"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
 Момичета, благодаря на всички за чудесните коментари! Радвам се, че в темата ви харесва, чувствате се комфортно и всички заедно се забавляваме, коментираме и споделяме това, което ни вълнува!
     Аз също изпитвам истинско удоволствие, когато правя колажи, споделям мнението си и публикувам информация, свързана със сериала, героите и актьорите. Този сериал просто ме грабна и ме закова пред екрана! Ийт Козан е моята слабост, а Толгахан - възхищавам се на този красив, интелигентен и невероятно талантлив актьор.

# 151

Нур имаше един страхотен тоалет, докато работеше като секретарка - панталон тип "чарлстон" с бяла риза и елек, панталонът и елекът - в цикламено. Хем елегантно и делово, хем не прекалено строго. Стилистите им не са никак лоши.
Фатих ми е някакъв прекалено положителен, смирен, добър.

eur , за теб (дано само правилно да съм те разбрала)

# 152
И малко по-рано кадри от предстоящия епизод, за да се насладим на Ийт и Нур.

Сезон 2
Епизод 74-1

На родна земя

- Мой роден край!
- Не мога да повярвам, наистина сме у дома!
- Почакай, ще видиш!
- Предизвикваш ли ме?

- Когато дойде в Истанбул, аз ти направих разходка из града. Добър водач съм, можеш да ми се довериш!
- Много си добър, нали така се влюбих в теб!
- Значи е мой ред! Ще трябва да се влюбя в теб отново, като в онзи ден!
- Добре! Хайде, хайде да се влюбим отново!

Скрит текст:

- Аз обичам дъщеря ви! Искам да ви целуна ръка и да ви благодаря цял живот! За това, че сте създали прекрасно създание с чисто сърце! Благодаря на съдбата, че ме срещна именно с нея! Татко Хасан, майко Нуртен, много обичам дъщеря ви, повече от себе си! Почивайте в мир! Ще се грижа за нея, ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Приятно гледане!

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 21:54 от Emiliya

# 153
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет 🙋
Толгахан продължава с тези снимки...

# 154
Момичета, нямам време тези дни и само надничам. Общо взето гледах на пресекулки сериите до края на седмицата, защото вечер не мога. Харесах епизода в който Нур и Йит най-накрая направиха нещо за себе си като двойка. Има обаче едно голямо НО. Ядосах се на наивната до глупост Нур. Не и е работа да се бърка толкова дълбоко в живота на Фатих. От къде на къде тръгва да дири сестра му? Няма си други проблеми, ами решила света да спасява. Браво, Нур. Сега си го натресе хубаво ! Отделно ме изнерви положението на Елмаз и мръсните игри на Назан, появилата се сестра (страшно лигаво същество) и куп други глупости. Нямам идея дали ще успея да издържа.

# 155
Добре де, аз да попитам че ме гризе любопитство.Въпросната Фикрет защо е гадина и какво иска.
Ийт пък се облещи като я видя.
Ма ногУ грозна бе.

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 20:22 от djoleva

# 156
Сезон 2
Епизод 74-2

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 21:56 от Emiliya

# 157
Искам Назан да си го получи и Джахид да страда.Много ме ядосват тези двамата .
Rage

# 158
Джахид и Назан са "търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака". Всичко, което му се случва, си го е заслужил глупакът.

# 159
Емин се спече, като чу че Ярен се е върнала.Да не вземе сега да зареже Ямур.Това момиче ми става все по симпатично и не искам да страда.
А Назан и Джахид..повдига ми се ор тях.

# 160
Добре де, аз да попитам че ме гризе любопитство.Въпросната Фикрет защо е гадина и какво иска.
Ийт пък се облещи като я видя.
Ма ногУ грозна бе.
djoleva, грозна е, но душата й е направо черна. По лукавство, интриги и коварни планове е на нивото на Айтюл. Гнездото на змиите се увеличава, коварството тепърва предстои. Не искам изобщо да я гледам тая гнида проклета!
Момичета, нямам време тези дни и само надничам. Общо взето гледах на пресекулки сериите до края на седмицата, защото вечер не мога. Харесах епизода в който Нур и Йит най-накрая направиха нещо за себе си като двойка. Има обаче едно голямо НО. Ядосах се на наивната до глупост Нур. Не и е работа да се бърка толкова дълбоко в живота на Фатих. От къде на къде тръгва да дири сестра му? Няма си други проблеми, ами решила света да спасява. Браво, Нур. Сега си го натресе хубаво ! Отделно ме изнерви положението на Елмаз и мръсните игри на Назан, появилата се сестра (страшно лигаво същество) и куп други глупости. Нямам идея дали ще успея да издържа.
Лолита, напълно съм съгласна с теб. Тук бих прибавила и Ийт, който също се подведе! Сърдита съм му и на него!

# 161
Нямам време да пиша, а се отказвам и да чета, защото при мен е проблем отварянето на страниците....Та само ще споделя - Айтюл е промила мозъка не само на Иджлял, но и на племенниците докато се е правила на майка....
Нямам думи за постъпката на Джахид....
Фикрет прилича ли ви на живяла в Германия, Швейцария...или някъде извън Адана..... Thinking Thinking

# 162
Фикрет е фалшива.Поведението и не е много нормално.Сякаш има някакво психично заболяване.Прекалено ентусиазирано разказваше колко добре е живяла в чужбина, но сякаш си е изградила един фалшив живот и сама си е повярвала.Бързаше да убеди Ийт и Нур, колко е добре.
Абсолютна шизофрения според мен.
Не знам дали съм я преценила правилно.
И сякаш няма добри чувства към Нур.Защо аджеба, кажете ми.

# 163
Фикрет е фалшива.Поведението и не е много нормално.Сякаш има някакво психично заболяване.Прекалено ентусиазирано разказваше колко добре е живяла в чужбина, но сякаш си е изградила един фалшив живот и сама си е повярвала.Бързаше да убеди Ийт и Нур, колко е добре.
Абсолютна шизофрения според мен.
Не знам дали съм я преценила правилно.
И сякаш няма добри чувства към Нур.Защо аджеба, кажете ми.
    Много правилно си я преценила. Вероятно няма да съм точна в отговора си, че тези епизоди ги гледам с "едно око", но мисля, че Фикрет мрази целия свят, а най-много - Нур, от егоизъм и злоба, от желание другите да страдат, а тя да се наслаждава на причиненото нещастие. Ти много добре си го казала - Абсолютна шизофрения.
    Я да пусна една слънчева усмивка, че отново се ядосах!

# 164
Момичета, благодаря на всички за чудесните коментари! Радвам се, че в темата ви харесва, чувствате се комфортно и всички заедно се забавляваме, коментираме и споделяме това, което ни вълнува!
     Аз също изпитвам истинско удоволствие, когато правя колажи, споделям мнението си и публикувам информация, свързана със сериала, героите и актьорите. Този сериал просто ме грабна и ме закова пред екрана! Ийт Козан е моята слабост, а Толгахан - възхищавам се на този красив, интелигентен и невероятно талантлив актьор.

Еми, пак си подбрала най-хубавите му снимки в синьо. Еех, искаш да ме накараш да забравя Бурак, той сега се изявява като войник-омазана физиономия, но пак си е красив. Ийт Козан- класа

Общи условия

Активация на акаунт