"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 157
  • 741
  •   1
Отговори
# 465

И отново  .... за любов!

"Виж, държа ръката ти! Виж ръцете ни, отново са една в друга, Ийт! Оттук насетне няма да има сила, която да раздели тези ръце! Няма да го позволим, любов моя! Когато настъпи моментът тези ръце ще хванат и малките ръчички на Мерт! Но когато му дойде времето!"
     "Изморих се, Нур! Дойдох да си почина! Нямам въздух! Дойдох при теб да подишам!"
"Ти ще си стоиш на краката, ще бъдеш самостоятелна и силна, а аз винаги ще държа ръката ти и ще те подкрепям! Ще правиш каквото искаш, било то да позираш, да учиш! По който и път да поемеш, аз ще бъда там и ще те подкрепям! Винаги ще те подкрепям! Вече ще бъда до теб! Винаги до теб! Обещавам ти! Винаги съм до теб и винаги ще бъда!"
      "Пак ще позираш, сама ще покриваш дълговете си, хората отново ще те виждат, ще станеш известна, това ще ме тормози, но каквото и да става няма да те оставя, не ме оставяй и ти!
Нур, много те обичам!
И аз много те обичам!"

# 466
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

https://instagram.com/p/BgtTtQuncPc/

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 15:47 от МарМиши

# 467
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 468
"В любовните връзки границата между желанието и болката е тънка.
Всъщност, всеобщо мнение е, че връзка без болка не си заслужава да съществува.
За някои болката означава съзряване, но как да се разбере, кога съзряващата болка спира и надделява истинската?
Дали е мазохизъм или оптимизъм преминаването на тази тънка граница?"

Що се отнася до нашата връзка дали можем да  разберем кога тази граница бе прекрачена?

Това са въпроси от друг сериал, които много ми харесват и са според мен, съотносими и за нашия.

И първата оптимистична болка.

# 469

Мише, мерси за информацията. bouquet Толгахан е получил температура и алергична реакция, следствие ваксина, която му е поставена за предстоящото му пътуване до Ангола. Ако е ваксина срещу "жълта треска"мога да споделя, че и аз имам поставена такава за едно мое пътуване до Кения, също имах температура и ходех две седмици като болна от грип, с голяма треска.Беше безкрайно неприятно, но пък предпазващо. Да му пожелая по-бързо възстановяване, че наближава времето за пътуването му до  Африка.

# 470
Гледам навън зимната картина през пролетта и се сещам за хубавото, топло сдобряване на Ийт и Нур в също такава снежна пролет и нейният въпрос към него:- "Ти искаш ли ме, или не ме искаш?"

# 471
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu
     Afrika seyahati öncesi sarıhumma aşısı yaptıran Tolgahan Sayışman hastanelik oldu. Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, geceyi acilde geçirdi.
ROL aldığı diziler sayesinde Afrika’da da ünlenen Tolgahan Sayışman’a geniş bir hayran kitlesinin bulunduğu Angola’dan davet geldi. Daveti kabul eden ve önümüzdeki hafta ülkeye gidecek olan ünlü oyuncu, seyahat öncesi zorunlu tutulan sarıhumma aşısını yaptırdı. Ancak bu aşı Sayışman’ı hastanelik etti.
     Aşı sonrası vücudu alerjik reaksiyon gösteren Tolgahan Sayışman, akşam saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gerekli tedavi uygulandıktan sonra gece boyunca müşahede altında tutulan oyuncu, ertesi gün taburcu edildi. Bu talihsiz durum, Sayışman’ın Arnavutluk seyahatinin de iptal olmasına yol açtı. Ünlü oyuncu, Arnavutluk’ta televizyon programı sunmaya başlayan eşi Almeda Abazi’nin ilk yayınında yanında olmayı planlıyordu. Ancak doktoru dinlenmesi gerektiğini söyleyince Sayışman evinde kalmayı tercih etti.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/tolgahan-sayisman-has … lik-oldu-40782249
http://www.haber7.com/yasam/haber/2582864-tolgahan-sayisman-hastanelik-oldu

# 472
Задавам си непрекъснато следният въпрос:

Щяха ли да имат успех "магариите" на Фикрет, ако нямаше почва за тях?
Дали Фикрет би успяла , ако Нур и Ийт живееха заедно и детето им беше родено ?
Според мен - НЕ!

Фикрет е уникална манипулаторка и вредителка, в това всички сме уверени и го виждаме в нейните действия. Тя много бързо успя да налучка болните, слабите места във връзката на Ийт и Нур, не без тяхна помощ, разбира се. Те и двамата й поднесоха информация за връзката си. Защо го направиха?
Защото им трябваше душеприказчик, който да ги разбере, да разбере техните проблеми, но по единично, а не като двойка. И Ийт и Нур  разговаряха  за връзката си с Фикрет поотделно. За да търсиш някой да те разбира, значи имаш някакъв проблем и търсиш някъде разбирателство, отклик, потвърждение,
одобрение, подсказване на позиция за вземането й.
С тези си действия Нур и Ийт показаха на Фикрет, че има проблем между тях и той е това, което се вижда  извън тях, а именно:
- разведени са, ама са някак заедно, но пък в отделни къщи;
- обичат се, но има пречка да са отново заедно, защото Мерт не е готов да приеме това;
- ревнуват се;
- нараняват се, следствие ревността;
- недоизказват проблемите;
- противоречат си по повод работата на Нур;
- приеха да имат къща, като тяхно гнездо, което отново ги прави в очите на околните любовници
- споделят недоизказаните си проблеми с трети лица;
- и още много други характеристики, които не ми се сеща да напиша сега.

Естествено, че всичко това е много благоприятна среда за манипулативната факирка Фикрет.
Нея не искам да я обсъждам с какви цели го прави, естествено е, че има такива. Просто е болно същество.
Нейното паявяване катализира точно тези характеристики да излезат наяве, видяни от страни и пречупени през обществените нагласи. Поведението на Фикрет бе точно такова. Всяко противочерие, което виждаше в двойката, винаги го атакуваше през призмата на общественото мнение и така им насаждаше съмнение един в друг. Нарече къщата, която купи Ийт тяхно  "любовно гнездо", а те го разбираха по друг начин, но въпреки това Нур се замисли върху тези думи. Това са пропукванията у нея.
У Ийт пропукването беше свързано с подмятанията на Фикрет за възприемането на Мерт от Нур с насаждане на съмнение, че тя въпреки, показване на любов към детето чувства, че то е пречка да са заедно.
Самата Фикрет ги действаше много систематично, чрез техните слабости и предполагаше, че имат подобни мисли. А те, за да се пропукат, явно са имали такива мисли, които им изкара Фикрет.
Така е,  Нур повече не можеше да търпи положението, в което се намира - да я изкарва Ийт вечно виновна, заради грешките на Иджлял, които остават безнаказани.
Ийт не показваше разбиране  към нейната нервност във връзка с Иджлял, въпреки, че знаеше каква е майката на детето му.
Фикрет знаеше това положение и диктуваше индиректно у тях действия, които при други обстоятелства не биха съществували - тоест, ако Ийт беше определил точно и ясно всяка от двете му бивши  жени къде трябва да бъде. За него е пределно ясно всяка от тях къде е, но за тях ясно ли е? Не е! И Фикрет се появи, за да стане ясно.
Мисля си, че ако Фикрет не се беше появила и нагнетила така жестоко  обстоятелствата в този любовен триъгълник, той не би се развалил никога. Това си го мисля от думите на Ийт, когато говореше на спящия Мерт, че го чака да порастне, за да му обасни всичко. Нима Нур трябваше да чака дотогава? Ако беше родила тяхното дете какво щеше да стане?
И оттук другата ми мисъл от предходните две серии и най-вече от отиването  на Нур на тържеството за РД на  Мерт. Не го приемам като наивност или глупост.Беше единствено желанието да я приеме Мерт отново и то с помощта на баща му. И то, според нея стана така - получи съобщение от Ийт, усъмни се, потърси го и реши да отиде, защото ако не беше отишла, Ийт щеше да й се разсърди. Тя не знаеше, че съобщението не е от него, а напротив. Тоест, тя търсеше подкрепата на Ийт за сдобряване с детето, но не я получаваше .Да, Ийт знаейки негативните чувства на Мерт не ги споделяше с Нур, за да не я наранява. И тук отново се появиха в тях действия, пречупени през собствените им призми.
Колко по-леко би било, ако Ийт, показвайки своя подарък за Мерт на Нур в тяхната къща, би казал на Нур да вземе подарък за Мерт, който той ще му даде. Тя почти го предложи, изказвайки болката си, че много би искала да му направи подарък, обаче Ийт беше ангажиран със собствените си чувства, за забравянето на  РД на детето, които споделяше с Нур и не обърна внимание на нейните чувства, че
иска да направи подарък на Мерт. Отново той постави нещата отделно и това Нур да бъде в друга позиция, а не в тази, в която иска тя и не само тя, а и той. После Нур получи въпросното съобщение и направи необходимото, купи подарък и отиде на тържеството. Дълбоко я разбирам, защото тя заради това дете, загуби своето. Това може да ми говори само за пълно себеотричане в името на любовта към детето на любимия мъж.
Ийт много добре го знае това, но животът е жесток към светлата душа на Нур.

Поздравления, Димана, скоро не бях чела с интерес толкова верен анализ на образа на Фикрет. Бях се откъснала от този сериал, но ти не върна

# 473
Be healthy I hope you feel good😘😘😘😘

# 474
Скрит текст:
Задавам си непрекъснато следният въпрос:

Щяха ли да имат успех "магариите" на Фикрет, ако нямаше почва за тях?
Дали Фикрет би успяла , ако Нур и Ийт живееха заедно и детето им беше родено ?
Според мен - НЕ!

Фикрет е уникална манипулаторка и вредителка, в това всички сме уверени и го виждаме в нейните действия. Тя много бързо успя да налучка болните, слабите места във връзката на Ийт и Нур, не без тяхна помощ, разбира се. Те и двамата й поднесоха информация за връзката си. Защо го направиха?
Защото им трябваше душеприказчик, който да ги разбере, да разбере техните проблеми, но по единично, а не като двойка. И Ийт и Нур  разговаряха  за връзката си с Фикрет поотделно. За да търсиш някой да те разбира, значи имаш някакъв проблем и търсиш някъде разбирателство, отклик, потвърждение,
одобрение, подсказване на позиция за вземането й.
С тези си действия Нур и Ийт показаха на Фикрет, че има проблем между тях и той е това, което се вижда  извън тях, а именно:
- разведени са, ама са някак заедно, но пък в отделни къщи;
- обичат се, но има пречка да са отново заедно, защото Мерт не е готов да приеме това;
- ревнуват се;
- нараняват се, следствие ревността;
- недоизказват проблемите;
- противоречат си по повод работата на Нур;
- приеха да имат къща, като тяхно гнездо, което отново ги прави в очите на околните любовници
- споделят недоизказаните си проблеми с трети лица;
- и още много други характеристики, които не ми се сеща да напиша сега.

Естествено, че всичко това е много благоприятна среда за манипулативната факирка Фикрет.
Нея не искам да я обсъждам с какви цели го прави, естествено е, че има такива. Просто е болно същество.
Нейното паявяване катализира точно тези характеристики да излезат наяве, видяни от страни и пречупени през обществените нагласи. Поведението на Фикрет бе точно такова. Всяко противочерие, което виждаше в двойката, винаги го атакуваше през призмата на общественото мнение и така им насаждаше съмнение един в друг. Нарече къщата, която купи Ийт тяхно  "любовно гнездо", а те го разбираха по друг начин, но въпреки това Нур се замисли върху тези думи. Това са пропукванията у нея.
У Ийт пропукването беше свързано с подмятанията на Фикрет за възприемането на Мерт от Нур с насаждане на съмнение, че тя въпреки, показване на любов към детето чувства, че то е пречка да са заедно.
Самата Фикрет ги действаше много систематично, чрез техните слабости и предполагаше, че имат подобни мисли. А те, за да се пропукат, явно са имали такива мисли, които им изкара Фикрет.
Така е,  Нур повече не можеше да търпи положението, в което се намира - да я изкарва Ийт вечно виновна, заради грешките на Иджлял, които остават безнаказани.
Ийт не показваше разбиране  към нейната нервност във връзка с Иджлял, въпреки, че знаеше каква е майката на детето му.
Фикрет знаеше това положение и диктуваше индиректно у тях действия, които при други обстоятелства не биха съществували - тоест, ако Ийт беше определил точно и ясно всяка от двете му бивши  жени къде трябва да бъде. За него е пределно ясно всяка от тях къде е, но за тях ясно ли е? Не е! И Фикрет се появи, за да стане ясно.
Мисля си, че ако Фикрет не се беше появила и нагнетила така жестоко  обстоятелствата в този любовен триъгълник, той не би се развалил никога. Това си го мисля от думите на Ийт, когато говореше на спящия Мерт, че го чака да порастне, за да му обасни всичко. Нима Нур трябваше да чака дотогава? Ако беше родила тяхното дете какво щеше да стане?
И оттук другата ми мисъл от предходните две серии и най-вече от отиването  на Нур на тържеството за РД на  Мерт. Не го приемам като наивност или глупост.Беше единствено желанието да я приеме Мерт отново и то с помощта на баща му. И то, според нея стана така - получи съобщение от Ийт, усъмни се, потърси го и реши да отиде, защото ако не беше отишла, Ийт щеше да й се разсърди. Тя не знаеше, че съобщението не е от него, а напротив. Тоест, тя търсеше подкрепата на Ийт за сдобряване с детето, но не я получаваше .Да, Ийт знаейки негативните чувства на Мерт не ги споделяше с Нур, за да не я наранява. И тук отново се появиха в тях действия, пречупени през собствените им призми.
Колко по-леко би било, ако Ийт, показвайки своя подарък за Мерт на Нур в тяхната къща, би казал на Нур да вземе подарък за Мерт, който той ще му даде. Тя почти го предложи, изказвайки болката си, че много би искала да му направи подарък, обаче Ийт беше ангажиран със собствените си чувства, за забравянето на  РД на детето, които споделяше с Нур и не обърна внимание на нейните чувства, че
иска да направи подарък на Мерт. Отново той постави нещата отделно и това Нур да бъде в друга позиция, а не в тази, в която иска тя и не само тя, а и той. После Нур получи въпросното съобщение и направи необходимото, купи подарък и отиде на тържеството. Дълбоко я разбирам, защото тя заради това дете, загуби своето. Това може да ми говори само за пълно себеотричане в името на любовта към детето на любимия мъж.
Ийт много добре го знае това, но животът е жесток към светлата душа на Нур.

Поздравления, Димана, скоро не бях чела с интерес толкова верен анализ на образа на Фикрет. Бях се откъснала от този сериал, но ти не върна

Нади, Hugблагодаря!Много се радвам, че съм те върнала към сериала. Peace Както многократно съм споделяла тук, сериалът е много стойностен и си заслужава да се изгледа, въпреки тежкото, което предстои. Бъдещите моменти те карат да си задаваш много въпроси, които както виждаш съм си задала и аз в моя пост, провокират към многозначни отговори.
Първоначално гледах предстоящите серии по една на седмица, защото наистина изпитвах физическа болка от гадостите, които предизвика Фикрет и се насилвах да гледам, за да разбера изходът. Разбира се, че погледнах края , за да мога да преодолея тези серии. Въпреки хубавият край имах усещането за
лош и гледах с голяма трудност. Прескочих  тези серии, изгледах последният сезон от трите серии и тогава върнах настоящите. Реших да погледна не емоционално, което ми бе доста трудно, а реалистично и успях да ги довърша. После  още веднъж, за да си обясня някои неща, които ми бяха убегнали .Сега вече ми е по-лесно и да гледам, и да коментирам.

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 18:06 от Dimana-nova1

# 475
Be healthy I hope you feel good😘😘😘😘

Еми, не мога да се сдържа и да не отговоря на този манекен с друг, не по-малко атрактивен и костюмиран, за да съм сигурна, че всички сте припаднали от толкова красота

# 476
Честито за професионалния успех!  Grinning newsm10

Спокойно, този сериал за разлика от повечето други турски сериали има щастлив край. Grinning Peace

Че то освен Листопад, май всички други турски сериали са с хепиенд. И Част от мен и Твоят мой живот... Едно време една "Перла" май също имаше...  Grinning

# 477
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ще има интервю утре с него

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 19:29 от МарМиши

# 478
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мише  Hug, мерси за инфото.  bouquet

Честито за професионалния успех!  Grinning newsm10

Спокойно, този сериал за разлика от повечето други турски сериали има щастлив край. Grinning Peace

Че то освен Листопад, май всички други турски сериали са с хепиенд. И Част от мен и Твоят мой живот... Едно време една "Перла" май също имаше...  Grinning
Тези не съм ги гледала. Peace

# 479
Ако си фенка на турските сериали, не може да не си ги гледала. Специално драмите на Джихан Гюрпанар, Дилара и Харун от "Твоят мой живот", се точиха в праймтайма на БТВ поне 1-2 години Grinning

Общи условия

Активация на акаунт