Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Актрисата, която пресъздава образа на Мона не е ли Гергана Плетньова?

# 106
Актрисата, която пресъздава образа на Мона не е ли Гергана Плетньова?
Да, точно тя е Simple Smile Даже тук обсъждахме, че в реалния живот е симпатична девойка Simple Smile

# 107
  • София
На мен пък всякак ми е несимпатична. Има нещо отблъскващо в нея.

# 108
Ехоо Simple Smile) аз съм една лежаща бременна, та мисля да се присъединя и да следя активно дискусиите за любимия ми сериал! Simple Smile) коментираме във фейсбук, но тук е доста по-интересно Simple Smile
Laughing Ние тук сме като ракета , която се е отделила от  кораба-майка и сме на собствен ход  Peace
През лятото се опукаха няколко теми  без да има  излъчване на сериала  smile3501
До сега не е било да ми се иска по-скоро да идва вторник  Laughing
Много добро попадение с историята на двамата братя през този сезон . Ще имаме и нова /малко  напрегната в началото/ любовна история , ще имаме  забавни "дуели" между Калин и Марио , ще имаме и мутренска история , забавни случки  с жената-трофей от бръшляновата лига .Интересно как ще приключат и историята с бебето на Хинови .

# 109
Сравнението е с това колко са я обезобразили във филма за по-голяма достоверност на образа. За да го направят и да акцентират толкова на нея значи е нужно да се приключи с миналото. Не вярвам да може да се помогне на човек който вече се е предал и не желае да живее. Не вярвам Марио да се окаже с още свръх възможности. Дори и да не може да прости достатъчно е да се отнесе човешки към нея и да се приключи.

# 110
Яху,  съгласна съм с теб. Не е и нужно да я спасяват. Тя беше необходима, за да разберем какво се е случило и за да могат да си простят - Тони, Марио и Мона. И за да видим все пак човечността на двамата братя, изразяваща се в различни аспекти.

Според мен миналия сезон малко тъпчеха в едни и същи неща. Докато сега действието се развива доста динамично, освен това с новите герои и старите живеят втори живот. Само Мазови са много гадно забатачени...

Ели, я да те питам, ти ли беше тази, която миналият сезон, като се шокирахме, че Банков е скрил за жена си, ни казваше, че щеше да е странно, ако беше някой мъж с необикновени достойнства, пък той си е най-обикновен? Някой го казваше и ми се върти в главата, че беше ти, ноне съм сигурна.

# 111
Яху,  съгласна съм с теб. Не е и нужно да я спасяват. Тя беше необходима, за да разберем какво се е случило и за да могат да си простят - Тони, Марио и Мона. И за да видим все пак човечността на двамата братя, изразяваща се в различни аспекти.

Според мен миналия сезон малко тъпчеха в едни и същи неща. Докато сега действието се развива доста динамично, освен това с новите герои и старите живеят втори живот. Само Мазови са много гадно забатачени...

Ели, я да те питам, ти ли беше тази, която миналият сезон, като се шокирахме, че Банков е скрил за жена си, ни казваше, че щеше да е странно, ако беше някой мъж с необикновени достойнства, пък той си е най-обикновен? Някой го казваше и ми се върти в главата, че беше ти, ноне съм сигурна.
smihesorry Изключено е да си спомня това . Звучи като  нещо , което бих казала за Банков , но е прекалено  възпитано   Joy  Ако има някоя поне малка обидичка , може и да съм  аз  Thinking

# 112
Малко странно би било след консултация с неврохирург и двама онколози, нашият обикновен коремен хирург да реши казуса с мозъчния тумор, но той е Супер Марио все пак, не е невъзможно Grinning

Майче, това му е проблема на Марио - че Тони и Зорница се сприятеляват и има помежду им духовна близост. Той това не го умее, не знае как да го направи и затова така бясно ревнува. Ако се съревноваваше с брат си за това кой ще я замъкне в леглото пръв, нямаше да има проблеми, в това е опитен Grinning

Между другото, в сцената в съблекалнята изглеждаха като дългогодишна двойка - той я обиди, тя му го върна, скараха се, тя затръшна вратата... Grinning Очаквам при следващата им среща да се държат все едно не е било нищо Joy
Не мисля, че ще се излекува изведнъж, но аз какво пък знам, те сценаристите са ни чудотворци Joy

Maрио е по-разговорлив от Магарето, ама в толкова грешна посока използва тази си разговорливост, че сам си се закопава. Общуването с жените не му е силна страна, за разлика от Тони, той вижда, че Зорница е тъжна и се опитва по свой сладък начин да я развесели, а и сега с Мона ми е много мил в опита си да й помогне Simple Smile

Но като цяло май общуването му с хората е трудно-Романова, Зорница, Тони сега и Калин Grinning

И аз смятам, че ще се държат сякаш не е станало нищо, ако го направят  това ще е все едно да си признаят, че другия е спечелил битката, до следващия момент, в който пак ще се захапят за нещо Grinning

Актрисата в ролята на Мона се справя чудесно Simple Smile

# 113
Е, Ели, то беше доста по-цветисто, аз само пресъздавам основната идея Joy Както и да е, исках просто да питам дали Марио влиза в графата необикновен мъж Grinning

Майче, на Марио му трябва само едно - да повярва, че Зорница си струва. Стане ли това, ще се бори със зъби и нокти за нея. И няма да е дърво спрямо нея със сигурност. Той мре да се грижи за някого. Брат му се задушава от тия грижи, ама Зорница направо ще цъфти. Grinning

А Тони може да я развеселява, но така не може да я излекува.

Интересно ми е Калин сега с какъв статут ще дойде в болницата, ще оперира ли и ще се съюзи ли с Романова срещу Батко, щото тя му е вдигнала мерника,  а явно и Калин ще го направи Grinning

# 114
Романова много се изблещи  Rolling Eyes на Батко  за онази супер-сложна и особена операция , но после бяха в добър синхрон и даже ми се стори /когато пациентът  прескочи трапа/ ,че тя му хвърля особени погледи ... Даже леко се притесних ,че някой може да измисли  някаква афера между тях  Naughty  .
... Както и да е, исках просто да питам дали Марио влиза в графата необикновен мъж Grinning
Ами-и-и по моите ЛИЧНИ /да не скочи някой опонент/критерии , Марио  е  доста високо в  класацията  ми за "необикновен мъж" . Той не е някакво разглезено момченце , което вечно се е държало за полата на майка си , научил се е на  отговорност , каквато трудно ще понесат повечето мъже . Да не говорим ,че е супер-грижовен .
Големият проблем с "дърварското" поведение /на прекалено бързо и по неволя пораснало момче/  скоро ще го преболедува , имаме си Кака-лекарка  Laughing .

# 115
Fairy, така е, нямам предвид любовно, а като приятел с когото да си споделя неща,  по-общителен е и  има подход към хората за разлика от брат си. Марио трябва да счупи гипса както се казва, да се поотпусне малко Grinning и да не е все с рогата напред към хората.

Тони мисля, че поради периодичното му забравяне да си пие хапчетата на време, могат да му спретната някое влошаване и отхвърляне на трансплантирания черен дроб, надявам се да не стане, не искам да му видят сметката.

Калин, чудя колко време ще му дадат преди да го претрепят и стане пациент в болницата, дано им дадат поне 1-2 епизода щастие с Наталия преди и тях да ги забият в драмата. Simple Smile

Ели, не смятам, че ще върнат подобна история с Романова пак, иначе Зорница ще е поредната, която ще е делила мъж с някоя от жените в болницата и ще влезе в манастир тогава Sweat Smile

# 116
  • тук, на мястото си
Много хубава анкета!
Гласувах за Кръстева, Романова, Виолета Захариева и Ненева, бих добавила и Наталия, макар че миналия сезон я побъркаха, този още не знам.
За мене сега започва истинския филм, със завръщането на Калин. Не харесвам Марио, по-точно не харесвам артиста В.Павлов.

# 117
Гледам гласуването, има три откроили се дами-Кръстева, Виолета и Зорница-три различни и в същото време прекрасни за мен герои. За мъжете обаче ще е война усещам Joy Miriel, като направи и за тях анкета един от 5-те ми любимци ще трябва да отпадне, ще ми е трудно да реша кой ще е Grinning

Aз харесвам играта на Павлов и факта, че искам да му перна един зад врата, защото героя му  дразни Зорница е показателно, че се справя добре за мен. Simple Smile

# 118
  • София
Сравнението е с това колко са я обезобразили във филма за по-голяма достоверност на образа. За да го направят и да акцентират толкова на нея значи е нужно да се приключи с миналото. Не вярвам да може да се помогне на човек който вече се е предал и не желае да живее. Не вярвам Марио да се окаже с още свръх възможности. Дори и да не може да прости достатъчно е да се отнесе човешки към нея и да се приключи.

Да, съгласна съм с това. Просто вмъкнах, че и героинята, и актрисата не са ми приятни.

# 119
Като гледам послвдните няколко епизода, си мисля, че може и да разделят Мазови този сезон. Нищо чудно Ваня да успее с опитите си, както и се очертава да роди в България. Така ги виждам нещата - разделени 30 епизода и преди края се събират - подобно на Калин и Наталия. Интересно ми е само при кого ще е бебето.

Продължавам да не разбирам Калин защо вече не е служител на болницата.

Общи условия

Активация на акаунт