Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 096
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Какъв е метода на поставяне на тези магнитни мигли? Благодаря.

# 631
  • София
Здравейте!
Какъв е метода на поставяне на тези магнитни мигли? Благодаря.
https://youtu.be/6lkCyhmPIJo

# 632
# 633
  • Бургас
А някой ползвал ли е палитрите на Аура да даде отзи, че нали са намалени, а аз им се точа отдавна?
Аз имам и трите им палитри.Много ги харесвам, въпреки че ми се иска всичките им цветове да са лъскави и да няма матови.Е,и матовите ми вършат някаква работа,преливам с тях.
Пигментирани са,няма опастност да не успееш да извадиш цвят от тях.Нюд палитрата е точно нюд,не става за особено драматичен грим,тъмната е много тъмна,абсолютният ми фаворит е sunset ,често се клепам с нея.

Може ли да споделите за Мейбъинската спирала дали е течна или по-суха ?

# 634
milenaka, ето тази
Скрит текст:
лятото бях взела и водоустойчивата и от нея остах с много добри впечатления.

Страхотна е, много я харесвам - дължина, обем, туш - всичко е супер /по моите критерии/. Скоро си купих от "Лили" още една, въпреки, че нямах нужда, тъй като в момента съм с няколко отворени спирали. Беше изчезнала от доста време при нас, а е една от любимите ми бюджетни спирали. Много харесвам също на Мейбълин, но както бях писала преди, получавам ужасни алергии в околоочната зона /явно имам непоносимост към някоя от "техните" съставки/ и ми се наложи да търся алтернатива. Пробвах няколко на Лореал, с тях нямам алергични реакции, но това е единственото, което всъщност им харесвам - не ми се получава с тях, а и страшно бързо изсъхват - месец максимум. Засега най-добрите /за мен/ в този ценови диапазон /20-30 лв./ са няколко вида на Буржоа, като тази ми е приоритетна. Peace

# 635
Здравейте. Препоръчайте ми ексфолиант за стъпала, от който сте доволни Simple Smile

# 636
Много доволна бях от ексфолианта на Лили/ тяхната марка/, но не знам дали го има в момента. Зелен беше и ухаеше много свежо

# 637
Аз ползвам този и съм доволна. Но като цяло нямам особен проблем със загрубяла кожа, иначе не са му прекалено груби частичките и ухае приятно. Цената му също е ниска.
Скрит текст:

# 638
  • София
milenaka, ето тази
Скрит текст:
лятото бях взела и водоустойчивата и от нея остах с много добри впечатления.
Сетих се нещо да питам за спиралата:
1. Позволява ли натрупване, защото проблемът ми с лореалските е, че още с първото нанасяне изглежда, че съм изсипала половината туш върху миглите;
2. Тушът течен ли е или е по-гъст?

# 639
Позволява втори пласт, ако нанасяш прецизно може и трети. Аз в повечето пъти бързам и минавам само с два. Тушът е по-гъст, не е течен като на Есенските спирали например. Сетих се за още една спирала на Боржуа, от която останах с прекрасни впечатления.
Скрит текст:

# 640
  • София
Идеално Simple Smile

# 641
  • Пловдив
Гъбката на Аура е чу-дни-чка Heart Eyes

# 642
Стоях пред стелажа на Мейбълин, гледах новата спирала, гледах... (намалена на 9,99) и пак си взех любимата Lash Sensational Heart Grinning и тя намалена толкова в Лили.

# 643
Позволява втори пласт, ако нанасяш прецизно може и трети. Аз в повечето пъти бързам и минавам само с два. Тушът е по-гъст, не е течен като на Есенските спирали например. Сетих се за още една спирала на Боржуа, от която останах с прекрасни впечатления.
Скрит текст:

И аз!  Heart Eyes

# 644
Минавам да кажа, че онзи коректор на Мейбълин Age Rewind... Eareser... нещо си(?!) е намален на 10, 90лв. в ДМ.  Така де, онзи с гъбата. Не ме вълнува, но помня, че някои момичета тук го коментираха скоро, та сега е моментът Smile

И има някакъв мицеларен измиващ гел на Балеа, непознат за мен, ама го взех за проба. Предполагам, че ще върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт