Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 171
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
За проблема с ходенето до тоалетната мога да ти препоръчам да си вземете продукт от един народен лечител който всичките му неща са на билкова основа.Казва се Никола Алексиев прави ирисова диагностика в Плевен.Аз лично съм много доволна от него имах проблем със забременяването и задържането на бременността след аборт. Благодарение на неговите лекарства сега съм в 8 г.с. Скоро се прибирам в България и ще си поръчам и от билката за задържане. Ако желаете мога да предоставя кординати.

# 106
  • Blondeville
Аз бях със секцио - бръснат те, ако не си се обезкосмила сама достатъчно добре, правят клизма, на мен не ми беше гадна. Катетъра го слагат след поставянето на упойката, и аз лично нищо не усетих нито при слагането, нито при махането.

# 107
Аз пък не си я спомням клизмата. Помня че предишния ден бях на диета. И мен ме беше малко страх от катетъра, но го слагат след упойката и не се усеща почти нищо. За бръсненето се бях погрижила сама предварително.

Ladymagic, звучи много кофти това със зъба. Заедно с гаденето сигурно е ужасна комбинация. За запека не мога да дам съвет, никога не съм имала. За първи път ми се случи в денят след самото секцио, но беше следствие от операцията.

Аз съм доволна, че моето гадене е много по—поносимо от това, което беше през първата бременност. Само дето все още много ми се спи. Налага се да спя през деня и губя време.
В понеделник съм на преглед да чуем сърцето.

Cvety, знам че има разлика между спешно и планирано секцио, може би затова го смяташ за чак толкова кофти. Не че е масаж де, но не е и толкова ужасно. Моето беше 20 минути. Позаболя ме по време на слагането на упойката и при натискането когато трябваше да вадят малката, но мога да кажа че въобще не беше страшно. После обаче ме боля 2—3 дни най—вече при ставане. Едвам ставах, прилошаваше ми, а да ходя ми беше изключително трудно и болезнено. Дано и второто секцио мине така бързо и безпроблемно, макар да знам че заради сраствания продължава по—дълго време. Ще видим.

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 16:31 от Anastasiya_S

# 108
  • Beyond the stars
Имам и един проблем гони ме страшен запек, моля давайте съвети?!  Аз винаги съм имала проблем с ходенето до wc , но сутрешното кафе с цигара винаги ме е спасявало, но сега съм и без двете, защото както ми кофти това кафе хич не ми се нрави. Иначе още от началото на годината започнах да отказвам цигарите и в деня на положителния тест на 13.02 категорично ги спрях и хвърлих.
Стана малко дълго ама скоро не бях писала, само ви четях !

При мен за сега успешната рецепта е пробиотик, пшеничен зародиш, овесени ядки и фибри за закуска, диета без картофи, ориз и тесто ..и веган диета, ако ми е съвсем зле корема  Crazy

Аз съм се снабдила с едни чудни гнойни пъпки и не знам какво да ги правя, предполагам , че са си хормонални, а не бактериални ама съм като тийн  ooooh!

Иначе микробиологията задоволителна - имам някакво леко възпаление с повишени левкоцити, ама лекарката каза, че не е страшно и ми изписа някакви неща. Събота ще пускам кръвните, че имам навика да поприпадам, та да си имам цял ден на разположение за тази дейност  Mr. Green

# 109
Ох, през първата бременност постоянно имах течение, микробиологиите ми бяха все чисти. АГ каза че било нормално, но беше ужасно неприятно. Сега май пак ще е така.
Аз след антибиотика пия пробиотик, не бих казала че съм чак запечена, но напоследък ми се хапва много кашкавал и се случва да имам ден пропуск. През първата бременност имах запек на по-късен етап, голяма мъка беше. А като започнах да пия желязо към края съвсем се спече положението.
Кафето за щастие не ми се налага да го спирам, че без него не съм човек. Достатъчно ми е че трябва да се огранича до едно кофеиново на ден, ако трябва генерално да го спра ще съм много зле. Даже и докато кърмех пиех по едно на ден, след консултация с педиатър. Аз съм с ниско кръвно и това ме крепи.
Аз раждах естествено и клизма не са ми правили, при планово секцио не може ли да си направите изчистване с домашна клизма да не ви мъчат в болницата?

# 110
Аз ще се опитам да раждам секцио, но не вярвам да ме огрее. Ще ме мъчат за нормално и после ще ме вкарат за спешно секцио, както правят винаги тук.
Клизмата не ме плаши, особено на фона на естествено раждане. По план преди пункцията на яйцеклетките трябваше да ми правят клизма, но така и не ми.

Проблеми никакви нямам, дори кожата ми малко се поуспокои и от утре мисля да се връщам на работа.

Аз проблемния зъб си го наснимах преди да забременея, точно с идеята ако нещо стане - да имам снимка.

Тази седмица в репорта ми пишеше, че бейби вече е колкото кайсия.(11г.с.) Аз започнах снимки да си правя седмично или на две седмици, още обмислям.
Чакам си прегледа другата седмица, вече нямам търпение Simple Smile

# 111
Леле, мен пък ме ужасяваше мисълта за секцио. С първата бременност на термин нямах никакви индикации че ще тръгне раждане и ме бяха предупредили че е по-вероятно да се стигне до секцио, бях ужасена. Сега, след естествено раждане, си пожелавам ако може 1:1 същото и с тази бременност... дай Боже...

# 112
  • Blondeville
И мен ме ужасяваше мисълта за секцио, ама трябваше да приема нещата. Възстанових се супер бързо, но толкова си мечтая за нормално раждане, и толкова ми се иска да можех така.

# 113
Момичета на мен двама лекари в Бг са ми казвали, че аз не мога да родя нормално. Знаейки какво преживямам всеки път при секс или от най-малък тампон, просто приемам за истина думите им.
Та от тази гледна точна искам секцио. В смисъл не държа да ме оперират, никак даже. Но пред опцията нещо да се обърка и да ми нанесе щети за следващо раждане...мерси. И без това е ин витро, остана след него да се обзаведа и с още проблеми.
Да не говорим, че тук и с двете ми приятелки процедираха така  - дават на бащата някаква машинка, не знам каква точно и му казват: Следи тоновете, ако ги загубиш извикай помощ! (!?!?!) Е мерси - втори път.
Относно присъствието на бащата, негласно е задължително. Аз още на първата среща посочих, че не искам да присъства и така ме изгледаха, все едно се приземих от Луната. След, което минах обстоен разпит дали не съм обект на домашно насилие. И накрая ми каза: Аз ще отбележа, че ще присъства, накрая в плана за раждане може да го промените, ако все още не искате.

# 114
За проблеми с wc пробвайте вечер с бебешки пюрета от сливи или круши.Както и самите плодове.Знам също,че сушените сини сливи действали добре,но аз не обичам.Тествала съм пюретата,тъй като сиропите не ми допадат.
Помага.

# 115
Пумпалче, много са странни тия хора. И тук всички бащи присъстват. Вярно, че сигурно е вълнуващо за тях, обаче и аз не бих искала ММ да присъства. Все пак има неща, които не са за гледане. Той не е медицинско лице, за да е свикнал. Никога не бих се съгласила. А най-дразнещото от всичко е да не ти дават право на избор. Тук мен също ме гледаха странно от лекари до обикновени жени като кажех, че искам секцио. И тук няма право на избор, но бебка беше в седалищна позиция така че беше неизбежно. В миналата тема имаше едно момиче което беше в Англия и много се притесняваше от естественото раждане, но след това каза че не е било толкова страшно колкото си представяла. Пожелавам и на теб да мине леко.

# 116
Пумпалче, извинявай че така навлизам в личното ти пристанство, но и при мен го има същото- имам чувството че съм супер тясна и често секса и Тампона са ми предизвикателство. На мен никой нищо до сега не ми е казвал, на твоите лекари какви са доводите? . Иначе аз бих искала мъжът ми да присъства за подкрепа, но като знам какво е или по точно като съм чувала,май ще си раждам сама Simple Smile

# 117
Относно присъствието, тука е много стриктно това, което бащата “вижда“. За да не му причиняват стрес, че те с техния стрес.... Grinning Всичко е много покрито, мога ако искаме да посочим той да пререже пъпната връв. Като ние искаме да оставим бейби възможно най-дълго (в безопасни за него граници, разбира се) вързан за пъпната връв. Говорим за около 20-30 сек. екстра, които му осигурват супер силен имунитет, но почти никъде не са практикува. Най-вероятно ще им кажем, че такива са ни религиозните виждания - тогава нямат право да откажат. Беше много нашумяла темата с плацентата и тн. Моя мъж тогава се запали и чете супер много по темата, стигна до това заключение. Вярвам му. Не съм се ровила аз, че ми е гадно такива неща да чета.

Лола, доводи не са ми казвали - баха си рутинни прегледи и двамата го споменаха мимоходом. Аз тогава съм била на 20-23 години. В различни градове живеех и сменях лекарите. Не съм била бременна, не съм и мислела за това, така и не задълбах да питам повече. Аз съм и с обърната матка с някакво страстване, не знам, супер тясна съм и с много тесен таз. Но ще видим.

# 118
  • Beyond the stars
Пумпалче, извинявай че така навлизам в личното ти пристанство, но и при мен го има същото- имам чувството че съм супер тясна и често секса и Тампона са ми предизвикателство. На мен никой нищо до сега не ми е казвал, на твоите лекари какви са доводите? . Иначе аз бих искала мъжът ми да присъства за подкрепа, но като знам какво е или по точно като съм чувала,май ще си раждам сама Simple Smile

И аз в клуба. Един лекар навремето използваше термина полу-девствена, друг малко по-тясна ..според трети нямам драми, ма не се отпускам при преглед. Ама то е същото и при секс и при тампон. Никой не се е изказвал по темата за естествено раждане.

# 119
Мен ужасно ме е страх от всякакви игли, скалпели и т.н. Затова ме е страх от секцио, иначе ако се налага хич няма да му мисля. Най-гадното на естественото раждане ми бяха неуспешните опити да ми сложат упойка и абоката, който помолих веднага след раждането да ми махнат.
Раждането е като всичко друго"естествено", не трябва да е самоцел и да пренебрегваме своята сигурност и тази на детето само за да родим естествено. Като се налага секцио, значи секцио се ражда.
И аз не исках таткото да присъства и сега съм сигурна че беше правилно за нашата двойка. Всяка двойка трябва да си преценят кое е най-доброто за тях.

Общи условия

Активация на акаунт