Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Прекрасен ден за разходка, слънчево и разтоварващо Simple Smile
Ето друга снимка на Зорница и Марио, на тази поне се гледат един друг, едно такова любопитно Grinning :

Неговият поглед казва : Ела, но да знаеш, че искам всичко и завинаги ! 😉

# 181
Да се включа и аз една от редовно четящите, но почти не успявам да пиша, защото докато се скрия от децата и то вече сте минали на нова вълна. Включвам се във всяка анкета тук дадох глас за Зорница и д-р Кръстева.
Епизода в петък много ми хареса най-вече думите на Огнянова пред Галя. След това признание немога да си представя да се появи Банков и тя да се върне при него колкото и да я гони.
 При Жекова развитието също ми хареса добре, че малкия побутна нещата.
С нетърпение чакам епизода във вторник. Има ли го някъде промото вече качено.

# 182
Мелани, добре дошла Hug
С промотата, за съжаление, е много крива работа и ще го качат вероятно утре.

# 183
  • София
Явно много ми се е спяло, че не видях, че анкетата е само за женските персонажи. А аз търсех Мазов. Grinning

# 184
  • somewhere near the sea
Много вълнуващ край на предната серия. Hug

# 185
Прекрасен ден за разходка, слънчево и разтоварващо Simple Smile
Ето друга снимка на Зорница и Марио, на тази поне се гледат един друг, едно такова любопитно Grinning :

Неговият поглед казва : Ела, но да знаеш, че искам всичко и завинаги ! 😉
Не, че е от голямо значение , но разликата в годините им е 16 😀 Фотев и Фотева там е още по-страшна-36 😯😯😯

# 186
16, но на актьорите. Героите са с две-три години разлика Simple Smile

# 187
Е то разликата не е толкова видима заради грима и прическата на Диана, на героите им разликата сигурно е към 5-6 години. Вече при Фотеви разликата си е видима и няма как да се скрие, а и това си е търсеният ефект-мъж с доста по-млада съпруга, която може да му е дъщеря.
Мелани, добре дошла в милата ни компания Simple Smile

Яница, тази на Димо е от фотографката, а тази на Зорница и Марио я видях в една статия за началото на сезона, която ми излезе във фейсбук Simple Smile

# 188
Фотеви и двамата много ми харесват.

# 189
Фотеви и двамата много ми харесват.

О, определено са интересни персонажи.  аз в началото не им симпатизирах и се чудех защо ги вкарват, но сега ги гледам с кеф Simple Smile

# 190
На мен ми е много интересно как ще се сблъскат Фотева и Тасев. Той се изживява като супер праволинеен, че не виждам как дори ще погледне женена жена. Да не говорим за нещо повече. Че и жена на шефа при това.

# 191
Аз нямах никакъв интерес към тях, но сега са ми много интересни, Фотев много ми харесва как си играе ролята, а с Ина искрено се забавлявам Grinning
Мелани, да, и аз се чудя. Но подозирам, че той джентълменски ще се опитва да й помогне в началото и без да иска ще се случат нещата.

# 192
Аз нямах никакъв интерес към тях, но сега са ми много интересни, Фотев много ми харесва как си играе ролята, а с Ина искрено се забавлявам Grinning
Мелани, да, и аз се чудя. Но подозирам, че той джентълменски ще се опитва да й помогне в началото и без да иска ще се случат нещата.

Айде малко и Тасев да се развихри на любовния фронт, даже Пенев е по-напорист в свалките 😉

# 193

Айде малко и Тасев да се развихри на любовния фронт, даже Пенев е по-напорист в свалките 😉
На Пенев не са свалки, ами мазналки😁😂

# 194
И аз се чудя Тасев как ще стопли чувствата с Фотева 🤔 Може би Фотев ще я нарани с нещо и Тасев ще е насреща за утеха. Искам да видя Фотев как вие 😎

Общи условия

Активация на акаунт