Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предпочитанията на потребителите на форума за героите в сериала?
Какви са мненията за развитието на отношенията между героите в сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предпочитанията на потребителите на форума за героите в сериала?
-
Какви са мненията за развитието на отношенията между героите в сериала?
-
Какви са очакванията и предположенията за предстоящите епизоди на сериала?
-
Какво се случи в последния епизод на сериала?
Много са ми интересни, особено Марио - очите му явно остават в нея (като съдя по наблюденията на Галя), в спешния кабинет за малко не я целуна, обажда й се за съвет (когато спасяваше момчето на покрива), но все пак продължава да й напомня какво мисли за нея, заради оная случка. Привлечен е от нея, то се вижда, но ми се струва, че пред себе си не иска да го признае. Днес пак реши да й напомни този пуст секс в банята. Ама тя как хубаво го нареди. Хареса ми. Тя също не остава по-назад и й се чудя как толкова бързо забравя, когато я нагрубява и на другия ден все едно нищо не е било - усмихва му се, говори му нормално и е мила с него. Няма ли най-накрая да седнат и да си поговорят като нормални хора, за да не се драчат повече за миналото. Само така, като изяснят недоразуменията между себе си могат да започнат да се опознават и да намерят път един към друг.

Ама май ще се караме с Батко, да не се заяжда с Калинчо, че...