"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 74 569
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗🤗 много ти благодаря, за усилията които полагаш, за да разберем и ние нещо - аз ще видя да сваля видеото довечера от лаптопа.

Иначе за серията мисля, че Нур нямаше да иска да се оженят, докато не я приеме Мерт и докато не се изчистят нещата, нямаше да иска да става като предният път - набързо някаква сватба. Ако ще е сватба да е като хората и затова си мисля, че и Ийт не предложи, защото искаха Мерт да свикне с идеята и после да се оженят и заживеят заедно.

А Фикрет е толкова подмолна и мизерна, направо като и видя гадният поглед - лошо ми става (добре че с превода, не и се чува гласа и ...)
Мисля си, че Нур я усеща на моменти, но нали е добра душа - пак търси първо доброто ...
Ийт го разбирам, че намери някой който да го разбира УЖ, незнаейки че е манипулация

# 526
  • On the sea
Добро утро!
Снощи се рових из форума и забелязах, че има съфорумки които мразят аватарчетата на профилите да бъдат с турски актьори  Naughty, моля ви вземете мерки  smile3511
Профи и аз благодаря за усилията и отделеното време за да сме в час с новините около любимците  bouquet
Снощи много ме подразни разговорът между Нур и Фикрет и по точно как Нур и се върза за пореден път, а това "винаги съм на страната на жените" не знам къде ми бърка, като го каже Фикрет, човек веднага може да си направи изводите, че е психически нестабилна  smile3514.
Ярен продължава с грозните си номера, вече се убеждавам, че се е превърнала в змия и е достоен член за клуба на змиите  Mr. Green.
Фатих как се ядоса само като разбра какви ги е свършила Фикрет, имах чувството, че ще и извие врата, но уви.....
Тежки серии, трудни за коментиране като цяло  Rolling Eyes

# 527
Здравейте  Hug
Гледам сериала, но се отказах да пиша. Дразня се, че сценаристите използват добродетелите на героите и ги правят на глупаци....
Фатих не иска да види сестра си и обясни на Нур каква е причината, но тя  упорито продължава да го моли да се държи добре със сестра си...да го направи заради нея....
В снощния епизод, Фатих отиде да каже на Ийт, кой е в дъното на възникналия проблем с рождения ден, Нур веднага скочи да отбранява Фикрет, да не би брат й да я обиди....
Добре, Нур направи грешка, като доведе Фикрет да ги сдобрява с брат й...подведе и Ийт...Но след като Фатих й каза, че допуска огромна грешка, Нур трябваше да спре да се намесва в отношенията между брат и сестра....Защото упорството на Нур вече излиза от границите на добротата....но ще премълча на какво започва да прилича.....
Хубав ден на всички  Hug

# 528
Здравейте, момичета!
Спокоен, ползотворен и усмихнат ден!

Друго си е вкъщи! Пред компютъра!
Започвам да чета всичко, което сте пуснали и да коментирам заедно с вас.

# 529
От първата половина на интервюто само най-важното казано от Толгахан за индустрията.
Цитат
Серийната индустрия трябва да направи напредък към бъдещето.

Говори за начина на правене на филми в Холивуд, в Германия, Франция ... и прави паралел с кинопроизводството в Турция и как няма хора готови да вложат пари в проект, който не се знае кога и каква възвращаемост на средствата ще има.
Въпреки че нашата кинематография се е подобрила, тя не може да се отваря много в чужбина
Секторът на киното е малко ограничен.
Тъй като инвеститорите са съсредоточени върху постигането на резултати в краткосрочен план, водещият сектор се затваря поради тази причина.

Ние сме напред в сериалната индустрия. Ние сме втората страна, която продаваме по целия свят след американската сериална индустрия.
С уговорката, че дължината на поредиците е толкова дълга, че е добра в смисъл на продажба в чужбина, но създава буксувания в смисъл на сценарий.

Коментира кратките срокове на заснемане на сериите и голямата им дължина, които не са в плюс за никого - нито за актьора, нито за екипа, нито за зрителите. На моменти всички се ошашавят. Затова преценява предложените проекти много внимателно.
От техническа гледна точка, когато заснемането се извършва в кратко време, качеството на произведението пада малко.
Голямата дължина на серията е отрицателна по много начини.
Когато се появява предварителен сценарий, оценявам го от всяка посока.

Казва, че в днешно време сериалите трудно се задържат.
Малко има шанс за два сезона.
Серията не бива да е 140 минути. При такава дължина аудиторията е отегчена, сценаристът се запушва ... Никой не може да започне и да си върши работата правилно.

Утре ще се опитам нещичко от първите минути, когато говореше за семейството си да изкопча, а дали ще имам време за вторите 30 минути от интервюто не знам. Надявам се рускините да проявят интерес и да го преведат, че да не се мъча.
Имате предвид, че той говори много, изразява се доста смислено и гладко, но аз повече от най-главното не мога да преведа, съжалявам.
Момичета, слагам линк към видеото с интервюто на Толгахан от неделя, с молба някой, ако може да  свали втората част и да я качи в докса, + линк, за да мога да го изтегля. После мога да го сложа в Ютюб. Ако линкът ви дава грешка, да знаете, че се отваря в поверителен прозорец. Peace
https://www.tv8bucuk.com/ana-sayfa/ayca-yilmaz-la-zirvedekiler-2 … 018-413-video.htm

П.П. newsm47 newsm47 Преборих змея!
Намерих начин и се докопах до двата видео файла, но вторият излезе бъгав и ми е до половината, затова редактирах текста горе. Утре ще видя дали мога нещо повече да направя.
"За мен животът не е само бяло. Животът има различни цветове." - това от втората част.  Wink + говори за спортните си пристрастия; към Фенербахче; че дори е бил шампион по тенис.
Профи, още веднъж - благодаря за отделеното време, за усилията, които полагаш, за желанието да ни зарадваш, превеждайки това дълго интервю! Ти ни достави истинско удоволствие, разкривайки част от живота на Толгахан, актьор и човек, който заслужава аплодисменти!

# 530

И за всички МОМИЧЕТА, пишещи в темата. (страхувам се да изброя имената ви, защото със сигурност ще пропусна някого)

СТРАХОТНИ СТЕ!

# 531
  • в кукувиче гнездо
Здравейте  Hug
Гледам сериала, но се отказах да пиша. Дразня се, че сценаристите използват добродетелите на героите и ги правят на глупаци....
Фатих не иска да види сестра си и обясни на Нур каква е причината, но тя  упорито продължава да го моли да се държи добре със сестра си...да го направи заради нея....
В снощния епизод, Фатих отиде да каже на Ийт, кой е в дъното на възникналия проблем с рождения ден, Нур веднага скочи да отбранява Фикрет, да не би брат й да я обиди....
Добре, Нур направи грешка, като доведе Фикрет да ги сдобрява с брат й...подведе и Ийт...Но след като Фатих й каза, че допуска огромна грешка, Нур трябваше да спре да се намесва в отношенията между брат и сестра....Защото упорството на Нур вече излиза от границите на добротата....но ще премълча на какво започва да прилича.....
Хубав ден на всички  Hug
Да, Нур е изключително неприятен образ. Просто ми се повдига от нея още от началото на сериала, сега най-вече...

# 532
Здравейте, влизам само да споделя, че Амине пак пълни новините  -  каквото и да отворя, се чудя да не съм пак в нашия форум - е заглавие от днес "-Красавица се обясни в любов на ас на Арсенал.

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/gallery/yellow/ … na-arsenal-478132
е и д,уги Изкушението, на което Йозил не успя да устои.

# 533
Струва ми се, че това е старо клипче, защото сега Амине е с друга прическа.

# 534
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Що сега не учат децата не на четене, а на четене с разбиране?!  smile3505

Благодаря на всички за милите думи и за това, че оценявате усилията ми.  Hug love001
Еми  Hug, веднага си отрязала необходимото от клипчетата. newsm10
Във втората част го има спортуващ с един червен потник, може ли и от там да резнеш нещичко  Praynig.
Днес съм ангаже и сега в една почивка ви прегледах набързо. Може да не успея с планираното за превеждане, но  и утре е ден. Peace

# 535
Няколко стари снимки на Амине

и Шафак Пекдемир - Иджлял

с мъжа си

# 536
Що сега не учат децата не на четене, а на четене с разбиране?!  smile3505
Благодаря на всички за милите думи и за това, че оценявате усилията ми.  Hug love001
Еми  Hug, веднага си отрязала необходимото от клипчетата. newsm10
Във втората част го има спортуващ с един червен потник, може ли и от там да резнеш нещичко  Praynig.
Днес съм ангаже и сега в една почивка ви прегледах набързо. Може да не успея с планираното за превеждане, но  и утре е ден. Peace
     Профи, с удоволствие изгледах клипчето още веднъж. Но успях да сваля само това. (много бързо се сменят кадрите и не успях да направя по-качествени снимки) Дано правилно да съм те разбрала, но ако не става въпрос за същия момент - кажи. Ще направя още стоп-кадри.

(а това е от арабските фенове. Те са направили много по-ясни снимки)

# 537
Още от Амине

# 538
     Zvetanka, Prinx,   благодаря за информацията и снимките на Амине!
Аз покрай Толгахан съвсем забравих останалите актьори.
    Но имам малко време за да критикувам Фатих. Този човек отново ми образува нерви. Не ми стига Фикрет, че и той се появи и ще ме дразни до края на сериала. Само аз май не харесвам Фатих, но това не ми пречи да си напиша мнението.
    Сетих се за разговора му с Ийт. И пак се ядосах - от начина, по който Фатих предизвиква Ийт: "Вчера (Нур) беше цял ден с мен, не ти ли каза!" Само това изречение ми беше достатъчно. Фатих - приятелят на Нур от детството, интелигентът, който е много "загрижен" за Нур и нейното спокойствие и благоденствие, прави всичко възможно, за да предизвика Ийт, да го накара да ревнува, да излее гнева си върху Нур, за да може този лицемер да се възползва. Охх, как успява Нур да се залепи все около такива подли душички!
   "Помоли ме за помощ, казвам ти го за твое сведение. Поиска помощ по повод Иджлял. Дойде на правилното място!  .... Нур въпреки, че не знае нищо дотича при мен! Кой ли иска повече истината да излезе наяве?"
   "Нур е все около мен! Всеки път, когато я нараниш тя е до мен!"

Какъв приятел е това? Та той злепоставя Нур, разказвайки със задоволство разговор, състоял се на четири очи! Разбирам, обича Нур, но да се бори честно и открито за любовта й, а не така подмолно и лицемерно. Пред Нур го виждаме в една светлина - загрижен, разбиращ, готов да помогне, но пред Ийт показва истинското си лице - на безпардонния и  манипулативен, мислещ единствено за себе си негодник.Trollface

# 539
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мерси, Еми  Hug    bouquet 
Точно за този момент ставаше въпрос.  Grinning Я какъв е готин спортуващ!  Crazy
Успях да сваля и втората част  Grinning Grinning. Съжалявам, че технологичните ми възможности не ми позволяват да дръпна по-високото качество. Но и средната хубост ми стига, щом е свалена на моя комп.  Grinning
Сега вече и двете части са в ръцете ми.  smile3508

Да уточня, че прическата на Амине от онзи ден с бретона е с изкуствен бретон.  Peace Знам и една друга турска актриса, която миналата година направи фотосесия така, без да си подстригва истинската коса.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт