Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 165

Между другото, не мога да не отбележа броя на гласувалите в анкетата - 122! А пишем 10 души на кръст. Засрамете се! Joy Даже се опитваме да си вземем забележка и да обхващаме повече теми от сериала Innocent Grinning

Ти го каза - опитваме се, ама май без успех. Joy Май пак кривнахме от правия път. Flushed Grinning
Ако някой обича  само да чете , защо да го насилваме да  пише ?
Няма "спуснати" опорни точки за това  кого трябва да харесваме или пък не .
Ако някой се дразни  от мненията на активните , може да изрази своето мнение  или да не хаби нерви  като ни чете .
Аз харесвам Мазови , но в момента какво да им коментирам - забиха ги с тази украинка , ще трябва да бълвам обиди  , а не искам  Peace
Хубав ден , хайде   на разходка !

# 166

Между другото, не мога да не отбележа броя на гласувалите в анкетата - 122! А пишем 10 души на кръст. Засрамете се! Joy Даже се опитваме да си вземем забележка и да обхващаме повече теми от сериала Innocent Grinning

Ти го каза - опитваме се, ама май без успех. Joy Май пак кривнахме от правия път. Flushed Grinning
Ако някой обича  само да чете , защо да го насилваме да  пише ?
Няма "спуснати" опорни точки за това  кого трябва да харесваме или пък не .
Ако някой се дразни  от мненията на активните , може да изрази своето мнение  или да не хаби нерви  като ни чете .
Аз харесвам Мазови , но в момента какво да им коментирам - забиха ги с тази украинка , ще трябва да бълвам обиди  , а не искам  Peace
Хубав ден , хайде   на разходка !

Съгласна! Wink

# 167
Ели, съгласна съм с теб Hug
Мен всичко ми е интересно, но Мазови специално в момента дълбоко ме отегчават и леко ме натоварват, даже повече от умиращата наркоманка Grinning

П.п. Няма разходка днес, закотвена съм да гледам младежи и девойки в красиви дрехи как се въртят по дансинга Grinning

# 168
Записвам се чак на 12-а страница! Bowtie Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet
Като видях анкетата осъзнах, че нямам любима героиня от сериала. Всяка ме дразни с нещо. Laughing Но пък имам поне 2-3 любимци сред мъжките образи (и не са от новите).
И понеже съм изтървала едни 30-40 стр., връщам се назад да ви изчета (поне пропуснатото от тази тема).

# 169

Засрам. В момента съм се изчервила кат домат.

# 170
  • На Изток от Рая
Благодаря ви момичета за инфото. Малее Димо направо "кърти" Blush. Наскоро го бях гледала в един американски нискобюджетен ужас, където едвам го познах, беше покъртителен(като визия), но тук ми се върна вярата в него хаха:heart_eyes:

# 171
  • Разпиляна във въображението
Димо на фотосесии е добре, но в реала ми е покъртителен - с някакви цветови комбинации, шалчета... бррррр

# 172
Прекрасен ден за разходка, слънчево и разтоварващо Simple Smile
Ето друга снимка на Зорница и Марио, на тази поне се гледат един друг, едно такова любопитно Grinning :

# 173
Ооо, тази е друга работа - той е заинтригуван, а тя леко кокетничи Heart Eyes

# 174
Прекрасен ден за разходка, слънчево и разтоварващо Simple Smile
Ето друга снимка на Зорница и Марио, на тази поне се гледат един друг, едно такова любопитно Grinning :

Майче, къде ги намираш тези снимки ?  Аз вчера с 300 зора една измъдрих само. Grinning

# 175
На тази снимка - заинтригуван? Че той я гледа като ръб Joy

# 176
На мен ми се струва, че погледите им си блуждаят на някъде, не смеят да се погледнат. Grinning Нали сега са в такъв период - хем има някакво привличане, хем в следващия момент се отблъскват по някакъв начин един от друг. Аз така си я тълкувам тази снимка - като изгубени са, не знаят какво да правят с чувствата си и със себе си, страхуват се, най-вече тя, затова не гледа в него, а встрани.

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 17:56 от yanitsa.s

# 177
Той гледа право в нея, неръбесто Grinning Тя гледа встрани, но се усмихва леко срамежливо. Още сме далече от любовта обаче Joy

# 178
Между другото не само, че тези снимки ги няма в сайта на сериала (не знам откъде изникват тогава), но до скоро Васил Бинев го нямаше при актьорите, сложиха го, но Ирина Митева не я виждам. Би трябвало и тя да е там като ново лице и то с що годе важна роля, но...

# 179
И двете снимки приличат на случайно щракнати кадри по време на почивките им, едва ли са снимки от фотосесия  Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 18:00 от Zlati***

Общи условия

Активация на акаунт