Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Fairy, много благодаря!🍀 Явно фен групите са няколко, а аз не чета в точната.

# 91
Обаче вчера като чух репликите на Зорница, че е направила аборта, за да го освободи Банков от трудното решение, но е наказала себе си и сякаш прочетох пост на Fairy  Laughing Това са нейни думи Simple Smile Четат и сценаристите тук, четааат  Laughing
Mарио толкова много ми харесва като персонаж, че вече изпадам в ужас да не би да се окажат истина слуховете за връщането на Банков. Дано, ако е така, да го вкарат в друга сюжетна линия.
Cтана ми тъжно и нa мен вчера за Cтаменова. Kак си страда тихо цял ден, но добре, че не й изби да се оплаче, натякне на някого (Врабчев, примерно  Mr. Green) че щеше да отиде на кино и изненада, и всичко Mr. Green

# 92
Ехоо Simple Smile) аз съм една лежаща бременна, та мисля да се присъединя и да следя активно дискусиите за любимия ми сериал! Simple Smile) коментираме във фейсбук, но тук е доста по-интересно Simple Smile

# 93
Обаче вчера като чух репликите на Зорница, че е направила аборта, за да го освободи Банков от трудното решение, но е наказала себе си и сякаш прочетох пост на Fairy  Laughing Това са нейни думи Simple Smile Четат и сценаристите тук, четааат  Laughing
Mарио толкова много ми харесва като персонаж, че вече изпадам в ужас да не би да се окажат истина слуховете за връщането на Банков. Дано, ако е така, да го вкарат в друга сюжетна линия.
Злати, моментът с разговора й с Галя беше много силен, много тъжни думи, показващи, че ясно осъзнава какво си е причинила сама. Много се радвам, че и Галя се опита да я успокои, а не й натякна вината й.
Иначе и аз съм като теб - паля свещи да няма завръщане на призраци Grinning
На мен след вчерашния епизод ми е много мъчно за Марио. Изглеждаше толкова гневен и отчаян. В кабинета така му огря лицето след думите на Зорница и после рухна при разговора с Тони. Много ми се иска скоро да разбере, че между Тони и Зорница няма нищо...

# 94
Злати, моментът с разговора й с Галя беше много силен, много тъжни думи, показващи, че ясно осъзнава какво си е причинила сама. Много се радвам, че и Галя се опита да я успокои, а не й натякна вината й.
На мен след вчерашния епизод ми е много мъчно за Марио. Изглеждаше толкова гневен и отчаян. В кабинета така му огря лицето след думите на Зорница и после рухна при разговора с Тони. Много ми се иска скоро да разбере, че между Тони и Зорница няма нищо...
Май Марио и Калин няма да започнат много добре другата  седмица

# 95
  • София
Сега, в края на рекламите, показаха някакво 2-секундно промо. Захариев отваря вратата и отвън стои Фотев с един от охранителите и мълчи. Аз изтръпнах, за Захариев не знам 😁😁😁

# 96
Той може просто кротко да попита.... ама нали е дърво!
Не.... предния беше дърво, този беше робот???

# 97
Бездушен мрачен робот Joy

Дона, какво и кого да попита? Попита брат си, той не отрече. Няма да попита Зорница, то това ще е равносилно на признание в любов Grinning
Въпреки че е много тъп. Ако магията се беше случила, както каза, Зорница щеше да знае за трансплантацията, защото щеше да е видяла белега.

Пешко явно го чакат тежки дни с Фотев. Да видим ще се справи ли поне този път мъжки.

# 98
  • Wonderland
Сега, в края на рекламите, показаха някакво 2-секундно промо. Захариев отваря вратата и отвън стои Фотев с един от охранителите и мълчи. Аз изтръпнах, за Захариев не знам 😁😁😁
Хаха, да, и аз. Ама Пешко ако си остане същия мишок, какъвто си беше до сега, и прави каквото другите му кажат, проблеми с Фотев няма да има Joy

pticasprujina, видях рекламата, и на мен на нея ми прилича Hug
Като съм заговорила за Ирина Митева. Гледах я преди няколко дни в това клипче https://youtu.be/otm5kgeQORk  Ако на някой му е интересно Hug

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 19:34 от Li77le Devil

# 99
Бездушен мрачен робот Joy

Дона, какво и кого да попита? Попита брат си, той не отрече. Няма да попита Зорница, то това ще е равносилно на признание в любов Grinning
Въпреки че е много тъп. Ако магията се беше случила, както каза, Зорница щеше да знае за трансплантацията, защото щеше да е видяла белега.

Пешко явно го чакат тежки дни с Фотев. Да видим ще се справи ли поне този път мъжки.
Проблемът е в начина, по който пита. Той всеки път започва разговорите с Тони на нож - затова Тони си го дразни. А Зорница - нека да означава обяснение в любов, да видим как ще реагира Blush Права си и за белега.
НОООО, в сериала нещата не се случват като в реалния живот, ще се джафкат още Joy

# 100
Зорница все в емоционално осакатени се влюбва, такива дето трябва да им набиваш канчето и укротяваш Joy единия непоклатимо дърво, другия бездушен робот, не ми се мисли пък какъв е бил онзи в седем годишната връзка.
Марио се самонавива, това че се сприятеляват Зори и Тони не значи, че спят заедно. Тя съвсем ясно му каза, че не се е случило нищо между тях. Разбирам, че вярва на брат си повече относно това отколкото на нея, но ако беше спала с Тони, щеше да му го каже само да му натрие носа в ситуациите, в които се заяжда с нея и я  нарича едва ли не лека. Но той толкова се дразни и ядосва от това, че са близки те двамата, че изобщо не мисли трезво и не използва главата си.
Fairy, видяхме със Захариев и Виолета, че не е нужно особено разсъбличане за да станат нещата Smile
От промото се вижда, че Марио ще лекува Мона, казвайки й, че го прави заради Тони.
Захариев, горкия ще вземе да получи инфаркт накрая, предните двама директори пиеха алкохол, той по-добре да си вземе успокоителни Grinning.

# 101
  • There I was on a July morning
Fairy, видяхме със Захариев и Виолета, че не е нужно особено разсъбличане за да станат нещата Smile
Те ако имаха връзка, щяха вече да са се събличали поне веднъж, не може всеки път с дрехи.  Laughing

Предполагам, че на Марио му се поизясни, че отношенията им не са любовни.
Не мога да повярвам, че го казвам, но чак не ми се ще героят на Вергов да се връща в сериала, за да не обърка зараждащата се връзка между Огнянова и Батко.  Rolling Eyes Laughing
Хареса ми, че той преодоля омразата си към Мона и дори я върна принудително, за да я лекува. В промото загатнаха, че ще извърши сложна операция, докато другите лекари вече са я отписали.

# 102
Хареса ми, че той преодоля омразата си към Мона и дори я върна принудително, за да я лекува. В промото загатнаха, че ще извърши сложна операция, докато другите лекари вече са я отписали.
Eхей, той и неврохирург ли е  Laughing Mона не беше ли с тумор на мозъка.
А с думите, че магията вече се е случила, дали няма предвид само, че усеща Тони да се е влюбил в Зорница.

Вчера във фейсбук имаше коментар, че уж Cтаменова беше по-голяма от Врабчев, а той навърши 50 години преди нея  Laughing Hе внимават в някои детайли  Mr. Green

# 103
  • There I was on a July morning
Eхей, той и неврохирург ли е  Laughing Mона не беше ли с тумор на мозъка.
Забележката ти е уместна, но аз с такова впечатление останах от диалога в промото за следващия епизод. Peace
- Ще го направя заради брат си.
- Не мога да понеса повече надежда /Мона/.
Може и по друг начин да и помогне, но е факт, че останалите лекари я смятат за безнадежден случай.

# 104
Малко странно би било след консултация с неврохирург и двама онколози, нашият обикновен коремен хирург да реши казуса с мозъчния тумор, но той е Супер Марио все пак, не е невъзможно Grinning

Майче, това му е проблема на Марио - че Тони и Зорница се сприятеляват и има помежду им духовна близост. Той това не го умее, не знае как да го направи и затова така бясно ревнува. Ако се съревноваваше с брат си за това кой ще я замъкне в леглото пръв, нямаше да има проблеми, в това е опитен Grinning

Между другото, в сцената в съблекалнята изглеждаха като дългогодишна двойка - той я обиди, тя му го върна, скараха се, тя затръшна вратата... Grinning Очаквам при следващата им среща да се държат все едно не е било нищо Joy

Общи условия

Активация на акаунт