"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
☕☕☕ Добро утро 🤗🤗🤗
Ох гледах 77 и 78, предстоят ми три до 81ви - оххххххххх как Може толкова злобен и вреден човек да вкарат - направо боли и много ме е яд, как с много лъжи успява тази. А точно Ийт и Нур започнаха ново хубаво и щастливо, толкова красиви и обичащи се и най вече вярващи си, но като ти кажат едно нещо сто пъти нормално да се замислиш и ето пак става лошо ☹☹☹
Добре че тук е друго, чудни клипчета и интервюта, не съм ги чела - но много ми харесват. Стойностен човек и явно много е искал Алмеда и много държи да я запази

# 286

Zvetanka21  Hug, чудно клипче  Heart Eyes, благодаря   bouquet
Еми  Hug, не знам откъде ги изкопаваш интервютата, но много ми харесват  Heart Eyes, благодаря   bouquet
     Профи, тези интервюта съм ги пускала в първите теми, но някои от момичетата пожелаха пак да пусна нещо от тях, затова си позволявам да  се повтарям. На мен също много ми харесват!

Ето още нещо!

Забелязах пръстена, който носите и чух, че е направен по ваш дизайн.
     Да, понякога в главата  ми се оформят  дизайнерски аксесоари, които бих искал да нося. И казвам тези идеи на моите приятели – майстори, творци. И те, за да не ме обидят, ги изработват. Но аз не съм един от тези, които рисуват.

Искате ли да се занимавате с дизайн професионално?
     Всъщност понякога проектирам дрехите си. Но не искам да бъда погрешно разбран и да покажа неуважение  към моите стилисти. Просто се случва, виждам различни неща и  части, оформям  един образ в главата си, след което обяснявам това изображение на моделиерите и те го превръщат в реалност.

# 287
# 288
Здравейте. Включвам се в темата с интерес към филма и вашите коментари. Много ще се радвам да коментираме заедно оставащите серии. Чета ви отдавна, а сериала го следя от самото начало. Толгахан го гледах в "Сезоните" и от там ми е любимец.

# 289
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравей Боряна, добре дошла - ще се радваме и ние да си коментираме заедно 😊

# 290
Боряна, добре дошла!
Миши,  чудесни клипчета!
Хайде да посветят още малко - две слънца!

# 291
Браво на него!  Мерси, Профи. Много интересно.  Толгахан обаче има вкус, в такъв случай.   Дали и другите актьори са имали такива клаузи??? 
Ама как за Джахит - че същата вечер, след като писах тук - пуснах архива от серията - ярко, ама ярко оранжевата риза. 

Профи  Joy Много си свежа - представих си го как трети ден е на  моста   Joy Joy Joy

По памет - Толгахан договорно има пръст в целия гардероб на Иит Козан[/size].  Peace
Добре дошла, Prinx  Hug
Трябва да призная, че изобщо не бях обръщала внимание на дрехите на Джахит.  hahaha

Фикрет почна да излива отровата си и да отваря рани. ooooh! Sick

А Толгахан сигурно вече се е прибрал, че снимката с чая не е от Рим  Laughing. Едва ли трети ден виси на онзи мост. Peace

# 292

Водещият на Beyaz show:
Толгахан е  единственият актьор, който играе с очите си.

Tolgahan Sayishman:
Това е най-красивият комплимент, който някога съм получавал.

# 293
  • On the sea
Не бях виждала тази снимка, направо ме заслепи с красотата си Толгахан въпреки дългата коса.

# 294
Страхотни снимки!  Velvet, наистина  bouquet, а коя е  жената на снимката?

Еми, Миши, много интересни интервюта в предишните постове.

И защото сте коментирали половинките им, да се изкажа и аз: не знам, ама, тоя на Амине Гюлше като го гледам по снимките ми се струва характер като на Ийт Козан.  Хич няма да ме изненада да почне да я ограничава в работата, пък и тези клубни играчи печелят толкова мнооого, че тя няма да има и нужда да работи.    
Иначе мисля, че си подхождат.  Е, красив като Амине, няма как да е, но и така има интерес към него.  Ако някой знае защо го спрягат с певицата Риана да пише, че мярках някъде нещо на турски, и не разбирам.

За Алмеда - ахх, разбрахме от интервюто, постнато от Миши, че това е първата жена, която явно му се е "опряла", че му са налагало да бяга след жена.  Така че, той ми е ясен.  Тя обаче, защо е спряла да му бяга, не ми е ясно.  –това във връзка с размислите на съфорумките.

Не бях виждала тази снимка, направо ме заслепи с красотата си Толгахан въпреки дългата коса.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 22:59 от Prinx

# 295
Някой знае ли на каква възраст горе долу се водят Ийт, Джахид, братовчедите им, Нур и Елмас.... не е важен въпрос, но туко що гледах един от по-старите епизоди и Ийт каза за Фарат “докато ти си прохождал, ние вече сме играли с коли”.. Иджлял се е събудила от комата на 30, Хафизе казва, че преди 15г. е дошла да работи в имението, а аз все си мислех, че Иджлял и Ийт са на една възраст.... незначителни подробности, обаче много се обърквам! 😅

# 296
  • On the sea
Ами Prinx снимката е от Албания, фенове евентуално, а може и да е майката на Алмеда, хич не и помня физиономията 😉. А колкото до възрастта по мои спомени никога не се е споменавало.

# 297
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някакви фенове са. Peace

Снимката на Месут с Риана, е случайна засечка, а не нещо специално. Била е на мача на Арсенал и се е снимала с него. Тагнато е световното по футбол 2014г., когато Риана, след като изгледа финала на Маракана, отпразнува победата на световните шампиони Германия заедно с тях, наснима се с половината отбор и с купата, че даже и я държа и целуна, въпреки правилата на Фифа, което тя самата сподели в Туитър. Познават се от тогава. Peace

Нямам идея на каква възраст са героите в сериала, но думите на Иит към Фърат “докато ти си прохождал, ние вече сме играли с коли” са по-скоро напомняне, че Джахит и Иит от малки са работели в сервиз, а на Фърат не му се е налагало.

Мише  Hug, много благодаря за клипчето с интервюто. Колкото и да го заглушава шиптърския дублаж, на моменти се чува английския  Grinning. Само не успях да разбера кой сериал са снимали толкова дълго в Македония, че се е наложило 2,5 години да живее в Битоля покрай него. newsm78
П.П. Разбрах. "Сбогом Румелия" е сниман 2007-2009г. там, че и малко в София. Peace

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 02:48 от profi_1

# 298
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗 и аз се зарадвах на аглийският, макар и заглушен на места - много сериозен и читав младеж все повече и повече ми се струва. Мерси, че разучи за кой каза че е бил 2.5 години в Македония и после Лелето 4 години  - де да беше и нашият сериал 4-5 години Simple Smile

Ох изгледах и 81ви направо повече се уморих, отколкото да се зарадвам ☹

# 299
Добро утро!

Хубав ден и успешна нова седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт