"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Профи 🤗❤ Супер си, ние и толкова не разбираме - Мдам и аз с това впечатление оставам, по интервюта Толгахан все казва да даде Аллах да са заедно ди края, явно това има предвид и Амине драснато му е на челото да е с нея.
Много хубави снимки и хайде хубава седмица ☕
Септември ще е чак
Миши, вероятно ще снимат всичко и тогава ще го пуснат на екран! Нямам представа, но е доста интригуващо!
И още една чаровна усмивка

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 09:54 от Emiliya

# 76
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро!  Hug
Много е хубав  Heart Eyes Blush, не мога да не го повторя.

Мише  Hug, Еми  Hug,
Нетфликс първо снимат всичко и тогава пускат. А това за септември е сътворено от латиносите, кога ще го пуснат още не се знае. Все пак уж щяха да почват снимки още миналата есен, а ето че се оказа март т.г.  Laughing

# 77
  • Пловдив
Еми, благодаря за прекрасната тема!  bouquet
На всички момичета за чудесните коментари и снимки! Аз нямам време да пиша, но поглеждам често и така съм се захласнала по Ийт, че вече го сънувам Simple Smile Цяла серия изкарах снощи насън, а аз бях в ролята на Нур Simple Smile

# 78
Еми, благодаря за прекрасната тема!  bouquet
На всички момичета за чудесните коментари и снимки! Аз нямам време да пиша, но поглеждам често и така съм се захласнала по Ийт, че вече го сънувам Simple Smile Цяла серия изкарах снощи насън, а аз бях в ролята на Нур Simple Smile
Дорис, за теб
усмихнат и слънчев

сериозен и сърдит

гневен и ревнив

но винаги красив

# 79
Опитвам да продължа какво казват в клипчето с Алмеда, но ме затрудняват въпросителните изречения.
Водещите отново питат за ревнуването на Алмеда, като идва на сета и как да не ревнувала като вижда 6 дни в седмицата Толгахан да се грижи за Амине (водещата всъщност даде пример със себе си, ако се грижел за нея). Амине се опитва да ги прекъсне, като казва че не е така, пък те ако искат и така говорят. И че ако било така между тях, тя нямало да може толкова да се отпусне, нямало какво да играе. На сета няма как да кажеш днес не искам да правя нищо.
После питат ще се целуват ли отново, защото на Алмеда феновете за това пишели в нета. Амине отговаря не, само така се говори. Би трябвало да говорят не с нея, но това, което може да каже е, че от екипа са им приготвили хубави моменти и любовен ден за изненада. После нещо за щастие, но не разбрах дали за Нур говори, защото споменава и много красиво семейство, или за себе си, защото това било щастието.

Накрая завършват коментирайки каква хубава закуска била организирана от майката на Алмеда, но вече им загубих нишката, а и клипчето свърши.

# 80
Толгахан през годините

Харизма, чар, красота ... интересен и различен

# 81

Опитвам да продължа какво казват в клипчето с Алмеда, но ме затрудняват въпросителните изречения.
Водещите отново питат за ревнуването на Алмеда, като идва на сета и как да не ревнувала като вижда 6 дни в седмицата Толгахан да се грижи за Амине (водещата всъщност даде пример със себе си, ако се грижел за нея). Амине се опитва да ги прекъсне, като казва че не е така, пък те ако искат и така говорят. И че ако било така между тях, тя нямало да може толкова да се отпусне, нямало какво да играе. На сета няма как да кажеш днес не искам да правя нищо.
После питат ще се целуват ли отново, защото на Алмеда феновете за това пишели в нета. Амине отговаря не, само така се говори. Би трябвало да говорят не с нея, но това, което може да каже е, че от екипа са им приготвили хубави моменти и любовен ден за изненада. После нещо за щастие, но не разбрах дали за Нур говори, защото споменава и много красиво семейство, или за себе си, защото това било щастието.

Накрая завършват коментирайки каква хубава закуска била организирана от майката на Алмеда, но вече им загубих нишката, а и клипчето свърши.
Профи, с признателност за труда ти и надежда, че ще продължиш да ни превеждаш.

# 82
И за мен финалът си е супер. Heart Eyes
Момичета, разбирам тук-таме по нещо, не го знам езика, че да мога да преведа качествено.  Embarassed
Двете водещи четат и коментират въпроси зададени от техни зрители, като основната тема е дали са верни слуховете, че Алмеда ревнува Толгахан от Амине. Амине отговаря, че съжалява да чуе такива неща, защото може да каже, че Алмеда е сладур, много сладко момиче. Идвала е на сета и между тях с Амине не е имало нищо. Освен това Алмеда е много красива, аз разбира се не съм грозна, но и тя е красива и Толгахан я обича. (Тука казва нещо като това, че е в главата на Толгахан и на челото му.*) Срамота е да се говорят такива неща, каквито няма. Разбира се, че на сета контактуваме, говорим си, но искам да кажа, че такова нещо няма.
Това е някъде до половината. За другата половина нямам нерви в момента, че почват и трите да говорят една през друга и водещите пак питат Алмеда дали не ревнувала, а другото казано от Амине не го разбрах.
* При комшиите нещо да ти е написано на челото означава, че това е съдбата ти.
Не съм сигурна дали Алмеда точно това има предвид, но така го възприех.
Профи, благодаря за превода! Харесвам интервютата и на Амине, и на Толгахан  - много са искрени и неподправени. А превода, който си направила ме убеждава, че не съм сбъркала.

Оо, Еми, тази снимка е впечатляваща, това небрежно наметнати сако!!!

# 83

Еми, недей с тези хубави снимки, че дору
Нади, ето и за теб

а тази е за нас

# 84

И малко женственост и нежност

# 85
И ръцете му са хубави на тоя Толгахан брееее ! Силни! Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Амине си е винаги прекрасна. Heart Eyes

Еми, стига да мога и да не са много големи текстовете, ще се боря. Laughing Peace
И на мен ми е интересно какво казват. Все се надявам към темичката да се присъедини някой наистина знаещ езика. Да можем да се порадваме на наистина точна информация. Моето е долу-горе.  Laughing

# 86

Кадри от предстоящия епизод

Приятно гледане!

# 87
Момичета, Flowers Four Leaf Clover
и в новата тема ви напомням да гласувате за нашия любимец

https://turkiyegenclikodulleri.com/

и на
http://bestofthelist.com/the-most-handsome-turkish-actors-2018/

# 88
  • On the sea
Нещо от Амине ми попадна, незнам нова ли е стара ли е, а епизодът не можах да го гледам днес, няма да коментирам, но тази снимка сън нямаше да ме хване ако не я бях споделила с вас 😊
Много ми е сладка 😍

# 89
Сезон 2
Епизод 72

- Знаеш ли какво предлагам? Ти влез първа, за да може детската ти история да се зарадва като те види! Аз ще звънна в офиса, че там всички са в паника! Хайде!
- Добре!

- Знам какво мислиш за мен, много съм далеч от твоя стерилен свят!
- Какво, аз, моят свят ли е стерилен? Ела да си поговорим с теб, ела! Хайде! Значи моят свят е стерилен? Добре, ще ти разкажа за него! Ти виждаш само богатството, нали? Да, но на твоята възраст го нямах! Идваме от едно и също място, забрави ли! Ще ти разкажа, ела, ела тук, седни!

- Обичам те повече от всичко на този свят! Виж, Мерт, любовта ми към теб е за цял живот и няма да се промени, докато съм жив! Но, да, аз обичам Нур, защото тя не е лоша вещица и ти се разбираше добре с нея, беше ти най-добрата приятелка! ... Още си малък, за да ти обясня някои неща, имаме нужда от време, за да мога аз да ти кажа някои неща и ти съответно да ги разбереш! Но има нещо важно, което трябва да знаеш и то е по-важно от всичко останало! Мерт, ти си най-скъпото нещо в живота ми! Ти си моя плът и кръв, не бих те оставил!
- Не, никога няма да те изоставя, сине! Никога! Когато опитах да започна нов живот с Нур ти беше до мен, имаше си стая, спомняш ли си? Където и да бъда, твоето място е до мен! Това ще бъде така цял живот! Мястото ти е до мен! Но няма да те лъжа и Нур ще бъде с нас! Аз ще бъда с нея! Мерт, Нур не е пречка с теб да се разбираме добре! Тя просто иска да те спечели! Иска отново да бъде най-добрата ти приятелка!
- Но аз не искам!
- Няма да те карам насила, насила не става! Няма да те карам да я обичаш, но ако някой ден я обикнеш отново, това ще стане с времето и благодарение на твоето голямо сърце! Когато пораснеш и поживееш, ще успееш да ме разбереш! Тогава ще видиш, че съм бил прав! Но сега най-важното, което трябва да знаеш – Аз винаги ще съм до теб! Ще бъда до теб до сетния си дъх и никога няма да те изоставя! Ясно! Винаги ще бъда до теб! Обещавам ти, Мерт!

- Когато става въпрос за сина ни всичко има значение. Но моля те не говори, за да си излееш гнева и да си го изкараш на някого! Мерт е допирната ни точка, нашата слабост и каквото и да се случи между нас, щом става въпрос за детето ни, не бива да сме врагове, а приятели, винаги ще бъдем приятели!
- Ами ако бях аз? Ако аз бях на твоето място щеше ли да проявиш разбирането, което сега искаш от мен?

... Така и мислех!

Общи условия

Активация на акаунт