Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Хубав епизод.
Харесаха ми всички думи на Зорница - и всичко към Марио и Тони и монолога й пред Галя.
Направи ми впечатление, че Галя изглеждаше невероятно. Бременността кара Ралица да цъфти още повече. Светеше.

# 136
А, Анита, това се каня да кажа от много време - Ралица е красива по принцип, но от началото на сезона сияе направо. Simple Smile

Обаче единствено думите на Галя към Зорница не ми харесаха. В смисъл хареса ми посланието в тях, но можеха да измислят нещо по-силно от стандартните клишета - ти си млада, здрава и красива и животът е пред теб.

# 137
Аз си мислех , че Галя ще й го каже направо - "нали ти казах", но тя доста елегантно й го каза . Но и нямаше какво да й каже просто- стореното сторено.Трябва да се продължава напред.

# 138
Би било доста жестоко от нейна страна- не стига, че Зорница се самобичува за стореното, пък и Галя да налее масло в огъня. Simple Smile

# 139
Аз това си мислех - не им ли хрумва на сценаристите да покажат нещо различно от целувка и секс, нещо, което да е по-близо да любовта - да я погали, да я прегърне....
За съжаление Марио не ми изглежда да си пада особено по романтиката, поне не и докато не се влюби истински, което май досега не му се е случвало. А може и да си мисли все още заради началото на отношенията им, че със Зорница нещата са или всичко или нищо без каквото и да е между двете. Предишния беше дърво. Не върви този да върви по същия път или поне не за дълго.

# 140
Ами ако я беше успокоила :"Споко , от прегледа  не виждам причина да не си народиш  цял отбор  дългоноси  киселячета ..."

# 141
Аз това си мислех - не им ли хрумва на сценаристите да покажат нещо различно от целувка и секс, нещо, което да е по-близо да любовта - да я погали, да я прегърне....
За съжаление Марио не ми изглежда да си пада особено по романтиката, поне не и докато не се влюби истински, което май досега не му се е случвало. А може и да си мисли все още заради началото на отношенията им, че със Зорница нещата са или всичко или нищо без каквото и да е между двете. Предишния беше дърво. Не върви този да върви по същия път или поне не за дълго.

Нямам търпение ! Дано Марио да го видим нежен и грижовен към Зорница, точно като я целуваше в промото за сезона .

# 142
Ами ако я беше успокоила :"Споко , от прегледа  не виждам причина да не си народиш  цял отбор  дългоноси  киселячета ..."

Когато Галя каза  , че има предвид големия Ковачев физиономията на Зори беше много сладка Innocent

# 143
Ааа, Марио има много потенциал да бъде нежен, аз вярвам в него. А и разчитаме на Онази целувка Grinning

# 144
Ааа, Марио има много потенциал да бъде нежен, аз вярвам в него. А и разчитаме на Онази целувка Grinning
В трескаво очакване съм да се случи, обаче май ще има още ръфане докато дойде моментът. Grinning

# 145
Къде го видяхте този потенциал досега не знам. Засега е на нож с всеки около него. Да не се окаже, че тази целувка е в края на 52-ра серия Grinning

# 146
Дългоочакваната целувка ще е в епизода, в който ще се появи Банков. Епизодът, в който Марио се доказва като грижовен и нежен. Банков ще ги види как се целуват през полуоткрехната врата, както знаем, става по филмите 😎 Предполагам, че ще ревнува и, най -вероятно, егото му ще поиска реванш. Сцената между него и Огнянова ще е решаваща за окончателното и решение, или, по-скоро , за зрителя да разбере, че тя вече е приключила с миналото си.
Сбогом, Банков, селя ви 😎

# 147
Нищо кой знае какво не съм видяла още. Както казах, още е на изпитателен срок, 50/50 съм. Grinning Сега виждам само един мъж, който изпитва някакво необяснимо за него привличане към нея, но се лута и не знае как да постъпи. Отношението му към нея е колебливо. А тя милата - същата, миналото не я оставя намира, спомена за Банков явно още е пресен и се страхува от чувства, защото не смята, че отново ще бъде щастлива. Да си припомни думите си към него през онази вечер, когато отиде у тях и той й разказа за дъщеря си, че може би някога ще се почувства отново добре и отново ще бъде щастлив. Сега май трябва и на нея някой да ги каже.

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 23:34 от yanitsa.s

# 148
  • Разпиляна във въображението
Галя каза клишета, но като се замислих и аз щях да ги кажа същите. То в тази ситуация какви други философии да развиеш.

# 149
Аз бих й казала, че в онзи момент, когато е взела решението, е смятала, че взима правилното и е нямало как да знае, че след това ще съжалява. Бих й казала, че трябва да поговори, да си излее всичко, което й тежи, да си прости и да продължи напред.
Ирония е това - на него прости, а на себе си не може.

Яху, Марио на покрива с момчето, вчера с Мона накрая, в спешния кабинет със Зорница - все проявяваше топлина, малко му трябва за да я разгърне още.
И с никого не е на нож. С Романова се скара, защото нея я беше страх. Той е решителен и няма място за колебания и затова се дразни на колебливите. Но с никого не се държи безпричинно грубо или лошо. Овиква брат си, ама той се келеши, нормално е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт