Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 674
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ето една снимка на Марио и Зорница. Намерих си я съвсееем случайно. Grinning Явно има и за тях фотосесия, дано не е напразна (като предишната със...знаете кой Grinning )
Скрит текст:

# 151
Скръстени ръце и ръце в джобовете не са никак на добре като език на тялото. Онези предишните фотосесии показваха съвсем друго.

# 152
Предполагам, че ще има и още, няма да е само тази снимка. Може пък другите с напредването на сериала да са по-добри.

# 153
Имаше такива снимки и на предната фотосесия, така че се надявам и сега да има и някакви по-жизнерадостни Grinning Че тази е....да кажем, че не ми връща вярата в любовта Joy

# 154
Нека приемем, че тогава е било много студено, а те не са добре облечени и затова са в такива странни пози Sunglasses

# 155
Езикът на тялото мисля, че пасва много добре на моментното им отношение един към друг-тя със скръстени ръце предпазваща себе си, а той с ръце в джобовете показвайки недоверието си към нея. Simple Smile
Снимките от предния сезон бяха прекрасни, Дона визирам твоя аватар Simple Smile ,  очаквам и за този да ни зарадват с такива

# 156
Ако ще има любов между тия двамата, сто процента има и по-читави снимки от тази, която е в стил „защо, по дяволите, ме карате да се снимам с тази/този” Grinning

Между другото, не мога да не отбележа броя на гласувалите в анкетата - 122! А пишем 10 души на кръст. Засрамете се! Joy Даже се опитваме да си вземем забележка и да обхващаме повече теми от сериала Innocent Grinning

# 157
  • София
Мазов защо го няма в анкетата?

# 158
Майче, и аз чакам новата фотосесия, постоянно ровя за снимки, ама засега греда Joy
Fairy,  нямат какво да кажат хората Joy

# 159
Цитат на: Аглея link=topic=1024219.msg36409630#msg36409630 date=15т20757439
Мазов защо го няма в анкетата?
Мириел ги е разделила на женски и мъжки образи. Като свърши тази анкета, следва втора част с мъжете Simple Smile

Дона, по-скоро са срамежливи Simple Smile или ние сме страшни Joy

# 160
  • На Изток от Рая
Здравейте, да попитам аз по-за познатите. Тази фотосесия на Зорница и Банков първата ли е, която  правят за сериала или има и други с останалите двойки?

# 161
Здравейте, да попитам аз по-за познатите. Тази фотосесия на Зорница и Банков първата ли е, която  правят за сериала или има и други с останалите двойки?

Аз съм виждала на Тасев и Добрева, на Галя и Петър и мисля на Калин и Наталия.

# 162
Countess_M, ето тук може да видиш доста снимки Simple Smile :
https://www.facebook.com/KrasenaPhotography/

Ето тук една на Димо, като подарък е била за 8-ми март от фотографката Grinning, мога да кажа, че в сериала има много привлекателни мъже и ще бъде война като дойде гласуването за тях, ще бъдат повече фаворитите ми се струва Joy :

# 163

Между другото, не мога да не отбележа броя на гласувалите в анкетата - 122! А пишем 10 души на кръст. Засрамете се! Joy Даже се опитваме да си вземем забележка и да обхващаме повече теми от сериала Innocent Grinning

Ти го каза - опитваме се, ама май без успех. Joy Май пак кривнахме от правия път. Flushed Grinning

# 164

Ти го каза - опитваме се, ама май без успех. Joy Май пак кривнахме от правия път. Flushed Grinning
Преди три страници се опитах да пиша за Мазови, но потънаха покрай новата любима двойка Joy

Общи условия

Активация на акаунт