка.
Напротив, осъди го. Песента "Stay" май беше писана за него. А "Love on the brain" излиза години по-късно и едва ли е за него.
Stay май е писана от дуетния партньор, Мики, после май имаше някаква разправия за правата, но помня, че на Грами като я пя тя на финала камерите следяха Крис

# 717
Винаги съм смятала, че песента, която Риана изпя за Крис Браун е  "Love the way you lie", която всъщност е на Еминем де. Преди няколко години тя се разплака на концерта си, докато изпълняваше тази песен.

Скрит текст:

# 718
 Тя най му подхожда.

# 719
  • София
Мда, той поне е на 100 % гей. Joy

Общи условия

Активация на акаунт