"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 74 568
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте  Hug
Гледам сериала, но се отказах да пиша. Дразня се, че сценаристите използват добродетелите на героите и ги правят на глупаци....
Фатих не иска да види сестра си и обясни на Нур каква е причината, но тя  упорито продължава да го моли да се държи добре със сестра си...да го направи заради нея....
В снощния епизод, Фатих отиде да каже на Ийт, кой е в дъното на възникналия проблем с рождения ден, Нур веднага скочи да отбранява Фикрет, да не би брат й да я обиди....
Добре, Нур направи грешка, като доведе Фикрет да ги сдобрява с брат й...подведе и Ийт...Но след като Фатих й каза, че допуска огромна грешка, Нур трябваше да спре да се намесва в отношенията между брат и сестра....Защото упорството на Нур вече излиза от границите на добротата....но ще премълча на какво започва да прилича.....
Хубав ден на всички  Hug
Е, сега, била Нур добра,нали трябва да има материали за още серии, какво ще си съчиняват сценаристите, ако Нур я разгадае тая Фикрет и й натири носа на бърза ръка. Как ще задълбочат гадориите, ако я няма главната им авторка. Почакайте да видите до къде ще се докара Нур с благоразположението си към Фикрет. Още малко...

# 541
Кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

# 542
 Здравейте  Hug Само ви четях  не ми се пише но като видях  спортуващ Толга не издържах . Чок  готиииин  Crazy   искам Ча да  пусне такъв кадър ама йок виси у баровете  Joy  Стегна се за ролята .

Емииии Hug Flowers Sunflower за теб

Скрит текст:

почитателките на БУ нов репортаж 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=_iRi5ByPBa8

Нур що не я остави   Фикрет  толкоз ли не усеща що за лисица е  #2gunfire

# 543

Здравейте  Hug Само ви четях  не ми се пише но като видях  спортуващ Толга не издържах . Чок  готиииин  Crazy   искам Ча да  пусне такъв кадър ама йок виси у баровете  Joy  Стегна се за ролята .
Скрит текст:

Фемиии, много се радвам, че от време на време ни изненадваш! Благодаря ти!

# 544
 Емииии и аз ти Благодаря ! Hug

Още красота  

# 545

Скрит текст:

оо, Femmi, отдавна не си се появявала. От името на почитателките на Бурак ти благодаря- галата на представянето на рекламното лице и тяло Бу за марката мъжки дрехи - altinyildizclassics. Класни дрешки, още по-класен манекен

# 546
Сезон 2
Епизод 83

Скрит текст:

# 547

В този епизод - пълно разочарование от мъжете!
     Всички се оказаха в капана на жени, умеещи да ги манипулират, да ги  лъжат, да се възползват от тях.
Джахид е най-тежкия случай. Как безочливо излъга Елмаз и отиде с Назан  в магазина, за да избират дрешки на детето. Остави майката, която трепери за рожбата си, за да последва тази изнудвачка Назан. Но Джахид си заслужава съдбата! За него такава като Назан. Той не заслужава да бъде баща и съпруг на Елмаз.
     Втората жертва - Емин. Ярен завъртя опашка около него и той забрави всичко. Като бездомно куче  припка след тази глезла.
     Фатих - за него хич не ми се пише. Той пък толкова години бяга от сестра си, не иска да я види, нарича я убийца и изведнъж .... и той се хвана в капана й. Чудя се нарочно ли го направи!  И какво ли ще излезе от скриването на тази истина!
     А Ийт -  той до момента с две жени не успява да жонглира, а сега и Фикрет.
Не му е лесно на момчето ...
     Айтюл започва отново да набира скорост ... злобата й граници няма, готова е и дъщеря си да предаде, но трябва да запази положението си в обществото!
     Но най-много ме впечатли Шафак Пекдемир. Чудесно превъплъщение в образа на Иджлял. И с каква лекота пресъздава цялата буря, която бушува в душата на героинята й. Поздравления за актрисата!

# 548
Еми, аз пък забравих Толгахан -където и да погледна - снимки на Амине, сякаш целия нет стана продължение на настоящия форум - навсякъде стимки на Амине. 

Но -снимкиге са ти супер. 
Zvetanka, много сладка снимка с момиченцето Амине - не знам от къде ги изравяш.

Zvetanka, Prinx,   благодаря за информацията и снимките на Амине!
Аз покрай Толгахан съвсем забравих останалите актьори.
    Но имам малко време за да критикувам Фатих. Този човек отново ми образува нерви. Не ми стига Фикрет, че и той се появи и ще ме дразни до края на сериала. Само аз май не харесвам Фатих, но това не ми пречи да си напиша мнението.
    Сетих се за разговора му с Ийт. И пак се ядосах - от начина, по който Фатих предизвиква Ийт: "Вчера (Нур) беше цял ден с мен, не ти ли каза!" Само това изречение ми беше достатъчно. Фатих - приятелят на Нур от детството, интелигентът, който е много "загрижен" за Нур и нейното спокойствие и благоденствие, прави всичко възможно, за да предизвика Ийт, да го накара да ревнува, да излее гнева си върху Нур, за да може този лицемер да се възползва. Охх, как успява Нур да се залепи все около такива подли душички!
   "Помоли ме за помощ, казвам ти го за твое сведение. Поиска помощ по повод Иджлял. Дойде на правилното място!  .... Нур въпреки, че не знае нищо дотича при мен! Кой ли иска повече истината да излезе наяве?"
   "Нур е все около мен! Всеки път, когато я нараниш тя е до мен!"

Какъв приятел е това? Та той злепоставя Нур, разказвайки със задоволство разговор, състоял се на четири очи! Разбирам, обича Нур, но да се бори честно и открито за любовта й, а не така подмолно и лицемерно. Пред Нур го виждаме в една светлина - загрижен, разбиращ, готов да помогне, но пред Ийт показва истинското си лице - на безпардонния и  манипулативен, мислещ единствено за себе си негодник.Trollface

Да ти кажа, и аз си го помислих, Профи!

Мерси, Еми  Hug    bouquet  
Точно за този момент ставаше въпрос.  Grinning Я какъв е готин спортуващ!  Crazy
Успях да сваля и втората част  Grinning Grinning. Съжалявам, че технологичните ми възможности не ми позволяват да дръпна по-високото качество. Но и средната хубост ми стига, щом е свалена на моя комп.  Grinning
Сега вече и двете части са в ръцете ми.  smile3508

Да уточня, че прическата на Амине от онзи ден с бретона е с изкуствен бретон.  Peace Знам и една друга турска актриса, която миналата година направи фотосесия така, без да си подстригва истинската коса.  Peace

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 22:24 от Prinx

# 549
Еми, аз пък забравих Толгахан -където и да погледна - снимки на Амине, сякаш целия нет стана продължение на настоящия форум - навсякъде стимки на Амине.  

Да уточня, че прическата на Амине от онзи ден с бретона е с изкуствен бретон.  Peace Знам и една друга турска актриса, която миналата година направи фотосесия така, без да си подстригва истинската коса.  Peace
    Изобщо не можех и да предположа, че Амине е с изкуствен бретон.
Аз реших, че е с нова прическа.
     Prinx, веднага ще изравним снимките. Пускам Толгахан!
Не може той да се губи сред снимките на Амине!

# 550
Иййй, мнооого сериозен отговор, Еми!   newsm10

Изобщо не можех и да предположа, че Амине е с изкуствен бретон.
Аз реших, че е с нова прическа.
     Prinx, веднага ще изравним снимките. Пускам Толгахан!
Не може той да се губи сред снимките на Амине!

# 551

А тези очи ми отнеха спокойствието, съня и ме оставиха безмълвна!

# 552
Ах-ах, и аз се хванах за прическата с бретона!

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 09:19 от Zvetanka21

# 553
  • On the sea
Добро утро, момичета!
Днес малко закъснях с кафето. Така се бях настроила за слънце, но пак гледам, че е мрачно навън Frowning1

Много красиви снимки и на Амине и на Толгахан! А за спортуващия Толгахан Innocent думи нямам. За снимките с бретона и аз се хванах и тъкмо се зарадвах, че е сменила прическата Амине, а той да бил фейк Laughing
Еми, напълно съм съгласна с поста ти за разочарованието от мъжете и най-вече за Джахид, е абсолютно мекотело си е този образ.
И така не е за изпускане Smiley

Femmi, благодаря за видеото с Бурак, направо ме остави без дъх Stuck Out Tongue

# 554
Добро утро, момичета!

Слънчев, спокоен и ползотворен ден!

Общи условия

Активация на акаунт