Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз да си кажа, че гласувах на първо място за Кръстева. После са ми Галя и Лора.

Някой спомена, да кажа и аз - Евгения този сезон ми харесва. Не говори дразнещо като преди.

# 61
Мен Евгения по принцип много не ми пречи, но в този сезон пък и не я виждам, та не мога да преценя харесвам ли я, дразни ли ме Grinning

А бе , ще го  оправят това момче , ще омекне и ще пие вода от ръката на Кака  Joy

Joy

Животът на Марио е бил много тежък. Суров. Живот, в който той е водел безмилостна битка със смъртта и се е борел със зъби и нокти за живота на брат си. Той няма място за съмнение, за колебание, за компромис дори. Трябва да действа твърдо, да реже до кокал и да е сигурен, че няма да затъне отново брат му. Така е свикнал, така е живял 15 години и му е трудно да изпусне нещата от контрола си. Тони е имал брат си, Марио е бил съвсем сам. Как да се довери, как да омекне за два дни и т.н. Ще се научи, просто ще му трябва време и малко бой по дървената тиква Grinning

Правилно ли видях на една от снимките, че Ася се е появила също?

# 62
Правилно ли видях на една от снимките, че Ася се е появила също?

Да, Ася отново е в болницата. Интересно ми е, дали и нея ще я забъркат в някоя история или ще си е само за фон там, като останалите сестри. Ще ми се да я видя в действие.

# 63
Този епизод беше БРУТАЛЕН!!!

Зорница ми къса сърцето - в разговора с Марио(и двата), и със Стилянова. Много мъка е насъбрала, много Sad Хареса ми, че каза на Марио какъв е - нека малко да му дойде акъла в главата! Иначе  - много ОГИН, много ток между тях.
Впечатлена съм(както вече отбелязахте), че и двамата с Тони не обвиняват другите за собствената си "Критична точка". Масата хора обвиняват другите.
В тази връзка - видях, че Мона захапа Тони за ръката - какво казаха за изследванията й за СПИН и хепатит? Опасявам се, че може да го е заразила с нещо Sad Дано не са се сетили за това сценаристите, ще ме съсипят направо
За пореден път го харесах  - в разговора със Зорница на тавана показа, че осъзнава какво е направил брат му, за да го измъкне от тинята и го цени. Въпреки караниците им, Тони не е неблагодарното леке, каквото се опитват да го изкарат някои.
Добре, че беше хубавата изненада за Стаменова, че епизодът беше тежък.

Аз си мисля, че в крайна сметка Калин и Марио ще се надушат и ще станат приятели. Калин защо вече не работи в болницата? Тая специализация нали е временна?

# 64
Абсурден сценарий.Частна болница да приеме неосигурен пациент?Никога.Тези изобщо виждали ли са наркоманка?Охранената мома може да е всичко друго,но не и наркозависима.Изключително слаба игра.Можеше  да отиде до някоя б-ца от раздаващите метадон и да понаблюдава пациентите.Сутрин им го раздават и тръгват на талази.Поне да види как се държат,движение,говор.Много специфично.

# 65
Абсурден сценарий.Частна болница да приеме неосигурен пациент?Никога.Тези изобщо виждали ли са наркоманка?Охранената мома може да е всичко друго,но не и наркозависима.Изключително слаба игра.Можеше  да отиде до някоя б-ца от раздаващите метадон и да понаблюдава пациентите.Сутрин им го раздават и тръгват на талази.Поне да види как се държат,движение,говор.Много специфично.
Тя каза в миналия епизод, че вече не взима наркотици. В такова окаяно състояние е заради тумора. За липсата на осигуровки Тони каза, че ще се погрижи. Може да е платил за престоя ѝ.

# 66
Дона, когато си говореха сестрите казаха, че изследванията й за СПИН са отрицателни. За хепатит C са открили антитела, но не ми е ясно заразна ли е и по какъв път се предава вируса. Така или иначе, Тони вече е бил заразен в миналото от нея. Aз се опасих за Зорница, когато Mона си извади абоката.
От промото за епизода си мислех, че ще е скучен, но за пореден път съм изненадана приятно. Досега само един не ме е е завладял - втори или трети, не помня вече, дори и не помня защо не ми беше интересно.  

# 67
Когато си заразен с Хепатит С, после имаш антитела цял живот. Тони също има, щом е бил заразен. Хепатит С се предава по кръвен път - кръвопреливане, секс, замърсени игли. Слабо известно е, но при татуиране също има огромна опасност, независимо, че се ползват стерилни игли. Тъй като иглата, с която се боде човек, който е с Хепатит С, се топи в боята и по този начин боята се заразява. Поради тези причини в последните години почнаха да правят татуировки с бои за еднократна употреба.

# 68
Аз не чух да са казали, че е бил заразен с Хепатит, той под "заразен" мисля, че имаше предвид дрогата.
Но пък.....наркотици, едва ли са ползвали отделни игли, необезопасен секс....възможно е.

# 69
Когато си заразен с Хепатит С, после имаш антитела цял живот. Тони също има, щом е бил заразен. Хепатит С се предава по кръвен път - кръвопреливане, секс, замърсени игли. Слабо известно е, но при татуиране също има огромна опасност, независимо, че се ползват стерилни игли. Тъй като иглата, с която се боде човек, който е с Хепатит С, се топи в боята и по този начин боята се заразява. Поради тези причини в последните години почнаха да правят татуировки с бои за еднократна употреба.
Значи Тончо е "ваксиниран" , той и затова си е скапал черния дроб - от хепатита . Сега само Мона да не изкрейзи и да захапе Батко или Кака , че ще започне една мъка ....
Интересно ми е какво са измислили като диалози  между Калинко и Марио  Party
За съжаление този хепатит може да ти пропълзи и от педикюр , зъболекар и т.н. /при по-немарлива хигиена /.

# 70
  • Ланкър, планините Овнерог
Хепатит Ц само по кръвен и полов път се предава. Не от немърлива хигиена, А е свързан с хигиената.
Ц е отвратителен.

# 71
Понякога при педикюр се разкървавява при впит нокът , при манипулация по почистване на зъбен камък също .  Това не е ли опасно ?

# 72
Абе ще се разбере. Дано притесненията ми се окажат безпочвени, МОЛЯ!

# 73
  • Ланкър, планините Овнерог
Понякога при педикюр се разкървавява при впит нокът , при манипулация по почистване на зъбен камък също .  Това не е ли опасно ?
Ако правещия педикюр или друго е заразен и пусне кръв, да, опасно е. Ако не са дезинфекцирани уредите и преди това е действал върху заразен и го е разкървавил, да, опасно е.
Свекърва ми е с Хепатит Ц, та ми е ясен.

# 74
Гласувах за Наталия и Виолета.

Тази седмица ще мога да го гледам.

И на мен ще ми е интересен сблъсъка между Калин и Марио.
Не харесвам нито Зорница, нито братята.

Общи условия

Активация на акаунт