Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 164
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Blondeville
Мои познати са много доволни от роботите прахосмукачки, пускат ги ежедневно, а веднъж на 2, 3 седмици с обикновена прахосмукачка ако се налага основно. Обмислям и аз такъв.

# 76
Ние не сме в къща и пак ми е трудно, не знам за вас или за мамите с малки деца...
Заглеждам тези вертикалните прахосмукачки, но не знам дали не тежат повече, отколкото да си дърпам тази на колелцата.

За мен това е най-неудобния уред за чистене на света. Никога не бих инвестирала пари в него, да не говорим как всички марки, които съм ползвала и са били “хубави марки“ са много тежки и абсолютно не манервени.

Понеже аз днес оревах света с наште проблеми, та ме посъветваха от няколко места да взема робот. Сега ги гледам и като цена са доста прилични. На половината на гребена, дето му взех миналата седмица. Tired Face

# 77
И аз от известно време се колебая за такъв робот. Знам обаче, че стават за повърхностно почистване  и не заместват нашия труд. Затова се колебая, но може и да взема накрая.
Относно вертикалните прахосмукачки ние имаме такава и бих казала, че доста тежи. Отдавна се замислям да си взема обикновена на колелца, но тази е на мм още от преди да се запознаем, тук е голям хит, скъпа е и уж много мощна и тъй като все още си работи не купувам нова. Но иначе тази специално е много по-тежка от тези с колелцата. Удобството е че не трябва да дърпаш нищо зад себе си но...едното за сметка на другото.

Ето Пумпалче го е казала, имат си фенове и вертикалните прахосмукачки, но за мен също са тежки и неманеврени. Да не говорим че никога не бих дала толкова пари колкото струва нашата.

# 78
  • Beyond the stars
Аз освен основната имам малка, тип тези за кола и като е нещо малко и ме дразни я използвам, за да не вадя основната.
Замислям се за робот, не че ни е огромен апартамента, ама като може машинка да прави нещо вместо мен Bowtie
Покрай мен също са много доволни. Приятелка с голдън си взеха точно заради космите и децата - успешно се справя със задачата.

# 79
Ей... навихте ме. Ама... сутринта си букнах уикенд в Париж за рождения ден. Как да го сменя за прахосмукачка, кажете Grinning
Кога сте на прегледи, момичета? От кого чакаме новини първо?
Feline e на 15, Лола на 22, другите не помня Grinning

# 80
  • Blondeville
Аз съм на скрининг на 20 Simple Smile

# 81
На 27ми съм на скрининг😊

# 82
  • Beyond the stars
Аз смених часът заради човечето със собствено мнение, та на 21.03 последно  Mr. Green
Няма да е при който исках, ама здраве да е.

# 83
Аз още нямам дата за скрининг, но сигурно към края на седмицата ще ходя на преглед, че с тези мои боледувания всичко ми е свито Sad

# 84
Аз вчера бях на преглед, само да го измери и да ми даде дата са скрининг. Та на 28.03 съм на скрининг. А бебо е пораснало, прилича на малко човече вече - цели 3.5 см. Върви с няколко дена напред. За термин забравих да питам, а и той не ми каза. По мои изчисления е 08.10. Ако по-нататък има промяна ще пиша.

# 85
Аз вчера бях на преглед, само да го измери и да ми даде дата са скрининг. Та на 28.03 съм на скрининг. А бебо е пораснало, прилича на малко човече вече - цели 3.5 см. Върви с няколко дена напред. За термин забравих да питам, а и той не ми каза. По мои изчисления е 08.10. Ако по-нататък има промяна ще пиша.
А дадохте ли предварителни изследвания?

# 86
Включвам се и аз. Както нямах гадене и от неделя 6с и 7д се започна ежедневно гадене почти от всичко. Гладна съм - гади ми се, ям - гади ми се, абе неприятна история. Ендокринологът ми вдигна Еутирокса, след месец съм на контрола.
На гинеколог съм на 22, надявам се да видим ембрион и да чуем сърце.
Налага се да си взема котката обратно в апартамента (брат ми я гледаше до сега). На 9 години е, обезпаразитена... Но съм се вкарала във филма с токсоплазмоза и косми. Виждам, че коментирате прахосмукачки - аз съм много доволна от една на Филипс Сайклън с функция за косми на домашни любимци.

# 87
  • Blondeville
Момичета, за термина гледам, че на някои им “изместват” термина според ехографа, което принципно не би трабвало да се прави. Официалният термин е само по ПРМ, по ехограф се дават прогнозни дати. Единствено при много нередовен цикъл и асистирана репродукция, когато се знае датата на трансфера, е може би оправдано. В чужбина май го практикуват често, не знам защо. Тук пък една позната я убеждават за секцио 21 дни по-рано, защото бебето вървяло едро (а, и защото после АГ-то било отпуск...). Да не говорим, че това е толкова относително измерване - моето първо дете вървеше точно по обиколка на глава и крачета, и по-малко на коремче, остава различни термини да ми бяха сложили по този повод 😁 А и някои бебета се раждат с почти кило разлика от измерванията на ехографа.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 14:39 от blondie_anna

# 88
А дадохте ли предварителни изследвания?

Изследванията си ги пуснах още след първото посещение при лекаря - на 19.02.

# 89
На мен като термин по последна редовна менструация ми е 27.10.18 но лекарката все още не е вписала нищо като термин за раждане защото ехографът и показвал друга дата.Живот и здраве до 2 седмици съм си в България та да видим лекарите там какво ще определят

Общи условия

Активация на акаунт