Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Казаха си силни думи , разбра се ,че Зори знае за хероина , но не и за трансплантацията /Марио реши ,че вече са си много близки/ .  После Батко  влезе в съблекалнята при Зори/по сутиен/, тя поиска той да излезе , а нашият пак я наобижда , че вероятно доста хора са я виждали така . Тя си тръгна и през рамо му каза , че вероятно някоя жена доста го е смазала , за да се превърне в такъв сухар и робот .

Тия двамата скоро няма да се разберат, не и преди да спрат да се ръфат постоянно. Joy Много са ми интересни, особено Марио - очите му явно остават в нея (като съдя по наблюденията на Галя), в спешния кабинет за малко не я целуна, обажда й се за съвет (когато спасяваше момчето на покрива), но все пак продължава да й напомня какво мисли за нея, заради оная случка. Привлечен е от нея, то се вижда, но ми се струва, че пред себе си не иска да го признае. Днес пак реши да й напомни този пуст секс в банята. Ама тя как хубаво го нареди. Хареса ми. Тя също не остава по-назад и й се чудя как толкова бързо забравя, когато я нагрубява и на другия ден все едно нищо не е било - усмихва му се, говори му нормално и е мила с него. Няма ли най-накрая да седнат и да си поговорят като нормални хора, за да не се драчат повече за миналото. Само така, като изяснят недоразуменията между себе си могат да започнат да се опознават и да намерят път един към друг.

# 46
Интересно ми е в промото, което дадоха, Захариев и Фотев за какво се разправяха, че и за кръв стана въпрос...

# 47
Решението е нейно, отговорността е нейна и болката е нейна. Като гледам, тя не го и обвинява. Чувството за вина си е нейно. Но на мен ми е мъчно за нея. Не мога да кажа сама си си виновна. Всеки греши и всеки има нужда от утеха, каквато тя няма.
Tова е нещото, което уважавам и харесвам много както в нея така и в Тони, и двамата поемат пълната вина и последствията за случилото се, не обвиняват Банков и Мона за действията си, би било лесно да прехвърлят цялата вина върху тях, но не го правят, поемат цялата отговорност Simple Smile

Сега видях промото Марио ще се захапе и с Калин, това че не работел в болницата пък си давал мнението, накрая Калин каза, че Марио се нуждаел от две зали и за егото си или нещо подобно Joy

# 48
Яница, какви са наблюденията на Галя? В началото на сезона си мислех дали Галя няма да изиграе някаква роля в отношенията на тези двамата, защото е единствената, която знае за аборта и защото се оказа, че ги познава братята. Имат нужда май от малко побутване отстрани, че нещо един на друг не си вярват.

Оууу, не познахме, Марио и Калин ще се хапят? Ще бъде забавно. Пичът става все по-кисел, обаче Joy

# 49
Гледам сега анкетата - само Женито милата на никой не е любимка😀😬 а що съчки събра по горите....

Галя каза на Огнянова, че на Ковачев очите му оставали в нея, а тя отвърна, че с Тони били само приятели. Стилянова каза, че имала предвид другия Ковачев 😃 и Зорница смънка нещо, че били колеги, нищо особено.. 😃😃😃

# 50
Яница, какви са наблюденията на Галя? В началото на сезона си мислех дали Галя няма да изиграе някаква роля в отношенията на тези двамата, защото е единствената, която знае за аборта и защото се оказа, че ги познава братята. Имат нужда май от малко побутване отстрани, че нещо един на друг не си вярват.

Оууу, не познахме, Марио и Калин ще се хапят? Ще бъде забавно. Пичът става все по-кисел, обаче Joy

Имам предвид, че е забелязала как Марио гледа Зорница. Това го каза й на нея по време на прегледа, че е сигурна, че има много ухажори и вижда как Марио я гледа.

Война ще има, даа. Grinning Ама май ще се караме с Батко, да не се заяжда с Калинчо, че... Joy  И без това още ми е на изпитателен срок, да внимава. Joy

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 21:40 от yanitsa.s

# 51
Връщам се - "Полицаите..." нямат шанс , може само да ги слушам като фон...
Спаред мен Марио захапа пак Зори /въпреки  силния и чувствен  диалог в началото/ , защото си помисли ,че тя и Тончо са вече  много близки - помагала му за Мона , разбрала за хероина и т.н. Затова така нервно и налетя в съблекалнята и я заобижда , държи се като пубер , който показва ,че харесва момичето  като го   дърпа за плитките .
И аз не хванах какво говорят Пешко и  босът , много ме развълнува сцената с рождения ден на София .

# 52
Диана е качила току що снимки от сета на филма "Писма от Антарктида". Много добре изглежда на втората снимка.

# 53
Ехх, много ми хареса как Зорница използва метода, който Марио прилагаше върху пациента, за да му обясни какво се случва в душата й. И как го изряза -" Не говорех на вас" Grinning А той все пак я разбра, какво иска да му каже и успя да остане заинтригуван. Много ми харесват такива закодирани разговори. Grinning

Много ми хареса и на мен !
Обаче после пак се сджафкаха 😕

# 54
  • София
Явно Захариев ще е свидетел на някакво престъпление извършено от Фотев или хората му. Ще е яка серията във вторник.

# 55
Връщам се - "Полицаите..." нямат шанс , може само да ги слушам като фон...
Спаред мен Марио захапа пак Зори /въпреки  силния и чувствен  диалог в началото/ , защото си помисли ,че тя и Тончо са вече  много близки - помагала му за Мона , разбрала за хероина и т.н. Затова така нервно и налетя в съблекалнята и я заобижда , държи се като пубер , който показва ,че харесва момичето  като го   дърпа за плитките .
И аз не хванах какво говорят Пешко и  босът , много ме развълнува сцената с рождения ден на София .
Смятам, че той се страхува. Че ще се влюби и ще се окаже такава каквато я описа на Тони. Недоверчив е и това му пречи да й повярва. Обаче какво го тегли все към нея като е такава в очите му, не мога да разбера.

Я кажете Василий поеха ли го все пак момчетата? Grinning

# 56
  • Разпиляна във въображението
Доволно потривам ръце - Калин и Марио ще се хванат за гушите. Браво, браво. Ще е яко. В болницата нямаше никой мъж, който да е равен на Калин, равнопоставен, и нещата ще се случат интересни. Жалкото е, че момчето вече не работи там, може да консултира, а в последствие да им стане "клиент" /Фотева/. Сцената с рождения ден бе чудесна, а младите Генадиеви, тримата, просто бонбончета.

Иначе Марио си направи крив извод, че нещата между Тони и Зорница са напреднали. Лоша комуникация. Зорката му се навика. Хубавото е, че Марио размисли върху думите на Мона, Тани и Зорница, и тръгна след Мона, връщайки я в болницата. Хубаво гушка пациентите. Явно успява да ги успокои и те се предават.

# 57
Ооо, Мириел,  да разбирам ли, че Батко все пак е проявил разум и благородство спрямо Мона? Значи не е чак такава дървена глава Grinning

# 58
  • Разпиляна във въображението
Да. Тони му наби в главата, че вината, че е започнал наркотиците е негова /въпреки, че онази му е дала първата доза, а накрая го е изоставила безпомощен пред болница/, че той се е заразил. Мона заяви, че не е търсела Тони и още нещо, но ми се губи. А Зорница му каза, че май целта му е да превърне Тони в себе си и още работи, включително и за жените.

Мона си тръгна, а Марио изтича след нея. След лека съпротива я гушна и май я повлече към болницата.

Разбирам Марио. Страхува се, че брат му може да затъне отново. В крайна сметка предишния път едва не го е загубил и все още му няма много вяра. Ще се оправи.

# 59
О ,да , след като Зори го сдуха и наобижда , той излезе на снега и върна Мона обратно /гушна я на ръце , защото тя почти беше припаднала/.
Във вторник ще е яко ритане по кокалчетата с Калинчо  #2gunfire #2gunfire
А бе , ще го  оправят това момче , ще омекне и ще пие вода от ръката на Кака  Joy
Мириел , нещо на дует го докарваме  Joy
Не мога да повярвам ,че сценаристите успяват вече толкова серии да ме впечатляват  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт