Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Хареса ми, че той преодоля омразата си към Мона и дори я върна принудително, за да я лекува. В промото загатнаха, че ще извърши сложна операция, докато другите лекари вече са я отписали.
Eхей, той и неврохирург ли е  Laughing Mона не беше ли с тумор на мозъка.
Забележката ти е уместна, но аз с такова впечатление останах от диалога в промото за следващия епизод. Peace
- Ще го направя заради брат си.
- Не мога да понеса повече надежда /Мона/.
Може и по друг начин да и помогне, но е факт, че останалите лекари я смятат за безнадежден случай.
Т

Марио е българският д-р Хаус-всичко може 😎😁

# 121
Гледам гласуването, има три откроили се дами-Кръстева, Виолета и Зорница-три различни и в същото време прекрасни за мен герои. За мъжете обаче ще е война усещам Joy Miriel, като направи и за тях анкета един от 5-те ми любимци ще трябва да отпадне, ще ми е трудно да реша кой ще е Grinning

Aз харесвам играта на Павлов и факта, че искам да му перна един зад врата, защото героя му  дразни Зорница е показателно, че се справя добре за мен. Simple Smile

Тц, тц как пък все се случва, че и предишния мъж до Зорница искахме меко казано да го "пернем", та сега и този, ама по-леко (все още) ? Joy

# 122
Не съм разбрала да са казали, че Калин не работи в болницата вече, в Канада е бил на специализация, може би е в отпуск.

# 123
Не съм разбрала да са казали, че Калин не работи в болницата вече, в Канада е бил на специализация, може би е в отпуск.
От промото за следващия епизод се разбира това. Марио се ядосваше пред Боби и казваше, че не може някой, който не работи в болницата да се занимава с негови пациенти.

# 124
Яница, съдба, Grinning както казах емоционално осакатени Joy доцента в последствие исках да му шибна един, сега с Марио е различно, че още от сега искам да му перна един зад врата, защото и двамата тръгнаха с грешният крак и  се хапят при почти всеки удобен момент Smile забавни са ми подобни отношения от неприязън към любов

Май Калин и Наталия са имали намерението да останат в Канада, но в последствие това ще се промени с каквото и да се случи на Калин да влезе в болницата като пациент, ще ни се разясни по-добре явно във вторник. Интересно ми е кога са заминали, презокеанско пътуване с толкова малко бебе е било голяма забава Grinning

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 20:43 от maichetoo0o

# 125
  • There I was on a July morning
За гласуването в анкетата не ми достигнаха около 3 гласа. Rolling Eyes   Grinning
Писах, трих, пак писах, но се оказа, че имам много любими дамски образи. bouquet

Актрисата, която играе Мона се справя отлично с ролята си, която "върви" и с неугледен външен вид. Реално момичето  е симпатично, с правилни черти и приятно излъчване /съдейки по снимките в нет-а/.

Преди броени дни, слушах интервю с Дария Симеонова в едно радиопредаване. Тя сподели, че в досегашните епизоди е преживяла 18 критични моменти. Мислила си е, че няма какво повече да и се случи, но се оказало, че може още.... Затова не съм оптимистка относно бъдещето на тяхната двойка. Twisted Evil

# 126
Току що мина промото и ясно казаха ,че Калин не работи в тази болница . Може да е напуснал , а освен това  онази болница  я фалираха , сега тази   е с преназначен персонал .
За да има екшън , ще трябва Калин да го назначат отново  newsm78
А Марио и Зори са ми много забавни като се заджафкат - първо има 1-2 мили думи /инстинктивно изпуснати/  , омекват и двамата и после изведнъж ...на 180 градуса /защото някой нещо  е недоразбрал/  Joy

# 127
Аз на Марио не искам да му перкам шамари, защото тука битката е равностойна - той ръфа, ама и тя не му остава длъжна. Докато преди беше едностранно.

# 128
На мен понякога ми се иска и на двамата да им перна по един лек зад врата. Joy Никой не отстъпва на другия и все не могат да се разберат, а ми се иска да седнат и да се изяснят един път завинаги, кой какъв е, що е, пък тогава да продължават да си се джавкат колкото искат и за каквото искат. Grinning Пък те какво... Току видим добри и нормални отношения и след малко айде старата песен. Grinning Обаче все пак им се кефя на такива отношения, ще има огън, то е ясно. Wink Като се съберат, ако се ръфат така профилактично и някак с чувство за хумор ще са ми още по-забавни. Grinning

# 129
  • Разпиляна във въображението
Еха, ново попълнение с чудесен аватар и подпис Simple Smile

Очаквам Марио да разбере, че е влюбен. Бързо се разсъблича и може да разучи таванското помещение и диванче. Няма да се цепи от колектива.

# 130
Ели, не съм го видяла това промо. Гледах само там където са в коридора с Марио и той му казва нещо “вие ли идвате от Канада” и Пенев му обяснява, че е киселяк.
Но иначе има логика при затварянето на болницата да е бил съкратен, както всички други и да не са го назначили пак, защото го е нямало.  

# 131
Хареса ми, че той преодоля омразата си към Мона и дори я върна принудително, за да я лекува. В промото загатнаха, че ще извърши сложна операция, докато другите лекари вече са я отписали.
Eхей, той и неврохирург ли е  Laughing Mона не беше ли с тумор на мозъка.
Забележката ти е уместна, но аз с такова впечатление останах от диалога в промото за следващия епизод. Peace
- Ще го направя заради брат си.
- Не мога да понеса повече надежда /Мона/.
Може и по друг начин да и помогне, но е факт, че останалите лекари я смятат за безнадежден случай.
Т

Марио е българският д-р Хаус-всичко може 😎😁

HumbleBumble много хубава профилна снимка 😉

# 132
Аааа, нека следващият път да не е в болницата, много ми се иска да видя дома на Зорница, а и те вече маркираха душовете Joy

# 133
Аааа, нека следващият път да не е в болницата, много ми се иска да видя дома на Зорница, а и те вече маркираха душовете Joy

Където и да е, само да има любов и романтика ♥

# 134
Аз това си мислех - не им ли хрумва на сценаристите да покажат нещо различно от целувка и секс, нещо, което да е по-близо да любовта - да я погали, да я прегърне....

Общи условия

Активация на акаунт