Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 174
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! При мен гаденето и повръщането с предната бременност беше отминало чак в 16г.с. А сега върви сравнително по-леко. Повръщам само сутрин, само гаденето в някои дни е целодневно, а в някои - на моменти.
За раждането - предния път родих нормално, трудно, но аз настоявах да е нормално (разбира се докато няма риск за бебето). Сега също искам да е нормално, но ми се струва, че лекаря ще настоява да е секцио. Дано да го избегна.

# 136
  • Бургас
Момичета, напускам темата. Не ни е било писано октомври... Пожелавам ви леко бременеене и здраво бебче на есен. Hug

# 137
  • Blondeville
Фелин, ужасно съжалявам Sad Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си! Прегръдки!

# 138
  • Beyond the stars
Feline^ прегръдки  Hug Мисли позитивно и кураж  Wink

# 139
  • София
Здравейте! Предната нощ ми премаля и почти колабирах, имах стомашни проблеми, а съм в 10г.с. Едва ли ще успея да стигна в работно време до моята АГ. Та питането ми е има ли къде да ида след 18 ч само да ме видят дали всичко е наред с бебо? Нямам оплаквания, но миналия път имах мисед в тази седмица...

# 140
  • Blondeville
Навсякъде със спешен кабинет мисля може да идеш, в Надежда например. Стискам палци всичко да е наред!

# 141
Фелин, много съжалявам. Горе главата и не губи кураж.

# 142
  • Варна
И на мен предния път доктора до последно казваше, че ще съм секцио и тъкмо се бях настроила, но накрая го попитах не може ли нормално и си родих нормално. Просто на тях секциото им е доста бърза процедура, а и по-скъпо платена, затова я предпочитат, не защото има причина. И аз чакам с нетърпение края на месеца да видим дали ще ми отшуми лошото, че не се издържа вече. На преглед съм чак след три седмици и какви ли не мисли ми минават през главата дали всичко е наред, все някъде ме боли, придърпва ми, май и контракции имам. Първата бременност определено ми беше по-лека, а бях чела, че всяка следваща била песен...каква ти песен, полудявам

# 143
Фелин, много съжалявам. Дано скоро се похвалиш с щастлив финал!

# 144
Нина, веднага внасям малко оптимизъм - в 11с съм, гаденето и отпадналостта са в значително по-малко количества Simple Smile при мен вече са само след вечеря ✌🏻
Ох благодаря ти, ако знаеш как ме зарадва. Kissing Heart
Пумпалче, мъжа ми се беше озмъчил с моя дискомфорт, той самия държеше да родя нормално, точно защото имаше надежда, че нещата ще се променят. Grinning Даже гинеколожката ми се шегуваше, че ще ме зашие като девствена и той викааа неее неее само това не Grinning
А сега все едно нищо от това не е било, никакви болки и дискомфорт.

Фелин и тук да ти кажа, съжалявам!Всичко ще е наред, в най-скоро време да се получат нещата при теб!

# 145
  • Варна
За БХС и аз чух, че е станало безплатно, но то върви заедно с ФМ, която май е от 50 до 150лв

# 146
Здравейте, бъдещи мами, приемате ли нови попълнения в отбора? Аз съм от Чирпан, на 24 години съм и очаквам второто си детенце на 20.10 Blush

# 147
Хм, сега като се замисля и аз бях чула след като родих че по каса ще се поемат някакви фетални изследвания. С първата ми бременност още не го бяха приели и затова не съм обръщала внимание... Ще си питам АГ-то.
Пумпалче, и аз преди раждането бях долу-горе като теб, май не чак толкова зле, но определено ми се случваше да има голям дискомфорт. Също бях с ужасно болезнен цикъл. След раждането, при положение че имах няколко вътрешни дребни разкъсвания и доста голяма епизиотомия, няма нищо общо. Няма и помен от болка. Така че ти пожелавам всичко да е на ред и да родиш, живи и здрави, по най-добрия начин за теб и за бебето Hug
Аз може ли да си кажа термин и т.н. за челната страничка като ми мине скрининга, живот и здраве. И в предната отчетна бях така...

# 148
  • Елин Пелин
Аз съм в 9г.с. с термин 13.10 от гр.
Елин Пелин втора бременност. Аз понеже и днес бях при лекарката ми попитах за въпросните БХС за Майчин дом ама не са съвсем безплатни били. Момичета са и казвали,че преди кръвта те карат да минеш на ехография та нея си плащащ 40лв. и после към лабораторията. Абе луда работа. Аз съм решила ако всичко е наред втора няма да правя.

# 149
  • Blondeville
Цвети, втората фетална е също много важна, там вече са развити органите и се гледат по-подробно, както и плацента и кръвоток, мозъчето на бебето и тн. Ако всичко е наред, можеш да пропуснеш третата, но втората в никакъв случай не бих те съветвала да пропускаш.

Общи условия

Активация на акаунт