Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Ехх, много ми хареса как Зорница използва метода, който Марио прилагаше върху пациента, за да му обясни какво се случва в душата й. И как го изряза -" Не говорех на вас" Grinning А той все пак я разбра, какво иска да му каже и успя да остане заинтригуван. Много ми харесват такива закодирани разговори. Grinning

# 31
 smile3501 Бързам да споделя /че вече не помня... newsm78 / -МНОГО КУЛТОВ ДИАЛОГ /още преди рекламите/  между Зори и Батко : за болката , за допира и разни други недомлъвки.. Беше много интелигентно  измислено от СЦЕНАРИСТИТЕ  bouquet /и това доживях да кажа /.

# 32
  • Wonderland
Въпреки, че знам, че се преструват, че не знаят Joy ми е много мъчно за Стаменова, защото си мисли, че никой, и особено близките ѝ не помнят за рождения ѝ ден. А каква изненада я чака Heart Eyes

# 33
Ели, ще разкажеш ли на бедното другарче какво си казаха, че не гледам Sad

# 34
  • Разпиляна във въображението
Зорница искаше да говори с него, а той каза, че нещата окончателно са приключили. Той преглеждаше болен и тя
„Палпира ви. Това е метод на физикално изследване, при който, чрез допир получаваме информация какво става вътре в нас. Понякога болката е твърде силна, но странното е, че едновременно искаш да те докоснат, за да те излекуват, а в същото това време тялото ти изпраща сигнал, че това е заплаха…“

Галя правеше преглед на Зорница и се заговориха
"Направих аборта, за да го освободя от трудното решение, но наказах себе си. Сънувам как държа детето си, усещам топлината му… събуждам се и няма никого. Явно трябва да свикна с мисълта, че няма да бъда щастлива.“

Тъп Банков!

Добре, че е фейсбук групата

# 35
Горката Зорница, най-накрая си изля душата пред някой. Много тъжно ми стана, като говореше как сънува детето си и после като се събуди няма никой. Проумяла е какво грешно решение е взела, но късно за съжаление. Заради Банков се лиши от най-прекрасното нещо за една жена. И сега е една самотна жена - нито с него, нито има дете, което поне може да й е утеха. Сега като се обърне назад осъзнава какво е направила, а ако не беше избързала с решението си тогава и беше послушала Галя, нещата щяха да са коренно различни. Съдба все пак, никой не може да избяга от нея.  Не бива да мисли, че не може да е щастлива повече, Галя толкова правилно й каза, че е млада и красива, т.е животът е пред нея. Само Марио според мен може да я спаси от отчаянието, да я накара да повярва в себе си, в любовта и отново да бъде щастлива. Между другото като я видях при Галя на преглед си помислих, боже да не е бременна все пак, ама само за секунда, после се сетих, че е невъзможно. Grinning

Я, Кирилова отново се появи, мислех, че не играе вече. Харесва ми това момиче, не знам защо. Има нещо приятно в нея.

Как добре се прикриват всички пред Стаменова, а съм сигурна, че й готвят изненада. Grinning

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 20:41 от yanitsa.s

# 36
Извинявай, Мириел, но не Банков е тъп в случая с аборта. Зорница сама си е виновна и дойде време да осъзнае грешката си. Късно, обаче...

# 37
  • София
2 гласа от дяволчето.  Peace
1. Катя Кръстева
2. Галя Стилянова

# 38
Сценаристите малко се изложиха с телефонния разговор с Наталия. Чували са, че в Канада е много студено зимата, но Ванкувър е изключение и там никога не е ставало -20гр.

# 39
  • Разпиляна във въображението
Извинявай, Мириел, но не Банков е тъп в случая с аборта. Зорница сама си е виновна и дойде време да осъзнае грешката си. Късно, обаче...

Да, решението е нейно. Цялата връзка се крепеше на нейната заслепеност от него, а в Банков не видях нищо изключително освен, че се държеше дръпнато и мрачно. Та нямаше да е лошо онзи да не лъже и маже преди Зорница да хлътне. Но и нея не оправдавам. Не съм от феновете й.

# 40
Ели, ще разкажеш ли на бедното другарче какво си казаха, че не гледам Sad
Мириел го разказа  страхотно  Peace
След това  доставиха "пакет" за Магда - Васил , тя го вкара в стаята и му крещя , той пак се опита да и дърпа тънката струна и каза ,че ще я чака в 4ч на пейката .Обаче се появи хлапето и му се накара , изгони го и тогава Магда излезе , но вече нямаше никой , само розата .
Малчо сподели със Зори за наркоманския си период /на тавана/ , Батко разбра за ВИП-пациентката на брат си .
Хайде , че Батко  побара Малчо в коридора...
Казаха си силни думи , разбра се ,че Зори знае за хероина , но не и за трансплантацията /Марио реши ,че вече са си много близки/ .  После Батко  влезе в съблекалнята при Зори/по сутиен/, тя поиска той да излезе , а нашият пак я наобижда , че вероятно доста хора са я виждали така . Тя си тръгна и през рамо му каза , че вероятно някоя жена доста го е смазала , за да се превърне в такъв сухар и робот .
София кротко и тъжно си пийваше с Евгения в дома и и тъгуваше ,че само личният състав знае за рождения и ден и токава нахълтаха всички с цветя и поздравления , а най-накрая  влязоха ...бебе-Ани , мама и тате  Laughing
Сега ще дам шанс на "Полицаите"...

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 21:04 от Ели-фен

# 41
  • Wonderland
Калин и Наталия Heart Eyes Милата Стаменова. Просълзих се Heart

В следващия епизод: Тасев към Калин за Марио "Абе, малко е киселяк тоя. Joy Остави го."

# 42
Малчо с тази прическа ме побърква.
Генадиева започна да ми харесва (май след "Дървото на живота" всичко и` прощавам).
Стаменова с Врабчев - много сладки!

# 43
Много ме развълнува този епизод! На няколко пъти ме просълзи Стаменова. А това “приличам на ротвайлер” беше култово 😃

Срещата на Калин с Марио ще бъде интересна 😀

# 44
Решението е нейно, отговорността е нейна и болката е нейна. Като гледам, тя не го и обвинява. Чувството за вина си е нейно. Но на мен ми е мъчно за нея. Не мога да кажа сама си си виновна. Всеки греши и всеки има нужда от утеха, каквато тя няма.

Общи условия

Активация на акаунт