Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 165
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Монтана
Привет и от мен! На 21.03 съм официално на конституцията,живот и здраве на 2,04 - излизам в болничен.А на 3.04 трябва да пътувам за БХС (ако всичко е наред)

# 91
Привет момичета =) Правилно е запомнила пумпалче на 22ри март ми е първата ФМ и БХС. Точно 2 дни преди рождения ден на майка ми, тя милата така си е внушила, че ще има внучка, все в женски род и говори на баба куклата вика. хаха ще видим дали ще я зарадваме с момиченце или ще трябва момчешки дрешки да избира. Иначее видях, че сте коментирали въпроса с чистенето. Аз много обичам да чистя и често гледам видеа в ютюб на тази тематика. Бях хвърлила око на това чудо https://www.google.bg/search?q=cordless+vacuum+uk&client=fir … rc=ZwlMWkR9CgBkLM:, но нещо много скъпа ми се видя, та за сега сме си с нормална прахосмучка. Аз не съм в къща, а в мезонет, но пак са си стълби. Поне не ми се налага много да се катеря, в горната част е кабинета на мъжа ми и детската стая, която предвид скорошното местене в момента е складово помещение.
  Искам да попитам вие замисляли ли сте се кога ще започнете да купувате разни неща, мен миналата седмиица ме  бяха хванали лудите да разглеждам за колички. После видях, че доста жени си ги купуват едва след раждането. Не знам и с останалите неща как да процедирам...

# 92
  • Blondeville
С първата бременност започнах да пазарувам към 7-ми месец. Тогава взехме и количка, и обзавеждане за детската, и започнахме да купуваме дрешки.

# 93
И аз с първата бременност започнах към седми месец. Помня че най-първото което купихме бяха две бодита. Количка купихме декември на промоция (бебето тогава беше с термин за края на януари), кошарка и ваничка взехме ноември месец на черния петък... Много се вълнувах с всяка нова дрешка и чорапче, помня че си ги разглеждах по сто пъти на ден. Помпа за кърма купи мъжа ми в деня на изписването... Изобщо има време за пазаруване...
Детската стая я обзаведохме когато детето беше на 10 месеца и още е склад. Той още си спи в кошарата в нашата стая. Тази пролет трябва да го преместим и да видим дали ще иска да спи на голямо легло.

# 94
  • Варна
Здравейте, момичета! Рядко пиша, но пък ви следя всеки ден Simple Smile Днес бях на преглед. Беше ми прищракало нещо миналата седмица и си запазих допълнителен час. Всичко е наред, бебчо расте, та се поуспокоих Simple Smile
Аз също се надявам другата седмица да мина ФМ. Във Варна незнайно защо, часове трябва да се запазват в последния момент! А за БХС още се чудя.. не съм пускала миналата бременост. Някой знае ли колко дни най- много може да е разликата между ФМ и БХС за да е адекватно изследването?
Едит: с първата бременост започнах пазарлъка в девети месец - не ми се трупаха неща предварително Simple Smile

# 95
  • Beyond the stars
Аз планирам да купувам, като има изгодна оферта  Mr. Green Явно няма да е черен петък, ама промоции си има целогодишно, та ако нещо видя на хубава цена, нямам скрупули кога ще се пазарува.
Мамите в UK да свиркат, ако видят нещо дето си заслужава онлайн, че има доста разлика в цените и то не в полза на БГ  Laughing Приятелка даже памперси поръчва от Амазон  Wink
За сега като имам време чета кое какво що, ама и ние хвърляхме по едно око на количките при последните разходки из магазини  Blush
Иначе като гледам май планираме да се изнесем в детската  Laughing , че спалнята така добре сме я планирали и уплътнили, че бая фантазия ще трябва да наместим креватче. Пък детската е празна и имаме допълнителна спалня за гости там, освен това е по-топла вътрешна стая. Та се очертава да оставим спалнята за гости и да направим ремонтче на детската  Laughing

vvessellina мисля, че до 2 дни може да е разликата от ултразвуковото изследване до вземането на кръв за БХС.

# 96
Ооо, от Англия има страхотни неща! На дребното почти всички дрехи са му от Некст че имат доставка до тук. Не са мръднали, а пера основно на 60 градуса. И от H&M има доста, но Некст са ми любими.

# 97
  • Beyond the stars
Ооо, от Англия има страхотни неща! На дребното почти всички дрехи са му от Некст че имат доставка до тук. Не са мръднали, а пера основно на 60 градуса. И от H&M има доста, но Некст са ми любими.

Аз до сега за подаръчета и от George съм много доволна, и получателите на подаръците също  Wink

# 98
  • Blondeville
И моя син 90% от гардероба му е от некст, много съм доволна. Идват за 3 дни с DHL и над 60 лв е с безплатна доставка.

# 99
На мен супермаркета, където продават Джордж (то им е вътрешната марка) ми е на 3 мин пеша от вкъщи. Кварталния. Та основно от там ще пазарувам, много често имат намаления с цел отваряне на място за новите колекции и пускат неща на смешни цени.
Аз съм абсолютен маниак на тема пазруване и смятам да започна от следващия месец. Повечето неща вече са ми набелязани (много преди да забременея) и сега чакам да мине феталната. Ако всичко е наред ще започна малко по малко. Трябва и стаята да се оправи. Или баща ми или свекър ми ще идват да ударят едно рамо, че мъжа ми работи 15 часа. Има супер групи във Фейса за втора употреба само бебешки неща и мноооооого пари смятам да спестя, а нещата огромна част от тях са с етикети. Не знам още как ще се случат събитията, повечето ще гледам да избирам портативни (креватче/кошара/гардероб), защото смятаме да се местим в България скоро, а там още нямаме представя къде ще живеем и с какво пространство ще разполагаме, за това мебели няма да се купуват за бейби вероятно.
В Некст никога нищо не мога да си харесам. Както и H&M. Има един TK Maxx на него съм фен и ASOS.

# 100
Джордж до тук са с посредник, а на мен хич не ми се занимава. Има само две бодита Джордж, които купувах от една англичанка от тук, много са хубави.
От Некст не само че за малкия пазарувам, но и за нас с мъжа ми, голям фен съм.
Домашният текстил пък го купихме от Икеа, и на тях съм им фен Heart Eyes особено в началото муселиновите им пеленки и малките хавлиени кърпи ми бяха безценни.

# 101
Здравейте, момичета ! И аз съм на преглед тази седмица в петък очаквайте включване. Grinning Сигурно тогава ще говорим за ФМ и БХС и аз още куп неща с доки, защото до сега нямах кой знае какво инфо. Аз още пазя тайната заедно с бъдещия татко, надявам се тази седмица да кажа поне на майка ми след прегледа, а на бащата ми (тъй като нашите са разведени) след 10 дни на рождения му ден съм решила твърдо вече да му кажем, тогава се очертава да бъда в средата на 3-тия месец. Всички останали + свекитата ще научат като влезна живот и здраве в 4 месец.
За прахосмукачките съм с две ръце за класическия вариант ( дърпащия). За прахосмукачките робот се оглеждам от миналото лято. Все се навивам и после отказвам, но сега съм твърдо решена да си взема. Нашият кучо ни побърква нещо страшно е с тези косми последно време. Започнах пак да разглеждам и като се спра на нещо ще ви кажа, но най вероятно тази покупка ще се осъществи другия месец, че този вече много прекалих и ММ е дигнал ръце от мен ! Grinning
Колкото до покупките за беб мисля да изчакам поне до лятото, но ако нещо чак толкова ми хареса няма да се въздържа хаха.
Някоя от вас заговори за пространство и че няма никакво е и ние сме така. Сега започнахме да обмисляме варианти, поне избор има де. Успокоявам се, че и време има, все пак 1во до октомври има време, а и 2ро беб ще спи до нас в нашата спалня доста дълго време, предполагам горе-долу 2 годинки.
Да ви кажа, че и аз започнах да се задъхвам от най-малкото, гаденето, виенето на свят и болките в гърдите пак започнаха да намаляват, дано да спрат напълно, че вече не се издържа с тях плюс комбинация с работата и домакинството и кучо.
А и момичета аз бях ви споделила, че съм пухкава хаха, смисъл последната една година две доста се отпуснах и съм +15кг от нормалното ми, та сега се следя изкъсо и гледам, че не съм мръднала на килограми, а дънките ми са станали тясни едвам ги закопчавам, сега ще се презапася с клинове то се е видяло.
Имам и един проблем гони ме страшен запек, моля давайте съвети?!  Аз винаги съм имала проблем с ходенето до wc , но сутрешното кафе с цигара винаги ме е спасявало, но сега съм и без двете, защото както ми кофти това кафе хич не ми се нрави. Иначе още от началото на годината започнах да отказвам цигарите и в деня на положителния тест на 13.02 категорично ги спрях и хвърлих.
Стана малко дълго ама скоро не бях писала, само ви четях !

# 102
  • Елин Пелин
Здравейте, момичета ! И аз съм на преглед тази седмица в петък очаквайте включване. Grinning Сигурно тогава ще говорим за ФМ и БХС и аз още куп неща с доки, защото до сега нямах кой знае какво инфо. Аз още пазя тайната заедно с бъдещия татко, надявам се тази седмица да кажа поне на майка ми след прегледа, а на бащата ми (тъй като нашите са разведени) след 10 дни на рождения му ден съм решила твърдо вече да му кажем, тогава се очертава да бъда в средата на 3-тия месец. Всички останали + свекитата ще научат като влезна живот и здраве в 4 месец.
За прахосмукачките съм с две ръце за класическия вариант ( дърпащия). За прахосмукачките робот се оглеждам от миналото лято. Все се навивам и после отказвам, но сега съм твърдо решена да си взема. Нашият кучо ни побърква нещо страшно е с тези косми последно време. Започнах пак да разглеждам и като се спра на нещо ще ви кажа, но най вероятно тази покупка ще се осъществи другия месец, че този вече много прекалих и ММ е дигнал ръце от мен ! Grinning
Колкото до покупките за беб мисля да изчакам поне до лятото, но ако нещо чак толкова ми хареса няма да се въздържа хаха.
Някоя от вас заговори за пространство и че няма никакво е и ние сме така. Сега започнахме да обмисляме варианти, поне избор има де. Успокоявам се, че и време има, все пак 1во до октомври има време, а и 2ро беб ще спи до нас в нашата спалня доста дълго време, предполагам горе-долу 2 годинки.
Да ви кажа, че и аз започнах да се задъхвам от най-малкото, гаденето, виенето на свят и болките в гърдите пак започнаха да намаляват, дано да спрат напълно, че вече не се издържа с тях плюс комбинация с работата и домакинството и кучо.
А и момичета аз бях ви споделила, че съм пухкава хаха, смисъл последната една година две доста се отпуснах и съм +15кг от нормалното ми, та сега се следя изкъсо и гледам, че не съм мръднала на килограми, а дънките ми са станали тясни едвам ги закопчавам, сега ще се презапася с клинове то се е видяло.
Имам и един проблем гони ме страшен запек, моля давайте съвети?!  Аз винаги съм имала проблем с ходенето до wc , но сутрешното кафе с цигара винаги ме е спасявало, но сега съм и без двете, защото както ми кофти това кафе хич не ми се нрави. Иначе още от началото на годината започнах да отказвам цигарите и в деня на положителния тест на 13.02 категорично ги спрях и хвърлих.
Стана малко дълго ама скоро не бях писала, само ви четях !
Запека по време ва бременост си е тегава работа. Първата ми бременост и запек и киселини бяха към края ама сега  от начало. Аз хапвам тиква или пия вечер зехтин. Сиропите за запек са ужасни.

# 103
Пекана тиква във фурната със захар ли си правиш ? Зехтина как го пиеш и по колко. И на мен не ми се пият сиропи или прахчета.
Накратко да ви се оплача също и със зъбите го закъсах с два зъба, през ден търча и до зъболекаря и се мажа с разни киселяци, заради единия, дано се оправи така, че док каза, че ако не се оправи ще ми го остави отворен докато родя, защото иска снимка, а сега нали няма как да се направи, пълен ужаз, а другия ми седи с едно гадно лекарство в устата от 2 дена и ще трябва да го търпя така още поне месец. Направо ми се реве, миналия ден така хубаво и си поплаках, както все не ми е добре последните две седмици и сега само това ми липсваше.. и храната ми има постоянно гаден вкус и все в устата да усещам гадното лекарство.. Sad

# 104
И аз имам проблеми с ходенето до тоалетна, като за капак движенията по червата преди да се случат нещата са придружени с убийствени болки, които напомнят остри болки при менструация. Ужасно е. Гледаха ме специално дали има някакво срастване или друг проблем, но нищо. Може би понеже имам ретроверсия на матката и тя върви с тази “екстра”.  :/ Та няма да се разсърдя за идеи, които да улеснят процеса, понеже при забавяне болките са по-големи. Аз гледам да пия повече вода, сутрин пия топла вода с мед, ям кивита.

Момичета, да ви питам, някоя планира ли да ражда секцио? При мен се налага и сега се зачетох за детайлите преди самата операция и се поизприщих. То не е бръснене със спирт, клизма, уринарен катетър-за него не знаех и се опулих при новината. Close

Общи условия

Активация на акаунт